Wednesday, February 29

Ma ei teagi, pole tuju midagi kirjutada. Aga nii palju, et.. eile koolis peale kolmandat tundi oli võti mu kapi ees. Ma vist võtsin selle sealt ära, üldse ei mäleta. Igaljuhul, kui kell neli koju tahtsin minna, siis võtit polnud kuskil. Otsisin ja otsisin, aga no ei leidnud. Õnneks Väino oli veel koolis, sain kapist asjad kätte. Täna ka otsisin koolist, ei ole kuskil. Sitta see kapivõti. Mul koduvõtmed ja magnet ka seal küljes..


Tuesday, February 28

Monday, February 27

Sunday, February 26


Neljapäeval ma koolis ei käinud. Öökoolis ka ei käinud. Reedel oli rahulik. Päeval käisime Muri ja Kristjaniga mereääres. Õhtul käisime Taivoga Narvas kinos ja mäkis. Palju ma seal mäkis käin??? Laupäeva hommikul sõitsime ema ja isaga Rakveresse. Onu Mikul sündis selle nädala alguses poeg. Mihkel Mehide :D Niisiis läksime last kaema ja lihtsalt chill. Täna peale lõunat jõudsin koju. Kodus on hea.

Wednesday, February 22

Lõpuks kodus, jubedalt hea on kodus olla. Eile peale esimest tundi asusime teele, Nõos olid kossuvõistlused. Te ei kujuta ette, kuidas ma sinna minna ei tahtnud. Koolipäevadest, kaks päeva, kammoooon, mis mul muud teha pole või. Igaljuhul saime teise koha. Ülenurme sai esimese koha, neile kaotasime nelja punktiga. Ja kui nii nüüd natukene mainida, siis see mis seal kõik toimus, HAIGE. Lihtsalt niiiii haige. Täna kui peale kahte tagasi hakkasime sõitma, käisime mäkis ka. Big Tasty muidugi. Ja kui tagasi sõitsime, hoidsin ma joogitopsi jalge vahel ja hoidsin käega kinni. Kott oli mul jalgade all maas. Kui olime Tartust pisut välja sõitnud, jäin ma magama. Peale Iisakut ärkasin üles. Algul ei pannud tähelegi, aga siis märkasin, et okooou see topsik vedeleb maas. Mu kott oli kokast läbi ligunenud :D Riided ja kõik muu olid täiesti märjad. ÜLDSE, juba minnes pidin ma seda suurt ja rasket spordikotti süles hoidma. Istusime Renna ja Nelega ühes reas ja KÕIK ME pidime oma faking asju süles ja ei tea kus hoidma. Teises ladusid kenasti oma asajd sinna taha, hea olla. Aaa.. see ka, et eile.. ma ei hakka ütlema mitu korda ma vetsus käisin ja täna ka :D Mul on mingi ka*aviirus kallal. Täna oli süda ka veel paha. Aga päris paljudel pidi see praegu olema.
Käisin tantsimas ka ilusti. Anksi jõusaali toodi uued masinad, laheee :D peale tantsimist ootas mind piimasupp ja kiluvõileivad, kõik nii nagu esmaspäeval käsk oli antud.

* Enamasti joon rohelist teed. Panen palju suhkrut ja sidrunit ka.

Sunday, February 19

Oee, pole kaks nädalat saanud olla oma kodus, oma toas, oma asjadega, nüüd saan. Nii hea, vahelduseks.
Eile jõudsime Taivoga seitsme ajal Tallinnast tagasi. Taivo läks atvga tšillima, me Muriga passisime autos. Kella kaheteistkümneni rääkisime juttu. Ja ikka veel tahaks rääkida. Tähendab kuulata :D Kui enamuste inimestega on nii, et mina olen see kellel koguaeg suu käib ja muudkui mõtlen mida rääkida. Siis Muriga on megahea :D Ma ei pea kordagi mõtlema, et nii mis siis veel. Muri muudkui räägib, mina muudkui aga kuulan ja vahepeal ütlen ka, mis arvan. Jube hea.
Kooliga aga natuke sita*ti. Eelmine nädal olid ainukesed koolipäevad mul neljapäev ja reede. See nädal mis tuleb.. esmaspäeval kool. Teisipäeval ja kolmapäeval on mingid mõttetud nõmedad kossuvõistlused Nõos, kuhu ma tegelikult üldse minna ei taha. ja neljapäeval on lühendatud päev ja reedel ju kooli pole.

Süstivad minu külmast ja üldse elust väsinud kehasse ja hinge pisut energiat.

Friday, February 17

Olen Tallinnas, kõht on bigtastyt täis ja kõik on normis.

Thursday, February 16

Täna läksin hommikul ilusti kooli ja koju alles siis, kui tunnid läbi olid. Käisin korvpallitrennis ka.

Ma pole kunagi ennast milleski nii süüdi tundnud, kui praegu. Tahaksin kõike muuta, olematuks teha. Mitte ainult sellepärast, et omal hing puhas ja süda rahul oleks. Rohkem ikka sellepärast, et teisi kogu sellest jamast eemal hoida ja päästa. Ma ei taha olla paha, ma ei taha kellelegi nii teha. Sisse sulada, kõik perse keerata ja kaduda. Aga hilja juba. See süütunne tapab mu.

Tuesday, February 14

Eile koolis ei käinud, täna ka mitte. Pannjärvel oli Jõhvi Gümnaasiumi suusamaraton. 20 km vaba. Taivo sõitis ka, tubli :D  Pole üldse kirjutanud, nagu te tähele olete pannud. Esiteks, ei lähe see blogspot päevaplaaniga kuidagi kokku. Teiseks, kõik päevad on kooli-koju ja seetõttu ei teki sellist soovi, et voo võiks kirjutada.

Tuesday, February 7

Eile käisin koolis, olin kõik tunnid. Ja nii ka täna.
Taivo vanemad läksid täna Seišellidele.

 

Mul on paha olla ja pea valutab. Õppima pean ka veel.

Sunday, February 5

Reedel mina kooli ei läinud. Asusime Taivoga lõuna ajal teele. Peatus siin, peatus seal ja pisut enne kuute olime Tallinnas. Mäkis, poes ja koju vedelema, absoluutselt midagi muud teha ei viitsinud. Laupäeva hommikul viisin Taivo Tallinna Tehnikakõrgkooli, tal oli seal ettevalmistuskursus. Mina kärutasin linnapeal ringi, käisin mõnes vajalikus kohas, külastasin vanaema ja kell 4 võtsin Taivo peale, läksime koju. Mõtlesime, et kas sõidame Itta või mitte. Asja pani paika see, et Muri otsustas Vokka ööseks jääda ja siis me ei jäänud linna. Käisime veel Lidos. Solarises toimus "Eesti Laul 2012" mingisuguse osaleja muusikavideo tegemine. Mingid noored kutid olid, väga piinlik oli vaadata seda. Peale kaheksat jõudsime koju, võtsime Muri peale ja läksime supikasse. Mingi aeg ilmusid sinna purjus korvpallipoisid ja me lahkusime sealt enne 12.
Söön šokolaadi, tuju ei ole eriti hea.

Wednesday, February 1