Wednesday, August 31

Täna oli äratus 9:45. Käisime koolis, pidime toole panema ja saali kaunistama. Siis tegime tööd, istutasime Leena aeda veel 50 puud. Käisime Jõhvis, mul oli vaja seelikut. No ega ma ei lootnudki, et ma Jõhvist midagi leian :D, aga tõesti ei hakanud kuhugi sõitma ka. Bastionist sain siis mingi seeliku, mida ma heal juhul ühe korra kannan, 55€.
Vanaema tuli külla :)
Parim uudis viimaste päevade jooksul on kahtlemata see, et mu ruloo sai täna valmis. Telli veel Sunorekist.. nii kallis ja oota ka veel kuu aega :D Võimalik, et terve küla on näinud mida ma oma toas teen, rulood pole ees ja maja on nagu mäe all ja ülevalt tuleb sõidutee alla ja minu maja taga on teine maja ja kõike on tuppa näha, naisss.
:D:D:D

Monday, August 29

Arvatavasti ei ole mul kooli minemisega ehk siis vara ärkamisega probleeme. Pea iga hommik ärkan ma lampi mega vara üles ja nii ongi.

Terve päeva olin kodus, koristasin tuba, põhjalikult. Õhtu poole käisin Jõhvis ja Toilas, niisama. Üheksa ajal sõitsime Taivoga Narva kinno. Vaatasime seda "kehad vahetusse". Nalja sai, soovitan :D Kinos oli mingi vana mutike koos vana mehega :D Film oli kohati üsna ropp. Mees oli koguaeg nii tõsine. Aga see tädike.. see pani SELLIISSTT naeru seal, ta ajas mind täiega naerma :D Vaata veel, et film ise polnudki nii naljakas. :D Ei no tore, et vanurid selliseid filme vaatamas käivad, kuigi mulle tundus, et sellele mehele jäi see küll viimaseks :D

HEADÖÖD!

Sunday, August 28


Ema andis just kaks kontrollimata bingo piletit. Lähen nüüd eesti loto lehele mängima :D HOIDKE KÕIK PÖIALT, ET IKKA MILJONID TULEKSID!!!!!!






Mittemingisugust võitu ei tulnud.
Käisime Muriga kohutsuslikul VKG päeval!! :D No korralik venelaste üritus. Kindlasti oli neid rohkem, aga mina kuulsin umbes viite eestlaste seltskonda peale meie. No olgu, lõpus oli neid natuke rohkem kuulda, aga vähe siiski. Ma polnud täna midagi peale hommikuse pudru, võileiva ja lõunase jäätise söönud. Läksime siis järjekorda, et midagi osta. Praad nägi megajama välja. Tellisin burgeri, selgus et kapsast pole, võtsin friikaid. Neid oli nii vääheee ja niiii sitad, 2€. Noh, vähemalt hoidis oksendamise ära. Terminaatori ajal hakkas vihma sadama. Ma olin tennistega, mille tallad on üpris kehvas seisus( sellepärast ma nendega sinna läksingi). Aga no Muril oli vaja seal lava ees olla, kus oli betoon maas ja kust vesi ära ei jooksnud, nii et mu jalad tundsid et nad on basseinis. Jalatsid ja sokid olid veest läbi imbunud ja jalad külmetasid vastikult. Muril oli ilge soov rokkida :D, ma ei võtnud vedu. Lõpuks läks igavaks ära ja tulime tulema, see hakkas tegelikult läbi ka saama. aa jee
Pole mitu päeva kirjutanud ja ega ma suurt ei mäleta ka. Üleeile õhtul otsustasime peipsi minna. Ostsime Selverist kraami kaasa ja jõudsime 10 ajal suvilasse. Jõime, tegime sauna, grillisime. Järgmine hommik teised läksid koju, mina läksin otse enda suvilasse, ema ja isa olid seal. Olin rannas terve päev. Sugulased tulid ka sinna, fun. Taivo tuli ka mingiaeg. Õhtul tegime sauna ja grillisime. Käisime Iisakus Zorrot vaatamas, läks pikemalt.. :D kuna isa oli joonud ja siis oli vaja  külaparmudega juttu ajada. Olgu, veids karmilt vist, pold mingeid parme, pidutsevad naabrid. Lõpuks saime minema sealt. Kuigi eile õhtul oleks võinud Toilasse muinastuledele minna ja no prowintsi oleks ka lühike tee olnud..aga e i. Parkisime endid isa ja emaga verandale maha ja rohkem sealt ei liikunud. Väljas oli nii mõnus soe, ümberringi oli kõik nii vaikne, kottpime, ema pani verandale palju küünlaid. ja mitte ühtegi putukat. Nii me seal istusime, rääkisime juttu ja mitte midagi muud ei soovinudki. Taivo vaatas toas telekat :D Nüüd jõudsin koju ja eluga rahul.

