Tuesday, March 29

Okei, mul on nagu eriti SITT olla. Allergia möllab. Nina tilgub ja sügeleb, silmad on nii punased ja kipitavad, hingata ei saa ja üldse ei saa olla. Raske, tahaks lihtsalt nuppu vajutada ja välja lülituda. Rohud saavad ka "õigel ajal" otsa.

Monday, March 28

BOMB JACK

http://portal.ok.ee/games/?id=54

KEEGI TEEKS MUGA SKOORI PEALE VÕISTLUST!!!!?????

Sunday, March 27

stepihundi ulg

See superstaari saade sööb ikka täiega närvid ära :D Nii ei saa rallit sõita, ei saa! Mingi faking Triin või asi.. Selliseid mõttetuid beibesid, kes laulda mõistavad on terve ilm täis. No ja see Teele.. Kahju lihtsalt, et need, kes tegelikult olid hulga lahedamad ja võimsamad jäid välja. Mida üldse seal siis laulda, pangu inimesed ritta ja tehku võistlus, et kellel rohkem sõpru on. Jään lootma poiste peale.
Täna päeval tegelesin natuke kooli staffiga ja varsti peaks jälle, sest homsest ju kool ja see nädal läheb päris hulluks ära, pean tegema asju nii järgi kui ka ette.

I´ll see you soon then! ;)
Selenal on suht normaalne tümm ;D



Saturday, March 26

Ma pole viimasel ajal eriti jutukas, nagu te aru olete saanud. Ei oska isegi öelda, et millest see tingitud on. Eile õhtul istusime Käde pool. Hiljem läksime supikasse, kust lahkusime veidikene enne sulgemist. Naasen oma tegemiste juurde, tsaublau.

Thursday, March 24

Vahepeal oleme niisama kinos ja mäkis käinud. Eile käisime Tartus, no ja kinos ja mäkis ka. Muidu oleme niisama muhedad olnud. So, I´ll see you soon, mb.

Tuesday, March 22

MITU KORDA OLEN MA HOMMIKUTI HAMBAHARJA PEALE HAMBAPASTA ASEMEL VEDELSEEPI PANNUD!!???

Monday, March 21

APPI!

MIKS, MIKS, MIKS ei võiks nagu inimene stabiilselt normaalne olla :D Mul viskavad üle need äärmuslikud variandid, võiks nagu ära otsustada või midagi. Ma ei näe mõtet hoida mingit poolekohaga staffi :D

