Monday, May 30

ma olen väga pikaks ajaks formspringi ära unustanud.. :D vastan varsti küsimustele, mis mul seal on. ega seal midagi mõistliku pole. pooled jätan vastamata kah :D
homme on pidu, võite kõik tulla!!!


ROOGITAV BASS!

Sunday, May 29

meeldib jälle..

VÄHE EI OLE KADE :D:D

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1390277/Justin-Bieber-enjoys-grown-romance-girlfriend-Selena-Gomez.html
Reedel käisin koolis, ainult muusikakooli pärast. Arvestuse sain viie. Käisime Nele ja Heleniga lasteaias esinemas ning peale seda sõitsime emaga Tallinna. Laupäeva hommikul käisime Iti ristimisel, siis läksime neile veel külla sünnipäeva pidama. Õhtul hakkasime tagasi sõitma. 9 aeg olime Jõhvis. Haige, mis russi kari Jõhvit viimasel ajal vallutab. Käisime selverist läbi, HAIGELT venelasi ja nende möla. Aga kasulik oli see käik igaljuhul, sain sõita. Ma olen alati arvanud, et Tallinnas on palju mugavam sõita kui kuskil Jõhvis või maanteel. Olin koguaeg roolis, mul oli lõpuks julmalt kopp ees. Ma ei saa sellest sõidust mingit kaiffi :D, ma sõidan sellepärast, et eksam tuleb ära teha ju ja siis nagu noh hea võimalus veel harjutada :D
Allergia on taas mu üle võimust võtnud, nii et lähen surema.

Thursday, May 26

No käisime Muriga seal Jõhvi koguduse kantseleis ära :D Juuli keskpaigas lähme nädalaks Soome, leerilaagrisse. Savi, et me leeritatud oleme, ikkagi lähme :D Põhiline on see, et me oleme ainsad eestlased ja seal ei mõista keegi seda keelt. Eks näis mis saama hakkab, tuleb põnev :D Kui seal Kalduri juurest ära läksime, oli suht naer lahti. Maja ees lendasid mingid lipikud, mida pidime teistele jagama, mööda õue laiali. Vastik tuul täna ju. Korjasime need üles, aga no meile anti mõlemale neli suurt raamatut Moosese elust, Jeesuse sünnist ja mis seal veel kõik olid ei mäletagi :D Käisime nendega mööda linna, lõpuks ikka mahutasime kotti ära.
Homme on muusikakoolis arvestuuuus, ma ei kujuta ette mis saab.
Paar päeva tagasi tulid lampi mingid vanad lood meelde..ning mõni on jälle täitsa kuulatav :D Oma 17 eluaasta juures üsna nostalgiline.




Täna oli matemaatikas üleminekueksam, sain viie. Mõni võiks minna, ennast kuhugi ära peita, mõelda ja häbi tunda. Värdjas.
Passisin jumala kaua koolis veel nsma :D Käisin korra muusikakoolis, õpetaja tahtis täna arvestust teha, aga ma polnud nõus, homme ehk. Siis tegime Nelega proovi ja passisime nsma. Käisin Ülolt hindeid võtmas, jube tegu :D Tüüp viskas nele raamatukese peaaegu puruks :D Närvas ja karjus seal, et miks pole ennem käinud eelmisi kursusi küsimas vms :D Noh ja siis nii jah.
Homme peame Toila lasteaias lõpetamisel esinema, Nelega :D Eile käisime seal proovimas ka, et kuidas on. Jama on see, et ühe laulu võtsime alles täna :D ja no tegeliklult ma üldse ei taha sinna minna. CMN..
4 aeg Muriga Jõhvi.. peame kirikus/koguduses käima, täpselt ei tea ka veel :D Vaatame mis Kaldurionul rääkida on.

Tuesday, May 24

Ma ei viitsi midagi pikalt kommenteerida ja ega tegelikult polegi midagi kommenteerida :D Enamasti tuleb kooliga tegeleda, et veel viimased asjad joonde ajada. Täna tegin religiooni esitluse ära, tohutult pirakas kivi langes südamelt :D Keemias oli täna aasta kokkuvõttev töö, ajast jäi täiega puudu aga ma arvan, et läks üpris hästi. Kui algul tundsin ma suurt kergendust, et nüüd on keemiaga ühel pool, sest meil ju selle aastaga lõppeb keemia ära.. siis õhtul kui ma vihikuid ja õpikuid sorteerisin, hakkasin ma mõtisklema ja mul hakkas julmalt kahju. KEEMIAGA ON KÕIK. Üks ju minu lemmikainetest ja arvestades seda, et ma vist siiski ei lähe keemiat edasi õppima, ei puutugi ma sellega enam kokku. Ja kõike õpitut pole kuskil rakendada ka. Kui ma seda ei oskaks, oleks mul savi. Aga kurb ongi see, et mul on keemiaga head suhted :D jne, aga need teadmised ja oskused lähevad lihtsalt raisku.
Sellel nädalal on veel väga palju ees.. üritan ehk tihemini postitusi teha ja oma tegemistest jutustada :D Jama on ikkagi see, et siia ei saa peaaegu mitte midagi kirjutada, sest ma kujutan ette, et saiti külastavad vahel väga valed inimesed ;D

