Saturday, December 31

No tere kiisupojad. Tulin täna peale lõunat Tallinnast tagasi. Midagi põnevat rääkida pole, aga naerda tahate? Ma ostsin selle jope, mida ma põhimõtteliselt vihkan, HAHA eks. Odavalt sain, algul oli üle 100€, nüüd oli 50 midagi. Mõtlesin, et sitta kah, teistsuguseid nagunii ju pole. Ostsin beeži värvi, musta ei suutnud katsuda. Aga nii pea kui ma oma ostudega koju jõudsin ja selle uuesti selga panin, olin ma kindel et viin poodi tagasi. Nii fucking sitt ost. Uuel nädalal saaksin poodi tagasi toimetatud ja raha tagasi. Aga ema hakkas kaagutama, et ma ei viiks. Kes ikka ema sõna kuulab, aga võib-olla ma seekord kuulan. Appi kui mõttetu teema.
 Igaljuhul, Stradivariusest sain mustad teksad. Pull&Bearist ei saanud mitte tuhkagi, Eesti oma imeb sajaga. Westfieldi omast on osta sitaks. Zarast sain kaks paaripükse ja ühed jalanõud. Tädi andis tutikad nahast ja liiga kallid saapad, mega soojad aga nõmedad. Aga kui tasuta saab, siis peab ikka vastu võtma. Teate mul on selline hästi imelik tädi. Ta koguaeg ainult ostab ostab ostab. Tal on nii palju asju ja enamusel on hinnasildid küljes ja ta ei kanna neid kunagi. Uusi kingi ja saapaid on tal ka karpide viisi. Nad on sellised rikkad, aga neil oma lapsi pole, rääkiv papagoi on keda poputavad nagu ma ei tea keda. No ja siis mina olen nende teine papagoi. Milda annab igasugu asju mulle ja ostavad ja raha saan ka. Mitte et see mingi oluline oleks, ma niisama räägin :D Agaaa.. tglt ma ei käind üldse shoppamas, eile lihtsalt läksin ja ostsin mõned asjad.
Mul on nii pohhui sellest aastavahetusest. Ma ei viitsi midagi teha. Mul ei ole mingisugust vajadust midagi teha. Variante on küll, aga ei viitsi mõelda praegu midagi üldse. Vanemad läksid Iisakusse vanaema juurde, Tiit ja Milda. Oi, mu vanaemal on täna sünnipäev ja ma pole talle veel helistanud, häbi. Kõige mõnusam oleks tegelikult ise ka sinna minna. Laud on kõike head ja paremat süüa juua täis. Vanad inimesed räägivad head juttu ka, vähemalt meie peres on see küll nii. Üldse, mulle meeldib koguaeg perega koos olla, ükskõik mis sündmus või päev ja mida vanemaks saan seda rohkem nii on. Agaa.. endavanustega midagi teha, siis lihtsalt passid kuskil, ajad mingit pläma terve õhtu, enamus joovad. Ma ei viitsi juua, igav. Kui juba varakult kellegi pool midagi organiseerida siis on normaalne. Kogutakse raha, ostetakse söögid joogid ja kõik on nagu päris, siis on okei. Aga selline asi, et midagi kindlat paika pandud pole, iga mats marsib oma pudeliga läbi, kammooon. Õde käis just mingit head küpsetatud asja pakkumas, ta on õhtul oma sõpradega meie pool. Pool päeva juba vaaritab, ta teeb üldse koguaeg süüa ja täiega hästi teeb ka veel. Üldse kuidagi tubliks läinud, täna tulin koju, siis mu sealaut oli kõik läikima löödud. Tõesti hea, aga nüüd ma võtsin oma kotid kõik lahti ja jälle on hullumaja :D Aga ma koristan ära. Tsau, cooli pidu ja aastavahetust kõigile! (:

Saturday, December 24

Eile ärkasin peale lõunat. Vedelesin terve päeva kodus, õhtul läksin Taivo poole sauna. Täna ärkasin jälle peale lõunat. Taivo tuli järgi, käisime tema pool. Jõuluvana käis, ma ei osanud isegi ühte luuletust lugeda, häbi :D Kell neli hakkas mul omal kodus pidu pihta. Mina, ema, isa, vanaema, õde, õe peika. Taivo läks perega Iisakusse, ka kell 4. Nemad jõid ja sõid seal. Igaljuhul, oeh kui täis mu kõht oli, nii nii nii hea. Vahepeal puhkasin ja siis jälle edasi. Viimast korda sõin natukene peale kella 12 liha, kapsast ja kartulit. Kingitusi sain ka. Nagu ikka, mõned hilbud, nahakehahooldusvahendeid, muud pisikest nodi, raha ja söödavat ka. Agaaa teate mis teate mis.. sain Bieberi "Under the Misteltoe" plaadi ka, jee :D Lisaks laulude plaadile oli dvd ka. Mu lemmik vidin mis täna sain on üks kollane kummijunn, kuhu käivad sendid sisse. Aga see on siuke trikivärk :D Muidu seda kuidagi lahti ei saa, aga kui sa selle õigesti kätte võtad ja pihus pigistad, siis see avaneb :D Vanaemal käidi tööjuures igasugu imelikke asju pakkumas, mingi välismaa pahn ja siis ta ostis need. Väiksest asjast nii palju rõõmu :D
Homme tuleb veel Mikk oma perega külla. Jälle suur sööming. Esmaspäeval lähen Tallinnasse. Täpselt ei teagi kui kauaks, eks siis näha ole. Aastavahetust pole plaanis seal veeta.

Thursday, December 22

Mul on selline jama, et mul oleks uusi asju vaja, aga sama kähku nagu ma mingisugusesse poodi sisse vupsan, ruttan ma sealt kohe tagurpidi välja kah. Ma ei taha siit Eesti poodidest midagi osta, sest siis ma sulandun automaatselt massi. Ma ei ütle, et ma erineda tahan, sugugi mitte. Aga ma olen selles osas pisut paha, et ma olen väga trotsiv paljude asjade suhtes. Mulle ei meeldi võtta sama seisukohta ja arvamust, mis on enamikel, ma olen kohe risti vastu. Ma ei lase endale meeldida asjadel, mis meeldib kõigile. Võib-olla on seda pisut keeruline mõista, sest see mida silmas pean on pisut sügavam. Mitte see, et kõigile meeldivad ju mandariinid, minule ei meeldi. Muidugi mulle meeldivad mandariinid. Ja see ei ole ka pirtsutamine ega pahatahtlikus.
Mõnikord on nii, et kui on näiteks mingi film, näitleja, artist, keda paljud ülistavad, siis mul tekib väike vimm selle/tema vastu. Mulle ei meeldi, et on mingisugune üles haibitud kes/mis, ning inimesed lähevad oma kiidulauluga liiale ega teadvusta endale, et tegelikult asi ei ole nii metsikult vägev, ilus, vinge, parim kui neile mõelda meeldib. Pigem on see asjade suhtes, mitte inimeste. Aga on ka inimeste suhtes.
Igaljuhul, tagasi riiete juurde. Hetkel mõtlen üpris kitsalt, nt talvesaapad ja -jope. Mitte Sportlandi O´Neali ja Columbia staff, vaid midagi kenamat. Aga ma ei suuda osta. Kuidas ma peaksingi, kui igas poes on need tüüpilised mustad pikad vööga joped. Mul ei ole nende vastu midagi, ausalt. Aga linnas või maal kõndides, vahet pole, on vähemalt pooltel selline seljas. Mis kõige hullem, need kõik on musta värvi ka. Must on mu lemmik, aga kui peaaegu kõik, kes mu ümber on, kannavad musta pikka vööga jopet, siis ma ei taha osta omale seda. Kui mul selline kodus olemas oleks, ma usun, et ma kannaks seda. Aga see ostmise moment on kõige hullem. Mul on peas vaid küsimus "Mida sa teed, on sul tõesti sellist vaja?". Mul on tunne, et see on nii tavaline saast, iga mats kannab seda. Mul hakkab rahast kahju, ostan suure raha eest mingi musta puhmaka, mis tegelikult polegi mitte midagi.

OOO, kas pole tuttav?