Sunday, March 20

Reedel käisin hambaarstil, kell 11 läksin kooli ka. Käisin muusikakoolis. Jooksin läbi õue vanasse majja. Tuhvli tallad läksid nii libedaks, et kui ma esimese korruse trepi juures kiiruga kurvi võtsin, lendasin mu suure mürtsuga kivitrepile ja põrandale kõhuli maha :D Korraks võttis pildi jumala tasku, mingid tatikad veel vaatasid pealt :D Siis suutsin end kuidagi koguda ja pooleldi roomates jõudsin muusika klassi. Teised vaatasid, et mis sul veel juhtus? :D Istusin Müsleri toolile ja kookisin pükse jalast ära, Nele tõi jääd :D Mul kõik kohad nii valutasid. Ma ei saanud oma kätt üldse liigutada ja sinna tekkis mingi kahtlane muna, põlv oli ka jube. Peale koori otsustasin traumapunkti pinna. Tehti pilt, tädi ütles, et no murdu ei ole.. väga tugev põrutus ja midagi nagu on valesti või nii, aga no täpselt ei ole aru saada.. mine koju pane külma peale (Y) :D Tookord, kui mul see suur põlvejama oli.. siis K-J traumakas öeldi ka, et ära kolm päeva kõnni ja pane külma peale. Läksin Tartu, pani kipsi ja pärast tehti veel operatsioon. Igaljuhul, Kristiinile saatsin sõnumi, et ma ei saa proovi teha temaga. Magasin mitu-mitu tundi. Hiljem avastasin, et ma lõin vist pea ka ära :D, sest mu pea on mitu päeva järjest nii valus olnud. Tol õhtul läksime veel Joosepi sünnale, suht mahe värk :D Sellest võiks terve raamatu kirjutada, hetkel jätan vahele :D Pool neli öösel kõmpsime minu juurde. Ärkasin kell 11.. algul oli nagu kõik okei. Natukese aja pärast keerles kogu maailm, ma ei jaksanud enam mitte midagi teha. Vedelesin voodis, süda oli niiiii paha, otsustasin, et kui okse tuleb, siis las tuleb voodisse, ma lihtsalt ei suuda kuhugi kõndida. Pea valutas veel hullemini, kui muidu. Ema käis ja tohterdas :D Alguses ma leidsin igasugu muid põhjuseid, kuid lõpuks ma tunnistasin, et okei, pohmakas, võõäh. Kell 6 pidin Karise sünnale hakkama liikuma. Kell 17:10 istusin veel suures toas diivanil ja ei teadnud mida teha :D Ikkagi läksin.. Taivo viis meid Nelega ära. Sünnipäeval oli juba päris mõnus olla, kuid seni kuni ma shampsi ja veini jõin. :D Kõik oli endine. Taivo käis järgi ka, läksime veel külapeale. Enne 12 jõudsime siiski koju ikka. Hetkel on käsi juba päris normaalne, pea on tuim ja põlv on omadega eriti läbi. Lähen Tartu arstile. Kusjuures, see on see sama operatsiooni põlv. Täna sain alles kella nelja paiku kargud alla. Polegi midagi teinud, söönud ja raamatut lugenud.

MIKK VÕHMA JA NELE TEELAHK!! (Y) :D

Thursday, March 17

Seni oli kõik normaalne kuni ma arstile läksin :D Koolis mängisime Uduga jälitajaid ja detektiive, no suht inside värk, rohkem ei süvene :D Arstide teema oli omaette tragöödia, aga tol hetkel ajas mind kõige rohkem närvi see, et mitte keegi ei tulnud mulle järgi :D Isa viis mind sinna, ise läks ära. Kui mul kogu jama lõppes, helistasin isale, see oli ei tea kus ja mögises midagi ja närvas, tal oli midagi juhtunud :D Helistasin emale, tüüp istus juuksuris, kusjuures eelmine päev leppisime kokku, et läheme natuke peale kahte sunoreki. Kell oligi kaks läbi, küsisin, et no millal sul lõppeb juuksur, ema : no ma just tulin, juuksur ütles, et mingi poolteist tundi. MINGE METSA. Nii passisin ma üle poole tunni kuskil puru haiglas :D Igasugused karvased ja sulelised käisid mööda, mõni oli ikka eriti hirmus :D Lõpuks kunagi tuli isa ikkagi järgi, viis mu Kasparisse, käisin ise sunorekis, ajasin asjad joonde ja siis läksin õppesõitu, peale seda PP kool. Võimlemise jätsin vahele, pakilised asjad tulid vahele :D Õhtul käis Kristiin siin, laulsime ja mängisime.

Wednesday, March 16

NO tere jälle, ma lihtsalt pean seda kirjutama :D Üks kutt, kes hullult Bieberit maha teeb ja FB-s ka seal tõmbleb :D, tüübil on msn-is away.. aga tal näitab, et mis lood tal arvutis jooksevad ja seal on Bieberi laul :D Sellised te fucking "haterid" oletegi, PHAHAHA!!!
Ma kirjutasin siia suht pika teksti valmis, siis aktiveerisin ja kustutasin kõik ära. Vahel lihtsalt pole mõtet midagi seletada ega kirjeldada.