Saturday, May 21

Hetkel oleme Taivo pool ja üritame matat õppida. Ei edene eriti.. :D Taivo peab tegema aastalõpu töö ning mul on veel lisaks sellele ka mata üleminekueksam. Eelmine aasta sain viie, aga see aasta ootused ja lootused nii kõrged pole :D Ei oskagi öelda miks, aga no miski ei motiveeri hetkel end toutult kokku võtma. Liiga vähe aega ka jäänud.
Eile õhtul käisime kinos, filmiks oli "Hall pass". Midagi muud inglise keelset ei tulnud :D Mitte just päris minu maitse, aga no nälja sai ja noh nii enam-vähem.

Thursday, May 19

Aeg võiks tempot alla võtta, liiga kiiresti läheb..Koolist nii palju siis, et asjad hakkavad justkui joonde minema :D Kõik on mõnus. Täna kui koolist koju tulin, siis koju päriselt nagu ei saanudki :D Mul polnud võtmeid.. õde jõudis ka maja ette, aga siis tuli välja, et tal ka võtmeid pole :D Ma läksin Muri juurde. Tunni pärast jõudsid vanemad koju, aga ma istusin Muri juures kolm tundi. Arutasime maailmaasju! Mul pole midagi tarka öelda :D Tsau.

Sunday, May 15

Oah, kodus. Enne lõpetasin postituse ruttu ära, sest Joosep hakkas Voka tulema ja siis läksime tema poole. Tegime pannkooke moosiga ja veel hakkliha-juustu. Viis päeva süüa ei taha :D Hiljem liitus Taivo ka, siis tegime uuesti süüa :D Aga nüüd tulin koju klaverit harjutama.. vähe sellest, et mul üks klahv  ei funka, nüüd ma lõhkusin pedaali ka ära :D:D Isa kutsub targa mehe järgmine nädal.
Eurovisiooni vaatasime Joosepi juures. Rüüstasin Jossi GIN-i varusi :D Eesti laul oli kergelt öeldes mõttetu. Mulle pole see laul kunagi muljet avaldanud.. Algusest peale täiesti mittemidagiütlev ja elutu lugu. Ma ei imestanud üldse, kui Eesti oma 0 punktiga seal all nimekirjas vedeles. Ega ma Eestile halba ei soovinud, muidugi ma olin selle poolt, et Eestil hästi läheks. Aga olgem ausad, sealt ei olnud midagi loota.

UK või Taani oleks võinud võita!

Thursday, May 12

Terve nädal pole ma mitte midagi kirjutanud, sorri :D
Käisin täna ARK-i teooriaeksamit tegemas, 0 viga. Sõidueksamist veel ei mõtle :D
Koolis käia ei viitsi ja olen kõik nii unarusse jätnud. Päris palju töid on vaja teha, keemias 3 :D:D no ja siis muud sada asja. Õpetajad aga tekitavad tunde, et kool ongi nagu läbi. Esmaspäeval oli kõigest kolm tundi. Küll ei ole õpetajaid ja siis midagi muud jne. Muusikakooliga on ka kehvad lood, pole üldse harjutanud.


Ülemineku eksam on 26.mail .. matemaatikas..

Thursday, May 5

Täiesti lõpp.. koolis oli täna mingisugune kontsert. Esinesime võimlemisega ja kooriga. Jaaaaaa naguuuuu hakkasime kooriga laulmaja Käde pani sellist naeru, et see nakatas mind ka ja oligi puuks. Terve laul oli perses.. enam ei suutnud laulda. Me olime kahekesi esimeses sopranis ja kui meie ei laulnud ,sisi seda häält ju lihtsalt polnudki.. täiega PUT*IS!! Aga kui nüüd hoolega mõelda, siis ajab mind tagantjärgi see üpris kurjaks, et täpsest algusnoodist polnud õrna aimugi. Õpetaja ei andnud seda ühelegi häälele. Saade tuli makist. Kõlarid olid meist eespool, nii et mina ei kuulnud näiteks peaaegu üldse, et mis sealt kõlarist tuleb või mitte. Igaljuhul, see laul oli juba esimesest noodist pekkis, misiganes. Olgu, pole vist mõtet rohkem vaevata ennast sellega, lähen välja parem!

PALJU PALJU PALJU PALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS UDUUUUUULEE!!!!

Tuesday, May 3

JOU JOU RAHAVAAAZZ siin DJ RAIEN ANŠELOOOOOS DJJJJ RAIAN ANGELOOOOOOOOSSS! pange pidu pange naisi

Jou, normaalne tuju üle pika aja :D Hetkel lebotan niisama kodus. EIle ei teinud midagi :D AA, FILO KT oli, sain tehtud, see oli suur hirm :D TÄNA OLI KOOLI LIIKLUSTEOORIA TEST. 0/0, ega muud arvata polnudki. Sõit on alles poolel maal, aga eks sellega ka kunagi saab :D