Wednesday, August 29

Tere!

Pühapäeva õhtul tulime Tallinnasse. Esmaspäeval käisime poodides ja ostsime asju, mida veel vaja oli. Teisipäval oli siis esimene koolipäev. No eelnädal küll, aga ikkagi. Õpin TTÜ-s elektroenergeetikat. Miks seda õpin? Absoluutselt ei tea. Kõige parema meelega oleksin õpetaja. Väga meeldiks õppida Tartu Ülikoolis matemaatilist statistikat, aga ma ei tahtnud Tartu minna. 
 Kool ajab mind päris närvi. Kõik on nii segane, süsteemiga pole üldse harjunud, muhvigi aru ei saa, mis värk on. Kursakaaslaste kohta veel midagi öelda ei oska. Enamus tunde on olnud terve energeetika teaduskonnaga koos, see tähendab palju inimesi, et pole õrna aimugi, millised need elektroenergeetika omad on. Aga täna tuutoritunnis olid ainult elektroenergeetikud. Meid on umbes 50, täpset arvu ei tea. Tüdrukuid koos minuga peaks olema viis. Palju on venelasi, tundub okei. Meid tehti kaheks rühmaks. Tähestiku järjekorras olid nimed ja keskelt tehti pooleks. Me Kikuga jäime eraldi, aga täna käisime dekanaadis ja saime ühte gruppi, no ikka ju parem koos käia ja õppida. Energeetika maja on ilus ja uus, Taivol on päris kehv :D
Tegelikult on pikka aega olnud selline tunne, et tahaks esimesel septembril Toila Gümnaasiumi saalis istuda ja seal mõnusalt edasi käia. Aga pean tunnistama, et täna hakkas mulle juba päris meeldima.
Elukohaks on Mäepealse 32-24, tulge külla! (:

No comments:

Post a Comment