Monday, May 31

Reedel oli meie eksukursioonike siis. Kanuus olime Taivo ja Auliga. No nalja sai ja möliseda sai ja kõike sai :D Ülejäänd oli kõik mõttetu, Mäkk oli aint hea. 9 aja jõudsime koju. Öösel magada ei saanud, mul oli mega paha olla. Passisin peldikus ainult ning kuue ajal hommikul lõpusk tuli okse ka. Siis läksin voodisse. Kella üheksa ajal tõusin korra, kraadisin, võtsin rohtu ning läksin magama tagasi. MAGASIN kella üheksani õhtul, siis helistas Taivo. MAGASIN sellepräast, et tglt üldse magada ei saanud, kuna nii paha oli ja pea valutas ja mis kõik veel. Mingiaeg läks Taivo ära ja siis ma vahtisin tühja. Aa, Eurovisioon oli. Prantsusmaa ja Saksamaa olid head. Tol ööl ma ka phmtselt magada ei saanud. Pühapäeval ikka sama asi. Mul ema läks vahepeal kodust ära, me Taivoga sõitsime rolleriga Toila Tivo juurde :D Passisime seal ja kuangi tulime Voka tagasi. Vihma rämedalt sadas.
Oo, me tellisime tonni eest jälle mermuri kaupa. Kes seda küll teab millal see kohale jõuab. Koolis on nüüd suht mõttetu. Mul on kõik nüüd ilusti tehtud. hOmme aint veel kunstiajalugu, aga see on kood. ja ilusti tulidki kõik viied! ja hakkabki see kaua oodatud suvi,aga siuke tunne on vaiskelt, et mis ma selle suvega peale hakkan. Inglismaa on üks ootamisväärt sündmus, aga üldiselt ega ei teagi :D

Thursday, May 27

lanksamlanksam

NO TERE!


Nagu mu postituste tihedusest näha on, pole mul üldse aega! Ma ei mäleta jälle mis värk olnud on, aga nokeda kotib ka :D Reede-laupäev olime Taivoga peipsis. Sääski on see aasta metsikult ja ma olen päris lõhki. Laupäevl olime minu juures, pühapäev jälle Taivo juures ja siis trve nädal nii korda mööda :D Nüüd on Taivo juures ka parem olla, ta sai uue voodi, kus ma ei tunne end nagu kilu karbis :D
Aega mul tõesti pole. Peale selle, et mul omal koolis ilge nuss, on mul ju veel pisiTaivo ka kamandada. Aga ta on mul täitsa tubli, võrreldes varasemaga. Nüüdseks on natuke pinget vähem, oluliseimad asjad on tehtud. Kursused tulevad kõik viied. OIVIK-KOIVIK!
Mermuriga läheb ka päris hästi, va see, et Murks müüs kirbuturul 1 paari. Aga see selleks :D See pole tema süü. Vurtsiga seoses tulem kohe meelde, et jaanalinnukestes on ta ikka NII noob. :D
Homme lähme Lõuna-Eestisse ekskursioonile. Kanuumatk jms.Ilma vaadates tahaks kodus teki alla olla.
Aga uskumatu, tõesti uskumatu. Jälle üks aasta läbi. Siuek aja lend tekitab mus juba hirmu. Vanadus ja surm tuleb nii ruttu peale :D
Kurb on see, et ma pole kooli tõttu kusagil üle kahe nädala juba trenni teinud. midaaaaa.

Wednesday, May 19

punkt, punkt, punkt

Kool nagu kool ikka.
Ma ei viitsigi midagi kirjutada.
Murks käis minu juures, õppisime matat ja tegime ehteid. Meil päris mõnusasti koos juba, laupäeval Jõhvi laadale müüma.
Homme on üleminekueksam. Matemaatika.
Üldiselt on suva, aga võiks nii saada teh,a et kui ei taha mignit inimest näha, siis lihtsalt ei näegi :D Ma ei taha siuskeid munne ja ajudeta lirvasi näha!

Tuesday, May 18

Tik Tok

Täna tuli mermuri pakk. Kegre feil ka, nagu ikka :D Aga üldiselt tore ikka :D Tegelikult muri pidi tulema matemaatikat õppima, aga no sellest polnud haisugi :D Mermur on ikka kõige olulisem.
Mul oli täna phmtselt kolm tundi. Kunistiajalukku ei läinud. Mul pole konspekte ja KT-d ka ei oska. Läksime Taivoga parem sanakasse ja ostsime igast head, minu juures käisime ka. Läksin kooli tagasi, kuigi mul olid ju tunnid läbi. Arutasime Pentliga maailma asju. Peale kooli tulime minu juurde, mitte Pentliga, Taivoga ikka :D Käisime Konjus vorste tegemas. Algul ei saanud midagi põlemagi, pärast kärssas ära :D Aga no Bobil oli vähemalt rõõmu :D Korvpalli trenn toimus isegi täna, seda täna kolmele poisile, tiuks kista, taivo. Muidu meid oleks jälle nii vähe olnud, et kõik oleks olemata olnud.
Neljapäeval on üleminekueksam, minul mata. Fakk, ma ei tea, niiiii palju on vaja ikkagi teha, ma ei väsi kordamast :D Vanad tegemata KT-d ja ka tulevased jamad. Ma pean vaatama kuidas enda asjadega saan, aga ma pean veel Taivo eest ka hoolitsema ju. Õõh, peab kuskilt otsast alustama.
Mulle meeldib Murks ka, ei saa mainimata jätta.