Täpselt sama, isegi hullem lugu on ka saabastega. Kurat, ma ei taha neid kõrge säärega madala tallaga jalavarje  ja sarnaneda poole Eestiga. Nii fucking tüüpiline ja igav. No ja ilgelt moodne ka siis.. täiesti ajast ja arust, muu maailmaga võrreldes. Mulle meeldib tohutult Londoni tänavapilt. Naised riietuvad nii erinevalt ja nii ilusasti. Rahva ja pindala suurust arvestades on see muidugi loogiline ka, aga no ikkagi.. Seal on palju rohkem valikut. Poodi sisendes ei oskagi algul mitte midagi peale hakata. Vaatad lihtsalt ringi ja mõtled et no kust peaks pihta hakkama. Nii palju erinevaid stiile, mida pole varem näinudki. Mitte nagu Eestis, et lähed poodi, ostad Vera Modast need "nagu ikka" teksad ära, valid ühest reast 10ne samasuguse saapapaari vahel ja oledki valmis. Aga seal ei suuda valida, et millist sorti riideid peaks üldse vaatama hakkama. Ei saa ju kõiki erinevaid võtta. Ja siis peab valima, kuid kõik on omamoodi lahedad. Ma olen teemast nii kõrvale kaldunud, aga okei :D
Alles käisin ju Londonis, oleksin võinud osta. Aga sellise lühikese ajaga ei jõua ma midagi valida, kuid tagantjärgi mõtlen, et oleks võinud midagi ikka võtta. Kindlasti etem, kui kuskil Kristiine keskuses sorada ja pead vaevata.
Igaljuhul, väga oleks vaja osta, aga vot ei taha sellised asju osta. Ja tavaliselt mul lihtsalt jääbki ostmata! Samas saan ma aru, et asjad lihtsalt on nii ja polegi midagi teha, pole mõtet vinguda. ELU ON SELLINE!!! Tuleb leppida sellega mis on :D NOOT! Ah, ma ei tea ise ka enam.

*MULLE EI MEELDI ÜLDSE SHOPATA!! See on üks vaevalisemaid tegevusi minu jaoks. Eriti üritan ma vältida neid poode, kus peab tuhlama. Kurat, kõik on tihedalt üksteise kõrval ja siis ma pean oma sõrmekesi liigutama ja üritama sealt midagi leida, või siis on kõik ühte hunnikusse visatud ja kas mul peaks siis tekkima tunne, et ma tahaksin mõnda riideeset sealt omada, õudusteõudus!! Okei, paar asja ripub üle käe, lähen siis sinna proovikabiini.. Kitsas, palav.. ajan kuidagi need asjad selga, kurat vale suurus, MINE NÜÜD OTSIMA, ET KUST MA SELLE RIIDEJUPI ÜLES KORJASIN!? Riietuskabiin on nii võrd väike ja vähe ruumi, et ma ei näe õieti kuidas see mul seljas passib.  Siis mõtlen, et äkki teises poes on odavam ja ilusam ja kas mul on üldse seda vaja!!?? Sokutan asjad kuhugi ja lähen minema.
Mulle sobiks, kui keegi tooks asjad koju, ma panen need selga ja elu ongi ilus.
Aga teate mis mulle meeldib, mulle meeldib teistega kaasas käia, kui nad poodlevad. Mulle meeldib teistele valida, soovitada, õiget suurust tuua.. väga kummaline, aga nii see on :D Ainult, et Taivoga nii meeleldi shopingule ei lähe. Tema tähtkuju on väga täppis-KAALUD: Ta ei tea mitte kunagi mida ta tahab või ei taha.
Ma ostan selle!? Noo, osta. Sulle ei meeldi? No ma ei tea, normaalne ju. No ostan siis v? No JAA, osta juba, ilus noh. Ei aga äkki ma ikka ei osta seda, äkki leian mujalt parema? No okei, ise tead, lähme vaatame edasi. Aga tegelt mulle ikka nii meeldib see, ma ostan!? JAH OSTA, väga ilus on. Mh, sulle ei meeldi ju? Ma ütlesin, et väga ilus on, OSTA ÄRA JUBA JA LÄHME MINEMA! Mm, no okei ma ostan. Sõidame siis poest koju vms, siis Taivo mõtleb ja ütleb: tegelikult mulle ikka ei meeldi see, ma poleks pidanud seda ostma, natuke suur on ka.
JESSSSSSSS!