Mulle meeldib tänane. Hea on olla, kui on hea olla.
Saime karatees täna täiega vatti :D Rasked asjad olid. Oleg ütles, et oktoobris on muidu eksamid ja et mul oleks punane käes :D
Passisime kuueni koolis, sest koor oli ka veel. Hea, et Nele olemas on, muidu oleks jube igav :D
Ma olen nii uimane koguaeg.. täna otsisime Nele ja Annaga mööda koolimaja mu võtmeid taga. Me tahtsime kehkas jalutama minna, hakkasin kapist riideid võtma, aga võtit ei leidnud. Pöörasin koti pahupidi ja otsisin kõik kohad mitu korda läbi, ei olnud.Käisime kõik klassid ja kohad läbi, ikka ei leidnud :D Siis läksime uuesti mu koti juurde ja võtmed olid kotis :D

ELU ON ILUS, SÄRAGE!!!!!



                                                                   ma ootan suve


MINU HEALE TUJULE AITAB TÄNA KAASA MAGIC


I´LL SEE YOU SOON THEN!

Tuesday, March 15

Räägime Uduga maailmaasjadest ja üritan muusika esitlust homseks teha. Udu on kuskil teisel planeedil ja ei taju eriti biiti, niisiis ma käiskisin tal sama laulu  kuulata, ehk siis tuleb liinile, tundub et mõjub :D Meil on plaanid, plaanid, plaanid. Head plaanid :)
Üldse, ma ei saa ütlemata jätta, et ma olen praegu NIIIII rahul, sitaks hea on olla. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)
Päevast ka natuke siis: esimesse tundi ei jõudnud, ülejäänud koolipäev oli sitaks igav. Vahepeal tegime Nele ja Annaga saalis sabarakutšilli. Siis käisin sõitmas. Siis hakkas teooria, siis koju, siis niisama kodutsill. Täitsa õhtul jalutasime emmega Voka vahel. Ja nüüd on niisama hea olla.

Peale igat halvasti mõjuvat asja tuleb ka midagi head. JESSSSS, tuli :)


I´LL SEE YOU SOON THEN!

Monday, March 14

Täna hommikul enne esimest tundi hakkas üks klassivend siis mu eilset postitust kommenteerima :D Ütles, et talle saadeti link vms. Aru oli saada jah, sest natukese aja pärast oli vaatamisi metsikult, mida on kommenteerida ja lingitada siin, oma blogis kirjutan mida ja millest tahan ja see oli minu arvamus. Fakki miks mingid karvased üldse siin lugemas käivad. Igaljuhul, unustatud teema. Koolis oli kohutav olla, mul oli kõhus ja rinnus metsikud valud, rohtu ka kurat kaasas ei olnud. Muusikakoolis oli arvestus, sain viie, JEE. Nüüd tulin just võimlemast. Õppima peab ka hakkama.

MA ARMASTAN TEID KÕIKI!!!!!

Sunday, March 13

Eile alustasime Taivo toas suurpuhastusega, täna lõpetasime :D Eile käisime Jossi juures, vaatasime nende valmis saanud mõnusalt vinget maja. Käisime mängul, õhtul veel supikas. Siis sõitsime ringi Jossi, Miku ja Taivoga :D Teate, see Voka elu on ikka paras hullar. Meie klassikaaslased istusid ühe tüdruku pool. Mikk helistas küsis, et kas võime sinna minna, vastu tuli mingit totaalset paska. No ja jäi minemata :D Tahtsime lihtsalt korra läbi käia, vaadata mis teevad. Kohutav, et elame kõik siin väikeses Vokas ja koguaeg puutume kõik kokku ja siis hakatakse nii huijama. Kahtlen ka selles, et see selle tüdruku sõna oli. Muidu teevad kõik head nägu ja siis lampi panevad näkku :D Ise tahavad igale poole kohale roomata. Ja põhiline see, et see väike plika käis minu pool viina joomas ja ei tea mida veel tegemas, ta käis Taivo sünnipäeval, Joss kutsus ta sünnipäevale ja nüüd kui me tahame 2 minti seal olla, valetatakse ei tea mida kokku :D Ja see on ka hull, et inimesed siuksed sitakotid on, ei julge näkku öelda, vaja hujaaritada mingit solki kokku. Ilmselgelt ei jäänud me millestki ilma, aga lihtsalt tekib küsimus, et mis inimestel viga on, koerad nah. Ühes külas ei saa ka kokku hoitud, tüüpiline Voka pask, lohhid. Kõik panevad kõiki taga ja samas naeratavad kenasti ja pooleldi poevad perse, normaalne elu. SEE ON VOKA, tere tulemast!!!
Autokool oli ka täna. Sure maha lihtsalt :D Teine tund ja ta käsib mul kuskil keset linna kannakaid teha, cmn.

