Tuesday, June 26

Reedel oli lõpetamine. Lõpetasin gümnaasiumi kuldmedaliga.







Lõpetamise puhul sain iPhone 4s`i, kullast kõrvarõngad ja veel ühed kullast kõrvarõngad, 600€ raha, mõndade riidepoodide kinkekaardid, ja veel arvasid mu vanemad, et oleks tore mind ja Taivot Spa-sse puhkama saata, ühesõnaga Spa ka :D









Peale lõpetamist läksin kõigepealt Täkumetsa, meil oli Ojadega ühine prazka. Enne 11 läksin Toilasse, olin natuke Taivo pool, siis läksime Gerttu, Keithi, Merle, Elari ja Taivoga Voka jaanitulele, chevi buss oli jälle meie käsutuses :D Koju jõudsime juba natuke enne kolme. Järgmine päev olime Toilas. Ilm oli ju täitsa nõme. Tegime sauna, grillisime, niisama. Mina, Taivo, Keith, Gerttu, Merle, Elar, Kristo ja Birgit. Pühapäeval ma ei mäletagi, et mis tegin. Eile päeval käisime Taivo ja Keiuga Linnaisas, siis läksime piljardit mängima, Kiku tuli ka. Ja viieks läksime Narva kinno. Peale kino olin lihtsalt kodus. 12 ajal helistas Muri, et teeks midagi :D No mis seal ikka, läksin tema poole. Peale kolme jõudsin koju. Minu kalliskalliskallis.
Täna ärkasin kell 7, pidin 8:15 K-J hambaarstil olema.

Tuesday, June 19

No nii, nüüd tuleb üks eriti jube teema. Vaatasin siis täna oma eksamitulemusi siiski, appi kui hale. Ma niimoodi nutsin lihtsalt, et jube. Aga no ma pole ainus, kes õnnelik pole. Eile Otepääl selgus, et pool meie klassist lihtsalt EI SAAGI ülikooli, kuna tulemused on niivõrd sitad. Eesti keel- 81 p. Lugemistesti eest sai saada 40 punkti, sain ka. Selle ma tegin eksamil esimesena ka. Kirjandi eest sai saada 60 punkti, nagu ma varemgi öelnud olen, siis mu kirjandid on 55-60 palli. Ortograafiast tavaliselt maha ei lähe, kui siis ainult sisust. Nüüd sain ma aga 41 palli. KAS TE KUJUTATE ETTE VÕI? Aga no see on sellepärast, et nagu te teate, mu kirjand oli poolik, ju siis neil polnud väga midagi hinnata. Matemaatika.. ma hakkan kohe nutma :D :D Ma vist ei kirjutanudki siia, et ma jätsin 20 punktise valikülesande numbri märkimata. Seal on üks kast, kuhu pead kirjutama, kas lahendad 8ndat või 9ndat ülesannet. Umbes nädal tagasi uurisin eksamikeskuse kaudu välja, et kui ma ei kirjutanud sinna kasti, et kumba lahendasin, et kas siis ikka nagu saan punkte selle eest. Selgus, et ei saa. Siis ma arvestasin ise kokku, et tuleks 80 midagi. Aga kui nüüd seda ülesannet ei arvestata, siis 60 midagi. TÄIESTI HAIGE.. ma siiski loodsin, et äkki hindaja pani ise sinan selle numbri või mida iganes, aga ei. Ma tegelikult teadsin, mis sealt tuleb, aga ikkagi veids lootsin. Ja siis ma nägin, neid punkte 66677777777, MIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. TÄIESTI HAIGE LIHTSALT!!!!!!!! Mata esimese osa eest sain 45, teise eest 22. Näete, ongi, teisest osast kaotasin nii palju selle ühe ülesandega. Eesti keele tahtsin saada 90 midagi ja mata 80 lõpp või 90 algus. Aga mis nüüd? HALE. Inkast ma üldse ei räägi :D See läks nii mõnelgi allapoole igasuguseid ooutsi ja lootusi, 64 :D:D:D Aga no sellega on veel üldse omaette teema, aga no ei viitsi praegu, mida iganes. Te ei kujuta ette, kuidas ma ennast tunnen. Ma pole vist eluski taolisel alal nii pettunud olnud ja haledalt ennast tundnud, tõsine pauk ja häving.  Aga teate mis tegelikult on? Mu eksamitulemustest ei sõltu midagi, mu kuldmedal tõstab mind ülikooli sisseastudes pingereas eeliskohale.