Thursday, August 25

Täna hommikul sõitsime emme, issi, Taivo ja Tiuksiga Tallinna. Tiuks läks oma kooli asju ajama. Ema läks koosolekule. Me isa ja Taivoga läksime loomaaeda :D Nojah, mõne koht on tõsiselt ahvidega koos puuris, miks ei või end viisakalt ja normaalselt üleval pidada :D Hiljem käisime söömas. Käisime vanaema juures. Tiidu-Milda juures ka. Kell üheksa jõudsime koju. Käisime korra Voka vahel ja Toilas väljas, nüüd kodus ja üpris väsinud. Nii et pikka pidu pole, magama minek- homme tööpäev siiski.

Wednesday, August 24

Esmaspäeval jõudsime natuke peale kuut koju, läksime Muriga kohe trenni tegema ja peale seda ma ei mäletagi mis toimus :D Eile hommikul läksime tööle, LEENA PLACE AGAIN. 150 1,5 meetrist elupuud oli vaja istutada..täna saime valmis.

Sunday, August 21

Nagu kord ja kohus käisime Muriga 4 ajal trennis! Andkem au ja kiitkem. Murka on hüppersupper edusamme teinud, NÄDALAGA!!! Kui esimest korda jõukas käisime, tegi ta vaevalt viis kätekõverdust ära :D:D Nüüd juba 15, mis oli suve lõpu eesmärk, aga näed sa, hoopis varem!! Ja see ring, ms esimesel korral jooksime ja mis oli nii raske ja palju ja vastik :D Siis täna oli Muri võimeline seda sitaks kiiremini jooksma pluss ta ei väsinud sellest ära ja me jooksime veel! TUBLII! Võtke õppust, poisid ja tüdrukud :D

Kuue aeg hakkasime Taivoga Tallinnasse sõitma. Käisime kinos ahvide planeeti vaatamas, vaadatav. Ma räägin väikese saladuse ka, me pissisime keset kesklinna :D:D:D Film lõppes nats peale 00:00-i. Mul oli poole filmi pealt siukeee põiekas ja lõpuks sinna vetsu enam ei saands või mingi jama seal oli. Meil oli auto suht eemal ühes parklas.. ja siis me ei kannatanud kumbki ja tegime oma häda linnapeal :D:D:D Ärge kellelegi rääkige!! :D:D
Nüüd vaatame telekat ja sööme mäkdoonaldsi toitu.
Vanaproua avab koputamise peale ukse. Mingi mees seisab seal tolmuimejaga. Naine siis ütleb, et tal pole raha ja tema ei taha midagi osta. Hakkab ust kinni lükkama kui mees paneb jala vahele ja pressib tuppa. 
"Lubage mulle kümme minutit oma ajast ja te ei kahetse!" Kallab proua lumivalgele vaibale ämbritäie sõnnikut ja ütleb: 
"Kui see tolmuimeja seda puhtaks ei tee siis ma luban, et söön ülejäägid ise ära." 
Proua siis selle peale: 
"Ma loodan, et teil on hea isu, elekter on hommikust saadik ära...