Saturday, March 12

NO JOU JOU :D Asi on läinud rahulikumaks ja olukord on nüüdseks päris hea. Koolis on kõik paigas ja elu on ilus :D Veel nädal ja siis on lebo majas. See nädal üritasime korralikult koolis käia. Iga päev olime nii nagu oli ette nähtud, ainult neljapäeval läksime kell 12 minema. Eile käisime Jõhvis mängul, hiljem supikas. Täna hommikul kell 9 oli mul esimene sõit, sõitsime otsejoones linna, normaalne :D Kõik sujus, probleemideta.

Friday, March 11

UP UP UP

Lisan üli lampi kaks laulu mis mu tuju hetkel täiega tõstavad :D Esimene on jumala Bieberlik, võikski tema laulda oleks eriti vinge.




Wednesday, March 9

Kõik läheb allamäge, lihtsalt kohutav, ma ei suuda enam, midagi peab muutuma. Ma ei hakka muid asju kommenteerima, aga koolist on mul kopp ees. Kurat, MA EI JÕUA, ma lihtsalt ei jõua oma asju tehtud. Ma jõuan enamasti nii hilja koju.. terve selle aja tegelen ma siis kooli ja kooliväliste asjadega, kuni ma lihtsalt ära vajun, aga ikka kõike ei jõua. Ja see kool on üldse paras hullar, see mis seal toimub sööb mu närvid nii ära. On selliseid õpetajaid ja õpilasi keda ma lihtsalt ei tahaks näha. Tegelikult ma enamasti alati pole nii negatiivselt häälestatud inimene, aga praegu on mingi tõsine murdepunkt. Ei suuda enam kõigega leppida, kõike alla neelata, käega lüüa ja öelda, et midagi pole teha, las olla jne. Ja sorri, ma ei hakka asju kommenteerima, kes teab see teab.
Venkus sain kolme muidu, WTF :O Ma tuupisin veel emaga koos kõik need sõnad ja fraasid ära, nad olid mul jumala selged. Töös on aga muidugi laused, kus on tohutult mingeid muid sõnu, käänamisi ja mis kõike veel, mida ma ei oska. Ja ma pole ainus, enamus said üldse kahed vist. Tegelikult olen ma ilgelt selle poolt, et peabki lausetena küsima. See, kui ma oskan kahte sõna öelda ei vii ju kuhugi, kellelegi midagi öelda tahad, siis pead ka lause ju tegema. Aga selle vene keelega on ju oma kamm. Ta võiks lihtsamaid lauseid teha. Ta teab ju ise ka, kui vaevaliselt meil see kõik tuleb, EII, ikka sajaga mingit paska. Ja ülüldse, me võiks tunnis ka seda õppida ja lausete tegemist harjutada, aga ei. Oi, kui te meie venku tundi näeks. Me ei õpi seal midagi. Esiteks on seal mingid üli mõttetud ja üldse mitte sellised tavalised ja igapäevased teemad. Hiljuti ollid näiteks looduskatastroofid vms. Siis pidime rünkipilvi ja keeristorme õppima :D Põhiline on see, et 30 tunnist seletab õpetaja eesti keeles, et kus viimati midagi hullu toimus ja mis see kõik endaga kaasa tõi jne. Ühesõnaga ta seletab koguaeg eesti keeles lihtsalt nende teemade kohta, mis parasjagu käsil on ja vene keelde see üldse ei puutu.
Mm, eesti keeles sain kahe, lahe eks. Meil on eesti keele tund ainult kolmapäeviti.. enne seda õpetajat ei olnud jumala kaua.. mingi mitu nädalat enne tööd kirjutasime midagi vihikusse jne, siis vahepeal oli asendusõpetaja. Täna 5 min enne KT-d sain teada, et mingid faking reeglid tuli ka pähe õppida, no ühesõnaga räme pask. Ja muidugi ma ei osanud neid ja ma lihtsalt ei kirjutanudki neid ja sain kahe. :D Õpilastel on ju nii palju erinevaid tunde ja koguaeg tööd jne, õpetaja võiks ikka kasvõi teisipäevases kirjanduse tunnis meile meelde tuletada, et vaadake homseks eesti keele tööks need ja need asjad üle, see oleks lihtsalt inimlik.
Ma ei näe praegu üheski asjas midagi positiivset, ma ei meeldi endale.