Kirjavigade pärast sorri, kell on 2:48 öösel :)
Eile oli koolis jõulupidu, ma ei käinud seal. Kella 9st oli supikas avatud ja sinna koguneski igasugust rahvast. Olime seal kella kaheni, natuke peale. Täna läksin kell 10 kooli. Meie klassil tegelikult tunde polnud, aga ma tahtsin kapist asjad võtta ja mõndadele õpetajatele jõulukaardi ja šokolaadi anda. Nüüd olen kodus ja pean koristama hakkama -.-

Tuesday, December 20

Jõudsin just trennist koju. Kuigi kõige parema meelega viskaks pikali, paneks silmad kinni ja magaks, siis üritan kuidagi ennast ärkvel hoida. Eile jäin u pool seitse magama, 11 ajal ärkasin üles. Mängisin pool kuueni hommikul CS-i. Kooli ei jõudnud. 11 hommikul oli äratus, Taivo tuli järgi, läksime Jõhvi. Käisime paaris poes ja Linnaisas söömas.
Eile pandi kõik hinded välja, poole aasta omad. Muidu pannakse jaanuaris, aga 12 klass lõppeb ju varem ära ning seetõttu on lühemad kursused. Kõik viied.

Monday, December 19

KELL ON POOL NELI JA UND POLE ÜLDSE JA ELU KÄIB JA KÕIK ON VÄGEV!!!!!!

Sunday, December 18

Vahepeal oli juba täiesti meelest ära läinud..

Saturday, December 17

Eile peale kooli tulin kohe koju, natuke aega passisin ja jäin magama. Ärkasin u 8 aeg vist ja olin lihtsalt kodus. No päris lihtsalt ei olnud ka, ma õppisin. Öösel kell kaks ka veel õppisin. Esmaspäevaks on vaja üks asi ära teha. Aa, vahepeal tegelikult käisime Taivoga mäkis ka. Big Tastyst kõht täis ja hea olla.
Täna ärkasin kahe aeg. Kell neli läksin välja. Olin koos Leo ja Kristjaniga kella kaheksani ja siis tulin koju. Nüüd hakkan jälle kooliasjadega tegelema, tore eks? :D

*Ma ei ole kunagi oma juukseid üleni ära värvinud. Aastaid-aastaid tagasi lasin heledaid triipe teha.

Wednesday, December 14

Kui tantsimast koju tulin, siis ootasid mind piimasupp, kiluvõileivad munaga. Eile õhtul vingusin, et miks pole. Tubli ema, täna oli. Mõnus magus piimasupp makaronidega, must leib, või, lehtsalat, palju kilu, keedumunalõigud, rohelise sibula tükikesed- üks lemmikumatest asjadest.

Ma olen õnnelik! Ma naudin igat hetke, tundi, päeva, mil ma elada saan. Ma olen meeletult tänulik selle eest ja hindan seda tohutult, GRATEFUL FOR GOD!!!!
Mis värk on, jälle ma ei jõua õigeks ajaks kooli. Eile jõudsin kolmandaks tunniks, täna läks natuke paremini-teiseks. Ma olen väga rahul ja rõõmus praegu. Koolis sujub kõik imehästi. Eile oli neli tundi, peale seda käisin järgi tegemas ja siis passisin kella neljani Pentli juures. Füüsika KT oli ka, viis muidugi. Hinded on üldse väga head, tõesti on. Õppida meeldib jubedalt, tõesti meeldib. Ei meeldi see, et koolis hakkab juba kõik ära vajuma. "Veerandi lõpp" või nii, meil muidugi pole aga ikkagi läheb kõik nii lõdvaks nagu käiks põhikoolis.
Kell 6 anksi tantsima, õõh.

OOooO, who remember?



*Kunagi meeldis mulle väga-väga Nelly Furtado!