Sunday, June 17

Reede hommikul käisin veel koolis, tegin kehalise eksami kirjaliku osa ära, kõik läks suurepäraselt, sain eksami viie. Peale seda kimasime kohe Tallinna. Läksime Estoniasse Gerttu lõpuaktusele. Peale seda läksime Dominici sööma, sai head-paremat. Shampust ja veini valati nii palju, et kui me sealt restoranist viimaks minema hakkasime, siis kontsadega mööda neid munakive autoni jõudmine polnud üldse mitte lihtne. No see päev läks üldse käest ära. Jõudsime Toila, siin läks pidu edasi. Alkohoolsed joogid, nii lahjad kui ka kanged, kõik läksid läbisegi. No üldsiselt ei pea ma sobivaks selliseid asju ette kanda, aga ütleme nii, et päris kahtlane seis oli :D No õhtul läksime veel Gerttu, Keithi, Merle ja Elariga supikasse. Taivo oli kaine rool :D Aa muide, chevi buss oli meie käsutuses, üliiiiii mõnus. Kui supikas kinni pandi, läksime Jõhvi Siimu poole. No seal sai sellist kino, ma pole ammu nii kõvasti naernud. Peale kolme jõudsime koju.
Laupäeva päeval passisime niisama Merle, Elari, Keithi, Gerttuga aias, grillisime, päikest. Taivo vanemad läksid pulma. Ma käisin viie aeg jalakarvade vahatamises :D, siis läksime alla randa. Tšillisime seal päris lõpuni, ma ei teagi mis kell oli, kui koju jõudsime. 
Tänasest nii palju, et käisime Muri ja Taivoga kinos Prometheust vaatamas, omg, mis saast :D Tulime Taivo poole, sauna ja grilli ja niisama lebo. Igaljuhul, nädalavahetus oli väga sisutihe ja mõnus.
Homme hommikul klassiga Otepääle minek, te ei kujuta ette, kuidas ma sinna minna ei taha..

Thursday, June 14

Eile olin Peipsis suvilas, täna ka. Natukene aega tagasi tulin koju. Hommikul käisime Taivoga kehalise eksamit tegemas. Ib kiitis Taivot igas asjas, ütles, et ühte või teist asja pole keegi nii hästi teinud jne. Ma sain ka kõik oma asjad max. Tegelikult peaks eksam homme olema, aga saime direktoriga räägitud, et me teeme täna, kuna Taivo õel on homme magistri lõpetamine ja tahaks sinna minna. Minul on veel teooria osa ka, seda ei saanud täna teha, kuna õpetaja peaks siis teistele midagi uut välja mõtlema. Homme hommikul kell üheksa lähen teen selle teooria ära, mul on selleks 10-15 min ja siis ruttu minema, muidu ei jõua õigeks ajaks Tallinnasse lihtsalt.
Enda lõpetamisele lähen arvatavasti ikkagi selle kleidiga, mis ostetud sai, ei viitsi uut otsima minna..

Wednesday, June 13

Muril oli see juba blogis, aga no love it soooo much.


Sunday, June 10

Käisin nädalavahetusel Tallinnas, lõpetamiseks asju ostmas. Kingi ma ei saanud, ehteid ma ei saanud. Kleidi sain, aga ma ei kas ma lähen sellega. Algul panime Kaubamajas ühe kleidi kinni, olin suht kindel, et võtan selle. See oli hästi armas ja elegantne. Siis läksime Bastionisse. Varem ma rääkisin, et ma ei tea millist ma tahan, aga kindel on see, et ma mingit roosat või lillat ei osta. Ja mida ma tegin? Ostsin täpselt sellise kleidi. See on kena lõikega, aga see värv. Ma aina rohkem hakkan kahltema, aga samas, kõik kes näinud, ütlevad, et just hea, et on värvi. Lõige on tõesti ilus, aga mulle tundub kleit ise kuidagi igav. Ainult ühte värvi, mitte kuskil mitte midagi pole. Samas see pole ju nüüd nii tähtis, mis seal lõpetamisel seljas on ja tegelikult pole kleidil viga midagi, aga ma ei tea mis ma jahun. Eks näis. Kuna vyous on ettepanekuid tehtud ja ka blogi küsitlusest selgus, et võiksin näidata, mis ostan jne, siis mõtlesin, et okei  proovin, pildistan ja panen üles. Aga see jäi mu viimaseks korraks arvatavasti, kohutavalt tüütu. Ja piltidest nii palju, et eesmärgiks oli riideid pildistada, minu olekut ja nägu mitte vaadata ja hinnata, see kõik on väga lamp, vahel isegi päris jube :D