Tuesday, March 8

Ükspäev vaatasin "Flipped". Ma ei oskagi täpselt öelda, mis žanri alla see kuulub, pole nagu üht ega teist. Aga igaljuhul :D HEA FILM ON :D Soovitan. Komöödia ta pole, kuigi nalja saab küll. Sõda ei ole, pinget ei ole, nutmist ei ole :D
Eilsest hakkas autokool, JUBE IGAV. Aluses pidi olema esmaspäev ja teisipäev, muutsin muusikakooli aja ära. Nüüd tuli välja, et on hoopis teisipäev ja neljapäev, õpetaja peab nüüd kõik ajad tagasi vahetama. Täna oli ka teooria, ikka jube igav. Matas oli kt, sain viie. 

Thursday, March 3

DEAR JOHN

No nii no nii :D Silmad on vett täis ja udused :D, aga ma üritan siiski näha ja kirjutada. Vaatasin just "Dear John". Draama. "The Notebooki" autor on ka selle loo taga. Natuke viskab sarnasusi ka sisse. Kellele draamad meeldivad, peaks see kindlalt peale minema. Oh, oleksingi peaaegu unustanud, et sellel filmil on täiega hea muusika koguaeg, tõsiselt head valikud, juba selle pärast tasub vaadata :D
Kooli täna ei jõudnud, trenni ei jõudnud, võimlema ei jõudnud. Aa, taara viisime küll ära :D Lähen magama ära, bye!

Wednesday, March 2

Eile oli Justini sünnipäev ;), Mario ja Sten tundsid muret, et kas mul on ikka tort ja küünlad kodus valmis:D Eile sain juba peale viiendat tundi koju, täiega hea lihtsalt. Kossu ei jõudnud, käisin Sprengki juures, sain tervisetõendi ja saatekirja. Midagi uut ja huvitavat pole, nagu ikka :D Kehkas mängisime täna jääpalli terve tunni, maheee :D Muidu on kõik okei, jalavalu ja hõõrumise kannatab ära aga see on küll üle mõistuse, et need uisud nii RÕVEDALT haisevad :D Karates käisime ka täna, nüüd Toilas. Üldiselt mulle meeldib koolis käia, aga praegu on küll see hetk, kus ma tunnen, et ma tõesti vajan seda nädalat ja ainult puhata. Tegelikult on seda puhkamist viimasel ajal päris palju olnud, aga mõtted on ikka koolil, tegematta asjadel ja tulevastel töödel ja nii see pinge ära ei kao. VAHEAEGA on vaja.

Ulmeline, kui tänamatu, alatu, mõtlematu, omakasupüüdlik, veelkord TÄNAMATU ja ärakasutaja üks inimeseloom võib olla !!!