"




Eile pisut peale üheksat hakkasime Muriga promenaadile minema, aga siis tuli välja, et see sai just läbi, feil. Läksime lihtsalt Toila, olime skeidis veids, siis läksime parki. Mis siis, et promenaad läbi oli, park oli küünaldega kaetud. Nii me siis istusime Muri, Tiuksi ja Taivoga pargipingil. Nautisime küünlavalgust ja VIP telgis laulvat Ivot. Käisime supikas, hiljem veel skeidis. Midagi toredat, magasin täna 12:30ni.

Saturday, August 20

No tere kallid kakukesed!!!
Väikene ülevaade eilsest ja tänasest.
Eile hommikul kell 11 pidi Muri olema minu maja ees, nii oli kokku lepitud. Kell oli 11.03, kõõlusin akna peal, aga väljas polnud mitte kedagi. Istusin pantheri selga ja läksin Muri ukse taha. Vähemalt kümme minutit vägistasin uksekella ja kopsisin nagu segane. Lõpuks ilmus siiski mingi unine kollike ukse peale. Mõtlesin, et kas parem-sirge, näitan fakki ja jooksen ära või .. siiski jäin viisakaks, ütlesin, et tavai ruttttuuu pane riidesse ja minek!! Käisin raamatukogust läbi, viisin ühe raamatu ära. Läksin koju, mul olid juba kõik asjad ammu valmis pandud ning lõpuks ilmus muri ka kohale. Pidime algul Aluojale minema, aga Muri arvas, et see on ohtlik kant ja seega läksime lossiplatsile.

        
 Alustasime singirullide ja dreameriga.


Seejärel asusime munapihvileibade juurde..





Vahepeal mängisime..


Sõime ka veel, kogu toidust pilte pole.. ja siis nautisime vedelemist :)








Peale pikniku käisime korraks Jõhvis ja siis tegime trenni. Peale trenni läksime välja. Olime kella kolmeni vist..

Täna ärkasin kell 7. Läksime Rakveresse moetäikale. Ma sain suht palju asju maha müüdud, aga ma tõesti ei oska öelda, et palju ma siis raha sain, sest ma panin kohe selle rahaga segamini mis mul kaasas oli, aga ma ei tea palju mul kaasas oli, et arvutada. Ja kaasas oli palju 20seid ja 5 euroseid nii et ei saa välja arvutada kuidagi. Aga no osteti ikka korralikult. Natukene peale lõunat hakkas täiega vihma sadama :D Asjad olid märjad ja Muri stange kukkus lihtsalt kokku ja asjad vedelesid maas. Ega minu stangel oleks ilma lauata, mille najal ta püsti seisis, sama saatus olnud. :D Aa, Hälis oli ka seal :), meie kõrval täitsa. Igaljuhul nalja sai ja väga tore!



Kella nelja paiku jõudsime koju. Nii kui uksest sisse sain, viskasin voodisse ja ärkasin kell 7. 




Thursday, August 18

Eranditult ärkasin ma ka täna hommikul üsna vara. Lugesin terve päeva raamatut. Kui tõsiste probleemidega (kauamagamisprobleemidega) karuotinotist Murks üles ärkas, läksime trenni tegema. Ma ei teagi kui kaua meil läks, aga kui koju tulin siis sõin, sõin ega suutnud ennast ohjeldada :D Ema oli just poest tulnud ja kurat küll korraga just selliseid asju toonud, mida ma just tol hetkel süüa tahtsin, kõiki neid korraga, palju magusat, palju rasvast..mm.
Ja nii veereski päev õhtusse ning mul on hea olla ja kõik on ilus.

