Sunday, April 29

EUROVISIOONIL OLGE KÕIK ROOTSI POOLT!!!!



Eile hommikul oli Toila Gümnaasiumis kontsert, esinesin kahe tantsuga. Peale seda läksin õe ja vanematega Tallinnasse. Tädi juubel, sai jälle head-paremat. Olen niisama kodus, puhkan, lebotan, homme on eksam.

Thursday, April 26

Teisipäeval kell 1 lõppes ametlikult minu koolis käimine. Ma olen alates teisipäevast kuni tänaseni iga päev kella neljani koolis olnud.

Tuesday, April 24

Täna oli meie lõpukell. Julm vaidlus käis selle ümber, et kas tuleme kooli laste riietes või pidulikes riietes. Mina seda esimest varianti üldse ei pooldanud. Kõik tulid pidulike riietega. Aktus ei olnud põnev, aga no nii see on ju alati. Esimese klassi lapsed olid mega armsad ja tublid, nad esinesid meile. Anti tõi mulle ilusa roosi, armas eks! Aktus sai kell üks läbi, mina jõudsin koolist koju kell pool viis, no oli tegemist.

Monday, April 23


Ma ei viitsi midagi kirjutada, kõik tundub nii mõttetu.

Tuesday, April 17



Kui kõik mehed nii lõhnaks, oleks maailm palju ilusam paik.

Monday, April 16

Mul oli saksa keeles vahepeal ikka päris kohutav seis. Hea, et üldse kolme kokku andis. Aga nüüd juba kisub täitsa viie poole. Täna käisin parandamas ka. Oli üks kontrolltöö, algul oli 1. Siis sain kahe. Ja täna käisin tegemas, sain viie. Parem hilja kui mitte kunagi :D

Sunday, April 15

Reedel peale kooli läksin Tallinna. Eile õhtul 7 ajal jõudsin koju. 9 ajal läksime Muri ja Taivoga supikasse, Muri vajas süüa. Pärast Muri poole. Nii hea on, kui Muri on siin. Tahan, et ta oleks koguaeg siin.. Täna lõunaajal läksime Muri ja Taivoga Jõhvi, Taivo viis taara ära ja siis käisime poes. Siis läksime mängule. Kell kolm Johanna sünnipäevale. Sõime, rääkisime juttu ja nüüd tulin koju. Mu pea valutab räigeeeelt, ma pean õppima hakkama.
Tahan juba Venemaale minna.

Thursday, April 12

ma olen nii nii õnnelik, et mul käivad iga mõne sekundi tagant sellised krambijudinad üle. NIIII HEAAAA! Näeksite te mu nägu :D:D:D Suu on totaalselt kõrvuni D::D:D Põhjuseid on palju, ei taha rääkida :D

Pole päris kaua kirjutanud. Eelmisest nädalavahetusest nii palju, et MURIL oli sünnipäääääev! :)
Üldiselt olen koolis käinud ja trenni teinud ja selletõttu ka viis korda rohkem söönud. Eile koolis ei käinud. Täna käisin nii palju, et tegin füüsika kt järgi, pinksi mäng ja natuke lobisemist. Nüüd olen kodus, tahan õue minna, sest välja on haigeeelt soe.
Järmine nädal on phmtselt viimane nädal koolis. Kindlasti ei tekita veel aastaid koolipinki nühkivate inimeste jaoks see "viimane nädal" mitte mingeid emotsioone ega mõtteid. Aga mul on küll päris segane olla. Mõelda vaid, et MITTE IIALGI ENAM ei toimu minu jaoks enam mitte ühtegi tundi. Olen 12 aastat ärganud hommikul vara üles, läinud kooli, suhelnud õpetajatega, õpilastega, teinud koduseid töid, harjunud selle kõigega. Aga nüüd on see kõik läbi. Seda ei tule enam MITTE KUNAGI. Ma ei taha, et see läbi oleks. Need inimesed, ruumid ja kõik muu on nii armsaks saanud, see on nii loomulik ja käib mu elu juurde. Ja nüüd järsku FAKING KÕIK NOH, cmn..

Wednesday, April 4

Täna olin kella neljani koolis, peale seda läksin trenni, siis tantsima. Tulin koju ja siis kohe Muri ja Keithiga välja. Olime tanklas, rääkisime juttu, natuke enne kümmet jõudsin koju.


Sunday, April 1

Reedel käisime Kohtla-Järvel rahvatantsuga esinemas, hästi hästi küll. Hommikul oli suht rõve olla, aga Kohtla-Järvel olles oli päris okei olla. Kui koju jõudsin olin täiesti laip ja mega pask olla, magasin. 5 aeg läksime Tallinna, Udu ja Oleg tulid ka meiega. Laupäeval, kui taivo koolis oli, käisin vanaema juures ja tädi juures ka. Milda andis jälle ühed jalanõud :D Sessile me ei läinud, laupäeval tulime koju. Täna käisime Taivoga Narvas, pidime kinno mineme. Käisime mõnes poes, mäkis ja siis otsustasime, et ei viitsigi kinno minna. Tulime koju.