TOP
PROMOD, 14.95€


 Hõbedased läikivad triibud on sees.




Lüliti on põhiline.


JAKK
ZARA, 49.95€ (jube loll hind, 50€ ju)

 Ukse liiste pole pandud :D

 Kõige mõnusam on siis, kui nööp lahti. Nööbist oleks võinud eraldi pilti teha teglikult, ilus kuldne. Ja varuka äärtest ka, ilusate õrnade triipudega.

Taivol oli selle pildistamise pärast närvid läbi, õde arvas, et puhta loll ja nii ei jäänud mul muud üle, kui end ise pildistada :D

SUVE JALANÕUD
MONTON, 15.95€



Nende plätudega on nüüd nii, et kes soovib ära osta, müüksin 10 euroga, tutikad ju. 39 number. Ma ei tea mis värk on, aga need on mulle väikesed :D

PÄEVITUSRIIDED
MONTON, 22.95€

Ma ei saa aru, miks see pilt tagurpidi siia jääb.. 


NIISAMA MU LEMMIK KOTT, Bershkast ostetud.


KAELAKEE JA KÕRVARÕNGAD
ACCESSORIZE, 13.90



KÕRVARÕNGAD
ACCESSORIZE, 7.90


KÕRVARÕNGAD
EXPRESSIONS, 3.49€

Minu arust tunduvad pildi peal kuidagi imelikud, aga tegelikult on sellised bling-bling normaalsed :D

Kirjuta kommentaaridesse, milline neist on sinu lemmik! :)


Friday, June 8

Midaaaa, tõesti viimati kirjutasin teisipäeval või??
No ei hakka seletama, et mis vahepeal teinud olen jne. Täna olin terve päeva kodus, koristasin. Alles õhtul läksin välja, läksime Muri ja Taivoga Supikasse, tahtsin väga süüa. Võtsin lastepraadi. Siis läksime Toila, olime skeidis mingi aeg, seal oli rahvast. Mingi aeg viisime Muri koju, läksime Tiuksi ja Taivoga supikasse. Sõime pasta bologneset ja passisime niisama. Tšillisime minu maja kõrval, rääkisime juttu, Tiuks leidis Taivo autost minu mingisuguse maika, muidugi oli tal vaja seda selga panna. Tegime pilti ka, väga gei, aga Taivo iPhone´s on pildid, ma millalgi lisan. Krt, luban mingeid pilte, aga ei tule neid, no küll tuleb, tglt ka :D Siis läksime Valtsi maale, ta pidas sünnat. Rääkisime juttu seal ja sain kooki ka ja :D Mõni oli ikka nii purjus, et ei seisnud üldse jalul ja jutt oli ka hea ja okset oli ka iga nurga peal :D No kell sai 12 ja siis mõtlesime, et lähme koju ära. Homme hommikul lähen Tallinna, pühapäeval tulen tagasi. Tervis väga kiita pole.