Wednesday, August 17

Lugesin just Muri blogi, ta kirjeldas meie päeva nii ilusti ära, et ma ei viitsigi ise midagi laterdada. www.muridaydreams.blogspot.com -lugege siit kui huvitab :D



Tuesday, August 16

Terve nädal olen pidanud üpris vara oma sitamaja karkudele ajama. Allergia ei lase magada. Nii ka täna, tõusin kell 9, võtsin tableti sisse, aga ega see kohe ju mõjuma ei hakka. Magada on nii suht võimatu, seega hakkasin Kirgede tormi vaatama.

Mul viskab kohutavalt üle, et tubade põrandad on KARVU TÄIS. SIIN KARV, SEAL KARV ARRGHHH! Juuksekarvad.. ei pea ju juukseid harjates mööda tube ringi tatsama. Õe viie meetrised kuldkiharad krt, need jäävad talla alla tolknema ju. Muudkui korista ja korista.

Päeval oli üsna tegemist. Nüüd aga olen rahulikult kodus ja plaanis pole midagi.Muide, tegime Muriga trenni täna.

Monday, August 15

Väga head sõnad, väga hea mõte.


Ma olin nii unes, aga Johanna äratas üles, tahtis öelda, et tal on nimepäev :D ja et kõik on kodust ära läinud. Ja nüüd me vedeleme diivanil ja vaatame multikaid. 


Hea laul, tegelt ka!

Sunday, August 14



Ei oska, pigem pole mõtet midagi öelda..

Eile õhtul sõitsime Muri ja Taivoga nsma ringi natuke, käisime Toilas ja Jõhvis. Läksime supikasse, sõime. Me Muriga läksime minu poole, Taivo läks koju. Kõigepealt sorteerisime ja otsisime igasugu asju eesolevaks nv-ks, sellest hiljem. Mingi hetk läks asi sujuvalt igasuguste asjade arutamiseks( täiesti enda asjade, mitte külainimeste elu :D ), üpris jube aga noo. NII. Kell 3 öösel sõime kelloggseid ja siis polnud Muril mõtet enam koju minna ja jäi minu poole. Ma ei kujuta ette mis kell me magama jäime. Lõunal ärkasin üles, tund oli Taivo ristimise ja leeritamiseni jäänud. Panime riidesse ja kirikusse minek. Sellest ma ei viitsi jahuda. Peale kirikut Muri läks koju. Meie võtsime Konju burxist praadi, nagu ikka. Sõime ära ja magasin kella 7ni. Siis tulime Taivo poole saunatama ja taaskord söööööma. Nüüd olen voodis ja väga väsinud.      :) Kalli-kalli kõigile!

Saturday, August 13

Eile käisime Jõhvis Eesti ja Tšehhi mängul. Igav. Peale seda läksime Taivo poole, Taivo läks välja kuhugi, ma jäin koju. Mõtlesin, et viskan korraks pikali, aga rohkem ei tõusnud ka. Täna pole suurt midagi jõudnud . Ilma on ka selline, et istukski mõnusalt rahulikult kodus. Koristasin nt ennem.

http://igastkraaami.blogspot.com/   keegi äkki soovib sealt midagi? Seal on ülivähe pilte muidugi, aga mul pole lihtsalt viitsimist olnud, et kõik üles laadida. Eks saab..


Thursday, August 11

JBBBBB!!!
Ma olen nii JB lainel.. täiesti pöörane, ei tea mida ära teha. Kuidas ma soovin, et ta oleks siin ja ma saaksin temaga tund aega istuda ja rääkida, rääkida, rääkida. Okei, ma ei viitsi sellest rääkida, nkn keegi ei saa aru mida ma mõtlen, tunnen ja öelda tahan :D

justin bieber 2011. 2011 Justin Bieber Justin

Täna passisin terve päeva kodus, õhtul alles läksime õue. Veids skeidis, siis Vokas. Käisime Muri, Viki, Kareti, Kertu ja Taivoga Konju burxis. Passisime veel veids ja siis koju minek. Muri tuli minu juurde veel, vaatasime filmi. JB, pohhui, et ma näinud olen, alati võib veel vaadata. Hävitasime mu viinerifriika prae ja elu ilus.
                       