Monday, December 12

Nädalavahetus möödus rahulikult ja kenasti. Reedel olime niisama väljas ja sõitsime ringi, vaatasime, et kus mis toimub. Laupäeval tulid Iti, Krõõt ja Mikk meile. Vanad läksid külla, Iti jäeti meile. Ta on niiii nummipummi :) Laupäeval ma ei viitsinud midagi teha, olin kodus. Õde tõi kuuse :D Panime pallid ja tuled külge. Pühapäeval ei tõstnud ma oma jalga kordagi toast välja. Ma kaotasin laupäeval oma pangakaardi kuhugi ära. Ei leidnud enam kuskilt, ma teadsin, et mul oli see lahtiselt jope taskus ja arvasingi, et on läinud. Täna helistasin hansapanka, ütlesin, et kadunud ja tahaks uut. Tädi ütles, et äkki blokeerime ajutiselt, võibolla leiate ikka üles? Mina ikka, et ei-ei, mul uut vaja. Siis mingi paar tundi hiljem, kui Taivoga burksi sööma sõitsime, leidsin kuskilt istme vahelt kaardi üles. Ma ei tea mida ma otsisin sealt, pangakaarti igaljuhul mitte. Aga nüüd on see kasutu, järgmine esmaspäev saan uue. Vot sellised lood siis.


Mul on jube raske midagi enda kohta öelda, sest mulle tundub, et iga asi mis mulle pähe tuleb, on mul juba siia kirjutatud. Aga võibolla on need siiski ainult mu peast läbi käinud.
*Ma käin 12. klassis, aga minu kõikidel tavalistel vihikutel, nendel kuhu harjutusi vms teed, peavad kiled ümber olema ja on ka.

Friday, December 9

Tere!
Terve nädal on olnud üsna kiire ja segane. Ma pean silmas kooli. Palju on õppida olnud ja mul on vaja järgi ka vastata. Kahjuks pole ma midagi ära vastanud, mis reisi tõttu tegemata jäi, aga küll jõuab :D Ühed ja hüüumärgid on reas, aga hinded, mis olemas, on kõik head. Ah üldse, kõik on lebo ja täiesti kontrolli all, küll saab.
Käisin korvpallitrennis ka üle pika aja, jalal ei olnud häda midagi.
Ma tahan talve, tahan palju lund, et saaks suusatada, ma tähan väga väga suusatada.
 FB on üks kaval koht.Üpris naljakas, kohati isegi hale on vaadata, kuidas nii paljud jagavad mingit iPhone´i või iPad´i värki. Aga haledus peitub selles, et olen oma kõrvaga kuulnud, kuidas need inimesed Apple´i tooteid rämedalt maha teevad. Suure suuga räägivad, kuidas iPhone on kõige mõttetum vidin, 3110 on 10x parem. Tasuta ka ei tahaks seda. Nii sitt, nii kole, nii mõttetu. Ja siis hopsti ise jagavad mingi 10 korda erinevate asjade kaudu, et seda omale võita. On alles lugu. Okaay, quite random :D
Häbi-häbi, aga mul tõesti pole midagi rääkida, sorri :(

Saturday, December 3

Eile ma kooli ei jõudnud. Ma ei saa aru, kuidas saab nii olla, et mul on äratus pandud ja kõik okei, aga ma lihtsalt ei ärka üles. Vaid alles siis, kui lõuna käes ja keegi helistab. See äratuskell pole üldse tõhus.
Õhtul oli Kertu ja Kareti sünnipäev!
Täna hommikul pidin kell 7 ärkama, sest pidin Rakveresse matemaaika võistlusele minema. No grupi osa läks paremini, kui individuaal, aga ei kurda :D Kohta ei teagi veel. Nii palju passimise aega oli. Aga no meil Leonidiga igav polnud :D U kell 6 sain koju. Nüüd olen ma mega väsinud ja ei teagi kas jaksan täna midagi teha või mitte.

Thursday, December 1

Täna hommikul, kui ärkasin, ei saanud mitte midagi rääkida. Kurk oli nii nii valus, päeva peale läks paremaks, aga nüüd on jälle valu majas. Koolis oli mega mõttetu. Kell 6 oli advendi, talve vms kontsert :D Keiu, Nele ja Heleni esitus oli tõsiselt super! Muidu me tantsisime ja siis kooriga üks laul ka. Mina üritasin end tagareas teiste taha peita. Ma sain umbes 5 minutit enne esinemist teada, et peast peame laulma. Seal ei olnud küll eriti palju sõnu, aga siiski, kui ma ei tea, siis ma ei tea. Ainult irvitasin ja üritasin suud õigesti kaasa liigutada. Vihkan end. Nüüd olen kodus, igav on.

Kuulan muusikat, kerge emo. ;D

Otsustasin midagi suurt ära! the end