Tuesday, October 2

Kuidas on võimalik, et ma kirjutasin viimati nädal tagasi? Mulle tundub, et see oli eile-üleeile.. Ma ei teagi, mis eelmine nädal kõik toimus, vahet pole. Seda tean, et reedel oli täiega tore koolipäev. Poole neljani kestis, viimane oli füüsika praks, see jättis nii hea emotsiooni, et jaksanud enam esmaspäeva oodata, et uuest kooli saaks. Aga praegu tulin füüsika loengust ja ma ei taha seda kooli enam näha ka :D Jah, ma tean, ülimalt vastuoluline, aga nii ongi.
 Reedel sõitsime Itta. Taivol oli ju sünnipäev! (: Kinkisin gucci guilty. Õhtul istusime mõndadega tema pool. Laupäeva hommikul ärkasin enne seitset. Tulin Tallinnasse tagasi. Mihkli(onu Miku poeg) ristimisele, olin ristiema. Jäingi Tallinnasse.
 Eile saime oma kujutava geomeetria KTdele pilgu peale visata. No sain natukene rohkem punkte, kui arvasin, aga no ega seal midagi lillelist pole :D 65 sain. No natukenegi lohutav on see, et üle 60ne. 60 on selline miinimum sellepärast, et kui iga töö saad 60 punkti ära, siis on lootust, et ikka eksamile saad. Sa võid muidugi kaks KT-d ka ainult teha ja need sajale punktile, kokku on 200 ja kõik okei. Ja ega pole hullu kui sa ühe saad u 40 punkti ja teised siis rohkem, peaasi, et kokku tuleks 180. Aga no selle peale ei saa loota :D Et no ikkagi, selline tubli keskmine on vähemalt 60.
 Eile õhtu poole käisin ka koolis, pisike koosolek oli, eün. Õhtul õppisin-õppisin ja magama ära.
Täna hakkas kool kell kaheksa. Ma ärkasin 7:45. Hiljaks jäin, aga jõudsin.
Nüüd puhkan kodus ja varsti trenni. Mõtlen veel, kas kossu või aeroobikasse, eks paistab.