Kui keegi soovib vaadata never say never siis SAAD SIIT TORRENTI. See kõige esimene isohunt sealt, parem klikk ja salvesta link nimega, kui kellelegi arusaamatu miski on..

Red riding hoodi vaatasin ka eile ära, kinno ei jõudnud vaatama.. TORRENT, kui ise otsida ei viitsi..

Monday, August 8

Eile hommikul 8:20 läksin siis bussi peale, kell 10:00 olin Rakveres, Aarto koperdas vastu, passisime. Kell 11:00 läksime kirikusse. Ma üldse kohe ei viitsinud, ma tundsin, et ma ei jaksa kaasa mõelda ega sellesse sukelduda, aga Aarto ütles viimaks, et kui ma ei lähe ja oma patte andeks ei palu, siis ma jään homme auto alla :D:D no ja läksime. Vanakestel olid kuldleerid, uhke. Siis oli aga mõnel mehel vaja kindlasti armulauda minna. Mina aga ei suutnud isegi ühtegi pattu meelde tuletada ja kahetseda, rääkimata armulauale minekust.. aga taaskord andsin ma alla. Peale seda suundusime vanadekodu parki vms:D, kus saime öökullist Martiniga kokku, arutasime maailma asju, aga kauaks me sinna ei jäänud, sest hirm Anneli pidavat seal ringi luusima. Käisime poes, Aarto kukutas rukkiburgeri munaga poe põrandale, LARTS. See oli makstud, seega läks siiski söögiks :D See ei tulenenud tema saamatusest, ta avas kotikese ülevalt, sealt kus kleepsuga kinni on pandud, aga koti põhi ei pidanud vastu ja ühesõnaga kotike läks alt katki.. OMG ma pläran kelbast, aga savi :D Seejärel suundusime turuplatsile, kus me viibisime õhtul kella 8ni vähemalt. Meie poolt hõivatud pingi juurest käis läbi igasuguseid karvaseid ja sulelisi, faking imelik koht see Rakvere, tegelt ka :D Vahepeal külastasid meid mõned ajudega olevused ka. Õhtul jätsime Aarto ja Kulliga ja muude loomadega hüvasti ning põrutasime Taivo ning Keithiga Tallinnasse.  Tõsiselt hea päev oli, tegelt ka.
Taivo käis kell 1 arstil, peale seda käisime söömas. Kahekesi sõime 30 eurise arve kokku :D Siis läksime poodidesse ja kolasime täitsa õhtuni. Mitteeee midagi pole, selliseid asju pole veel tegema hakatud nagu ma tahan... Taivo sai endale enamvähem vajalikku, mina sain ainult mittevajalikku. Õhtul sõitsime ikkagi kodumaale tagasi.


Saturday, August 6

Eile hommikul üpris vara sõitsime jälle peipsimaale. Täna õhtul peale kümmet tulin koju. Ega muidu poleks tulnudki, aga homme hommikul Rakveresse ja õhtul edasi Tallinnasse ning seega vaja natuke asju kokku panna jne. Taivo käis täna poistega Raplas mingisugusel autodriftisärgilvärgil. Mina kaasa ei läinud, esiteks.. poiste kari..teiseks suvila ja pere on etem :D
OLGE MÕNUSAD!!!

Thursday, August 4

Olen mitu päeva peipsis olnud. Mõnus, kõik on mõnus.
Panin üks kord aastate jooksul mingid natuke erilisemad kõrvarõngad kõrva :D, Mario ja Taavi sünnipäeval. Ja kohe juhtuski see, mille pärast ma kõrvarõngaid kanda ei viitsi, KADUNUD :D Kertu msnis ütles just, et üks on Taavi käes, aga teist pole. Miks ma ei imesta..