Friday, August 31

Eile jõudsin kooli tänu sellele, et ema helistas, et ma talle Miminos laua kinni paneks :D Aga no ainult üks loeng läks raisku, see polnud tähtis ka. Kujutavaks geomeetriaks jõudsin kohale. MINE KANNI TOTAALSELT. See tundub kõige jubedam asi praegu, tuutorid ütlesid ka tegelikult seda. Esiteks, see õppejõud.. selline väga vana hallipäine mees, naeratab ja kõik. Aga sa lihtsalt näed ja tunned, kuidas ta juba ootab, et saaks meie kõigi ajud nii läbi k€ppida kui vähegi võmalik. Kui mul lõpuks oli kõik kirjas, et mis ostma pean ja kirjas ka need asjad, mis kõik tehtud peavad olema ja kuidas tehtud, et jaanuaris eksamile saada, siis mu peas oli kaks varianti.. esiteks, ma kas käin kõik-kõik loengud üli korralikult kohal ja keskendun ja mõtlen 101%..või siis .. ei lähe ma enam lihtsalt kooli. Muide, vaja minevate asjade koha pealt veel nii palju, et summa tuleb selline, et järgmine kuu jääb söömata :D:D Aga tegelikult on põnevus ja ootusärevus suur, mis saab, mis saab. Matemaatika täiendusõpe oli ka eile. Olime seal natukene aega, Kiku mängis enamus ajast ainult iPhonega, natukene lahendasime ülesandeid ka ja siis lahkusime. Me polnud ainukesed, päris paljud läksid sealt ära, sest see oli tõesti väga-väga lihtne.
Täna oli aktus, aga sinna me ei läinud. Kolasime niisama ringi ja puhkasime. Täna öösel sõidame koju. Oleksime saanud juba eile õhtul minna, aga ootame Gerttu ja Keihti ka ära. Nad on sünnipäeval, Tallinnas. Aga homme hommikul kell 10 on Johannal esimese koolipäeva aktus ja sinna peab ju ka jõudma. Ühe autoga lähme, Taivo roolis, nad ju joonud.

Wednesday, August 29

Tere!

Pühapäeva õhtul tulime Tallinnasse. Esmaspäeval käisime poodides ja ostsime asju, mida veel vaja oli. Teisipäval oli siis esimene koolipäev. No eelnädal küll, aga ikkagi. Õpin TTÜ-s elektroenergeetikat. Miks seda õpin? Absoluutselt ei tea. Kõige parema meelega oleksin õpetaja. Väga meeldiks õppida Tartu Ülikoolis matemaatilist statistikat, aga ma ei tahtnud Tartu minna. 
 Kool ajab mind päris närvi. Kõik on nii segane, süsteemiga pole üldse harjunud, muhvigi aru ei saa, mis värk on. Kursakaaslaste kohta veel midagi öelda ei oska. Enamus tunde on olnud terve energeetika teaduskonnaga koos, see tähendab palju inimesi, et pole õrna aimugi, millised need elektroenergeetika omad on. Aga täna tuutoritunnis olid ainult elektroenergeetikud. Meid on umbes 50, täpset arvu ei tea. Tüdrukuid koos minuga peaks olema viis. Palju on venelasi, tundub okei. Meid tehti kaheks rühmaks. Tähestiku järjekorras olid nimed ja keskelt tehti pooleks. Me Kikuga jäime eraldi, aga täna käisime dekanaadis ja saime ühte gruppi, no ikka ju parem koos käia ja õppida. Energeetika maja on ilus ja uus, Taivol on päris kehv :D
Tegelikult on pikka aega olnud selline tunne, et tahaks esimesel septembril Toila Gümnaasiumi saalis istuda ja seal mõnusalt edasi käia. Aga pean tunnistama, et täna hakkas mulle juba päris meeldima.
Elukohaks on Mäepealse 32-24, tulge külla! (:

Saturday, August 4

Eelmine nädalavahetus möödus peipsis. Ilm oli hea ja vesi supper soe. Pühapäeval jäime Keiu, Kiku, Taivoga Taivo suvilasse, ma ei kommenteeri :D :D No ja muidu ikka tööl ja tööl.. Gerttu ja Keith tulid Mehhikost tagasi, sain ilusa kaelakee :) Üks õhtu käisime step up 4ja vaatamas. Mulle üldiselt sellist laadi filmid ei meeldi, aga no see jättis küll tükiks ajaks megahea emotsiooni :)

Mul on juba kaks nädalat suur suur bieberfever..Algul meeldis ainult paar laulu Believe albumilt, aga nüüdseks on iga lugu mega. Olen juba pikemat aega youtubes bieberi intervjuusid ja muud kraami vaadanud ja olukord meeltes ja hinges on juba päris segane, aaahhhh :D