Tuesday, June 5

Päevad mööduvalt nii "haigelt". Väga imelik tunne on, mitte midagi tegema pea, mitte mingeid kohustusi pole, pinget pole, midagi pole. Raske on olla nii, tõesti kohe ei oska selle vabadusega midagi peale hakata. Mu päevad näevad välja sellised- ärkan umbes 1 ajal, passin natuke niisama, siis oleme Taivo pool, teeme aias midagi kasulikku, päev juba üsna õhtal, käime poes, siis koju ära filmi vaatama vms ja magama. Ja kui õhtul peaks ütlema kellelegi, et no mis täna tegid, siis polegi mitte midagi tarka öelda. Aga täna oli isegi natuke erinev :D MURI tuli Vokka. Nii hea, lampi, helistas, et on Jõhvis. Ma ei teadnudki, et ta tuleb. Läksime õue, Narva, kinno, mäkki, koju. Nii hea, nüüd ehk lõpuks saab rohkem murumunaga olla. Päeval tegime Taivo pool turba puhtaks. Või no ma ei oska kõiki neid asju täpselt nimetada, aga nii öeldakse :D See on selline suur ahi vms, pealt käib lahti ja sinna sisse pannakse igast asju mis põlevad ja siis lõpuks põletatakse ära. See oli tahma ja süsi täis, pidime selle tühjaks tegema. No raske on nii seletada, sest ei ole ettekujutust, kuidas see välja näeb jne :D Aga igaljuhul keegi pidi sinna sisse ronima ja jalgadega trampima ja labidaga taguma, et see ummistus ära läheks ja kogu see kaka sinna alla hakkaks jooksma, et Taivo saaks labidaga kärru panna. No ma ronisin sinna sisse, kümmikud jalas ja trimmerdamise prillid ees. Kurat, uued retuusid olid jalas ja just käisin pesemas. Ma pidin ära surema, kuigi mu pea ulatus välja, siis see oli siiski suht tappev. Hingata normaalselt ei saanud, sest see tahm ja need väisked põlenud osakesed lendlesid, kui ma labidaga tagusin. Hais mu küljes oli ka päris kohutav. Ja siis.. ah suht loll on siia seletada midagi, oleksite pidanud ise seal olema :D Aga Taivo maja taha pargi ossa pandi täna üks nõiamaja :D Ma teen millalgi pilti ja siis näitan mis see on :D Kell on kaks ja ma ajan suht soga.

Sunday, June 3


Nädalavahetus..
Reedel kell viis oli Johanna lasteaia lõpetamine. Need väikesed on ikka nii tohmanid, naerda sai :D Kell seitse käisime lastevanemate koosolekul ja peale seda Taivo poole. Külalised olid. Mitu tundi järjest ma lihtsalt sõin. Üldse.. terve see nädalavahetus..mu magu on väga väga väga välja veninud :D Igaljuhul, pisut enne ühte läksime Taivo, Gerttu ja Keithiga Gerttu juurde. Ta pidas sünnipäeva ja siis me läksime ka sinna. Gerttu sokutas meile kohe ühte "kompotti". Me olime enne veini joonud ja kaasas oli ka vein. See vein oli nii hapu, jõime selle küll ära, aga see kompott, mis algul nii jube tundus, oli pärast juba väga hea. Ja nii läks, kõike segamini. Neli öösel jõudsime koju. Laupäeva hommikul oli mönus peavalu, süüdistasime Gerttuga teise Gerttu kompotti :D Pisut peale lõunat tulid Linda ja Juta Toila. Taivo onu naine ja naise õde. Sai jälle korralikult kõike head-paremat mugida ja tarkade inimeste juttu kuulata. Jalutasime Kalvikute poole. Tore oli see, et inimesed tulevad niigi eriti harva Toila, sellised haritud ja tähtsad, lähme Toila vahele jalutama ja siis esimese asjana hüppab Kim kuskilt välja :D:D Veids tšillivilli ja siis hakkasime Keiu sünnipäevale sättima. Kella kaheksaks läksime sinna. Natuke peale kümmet läksime ära, siis pooled külalised alles tulid :D Aga no kes siis TAIVOT ei tunne, temal oli vaja ära minna ju. Läksime Taivo poole, seal oli mingi prazka jälle. Kalvikud olid ja muid noori. Vanurid jäid edasi Altkülla, aga mina, Taivo, Gerttu, Keith, Elar, Merle, Muks, Simmi Gerttu läksime supikasse. Seal oli vahepeal päris palju rahvast jaaa normaalselt nalja sai ka :D:D Pisut enne kolme jõudsime koju. Täna ärkasin u 1 ajal. Ja nüüd olen lihtsalt olnud, hakkan filmi vaatama kohe. Võtsin nädalavahetusega kolm kilo juurde. Aga kõhulihaste  trenni läbi naeru sai ikka kõvasti tehtud.