Monday, May 17

AF

Täna esimene tund keha, COOPER. mine kanni noh... sain 11 ringi :D:D koolis oli jumala mõttetu nagu ikka. Tulime Taivoga peale kuuendat ära, minu juurde. Hakkasime magama, meil mõlemalt pea valutas meeletult. Paari tunni pärast ärkasime, ikka valutas. Mina läksin jaanalinnukestesse :D:D:D, Taivo koju. Tulin nüüd koju ja ikkkaaa valutab. Murks tuleb varsti siia, tal matemaatikaga probleeme:D

On ikka inimesi, kellel pole üldse südant. Nad ei tunne midagi vist. Mina isiklikult ei ajaks ligi poisile, kes meeldib tohutult mu sõbrannale. See teeb ju haiget. Räme hoolimatus, faking piidar.

Sunday, May 16

pühapäev, neljapäev, pühapäev jah!
Ma jälle ei mäleta, mida vahepeal teinud olen :D
neljapäeval jäi Taivo minu juurde. Reedel ma kooli ei läinud. Taivo läks kell 9 minema, sõitis perega Tallinna, mina aga tassisin ratta välja ja läksin konju. Täiega hea ilm oli, lebasin päikese käes ja mõtlesin omi mõtteid. Kossutrenn jäi ära. Telefonis suhtlesin muriga, leppisime kokku, et ta tuleb peale kooli minu juurde. Jamasime oma mermuri asjadega. Muri oli koolis äri teinud, lõi sotised letti :D Kuigi paljud olid ehted kinni pannud, aga raha veel polnud toonud, siis oli meil juba koos phmtselt 600. No algul kohe ei old, aga siismuri ema ja blabla :D phmtselt jah. Niisiis, me tellisime 600 krooni eest stuffi. Kolmapäeval peaks siis jõudma jälle. Ma tahan täiegaaaaa. Reede õhtu poole tuli Kertu minu juurde, passisime veids, Taivo tuli ka ja läksime mõisa aita. pärast oli nii, et iga roju oma koju.
laupäeval läksin hommikul vara rattaga Toila. Kõik olid Joosepi pool talkudel. Aga mina, Taivo, Anni ja Eveline tegime nende juures tööd :D Terve päeva phmtselt. Hiljem grillisime ja tulime ratastega minu juurde. Käisime poes ja peale seda enam välja ei liikunud. vaatasime filmi jne. Täna hommikul tegin luugid lahti, NII ILUS ILM, tahtsin välja minna. Aga Taivo polnud väga huvitatud :D Mässasin üle tunni, lõpuks sõitsime Toila, tegime tööd jälle ja grillisime :D Hiljem tõi Taivo mind rolleriga Voka. me jahtisime õiget aega, Muri oli selle meeletu vihma alla täna jäänud :D Siis vaatasime minu juures õudukat ja sisi iga roju oma koju :D ja nüüd ma vahin niisama tühja. ajee. hakkan hamleti kirjandit kirjutama :D, see pidi juba kolm kudu tagasi valmis olema, aga äkki joppab ja Marks võtab vastu :D

ET JAH SAMA MÕTTETU ELU NAGU IKKA!

Thursday, May 13

ÕÕõõÕÕ

Appi, täna juba neljapäev, viimane postitus on tehtud pühapäeval. Ma ei mäletagi üldse mis juhtunud on.. Taivo oli kõik päevad minu juures, va nüüd viimane öö. Lihtsalt olime koguaeg. Koolis midagi meeldejäävat ka juhtunud pole.
Korjandus edenes väga hästi. Kusjuures, enamus kes toetasid olid kusagilt teisest Eesti otsast, nad tegid ülekandeid. Plaan oli laupäeval Joosepile kinkekaardid anda. Täna koolis aga Gerttu helistas mulle, ütles et nad homme Tallinna, et oleks hea kui täna annaks, siis ta saaks raha kaasa võtta. Evelin helistas ka, et Johannat hoida. Läksime Taivoga peale neljandat ära juba. Gerttu vahetas Jõhvis kõik 500steks. Hetkel sain Joosepile anda 5000.- Aga päris mitmed tahtsid homme anda, eks siis annan veel tagant järele. Nii hea ikka, et saab kuidagigi aidata. Johanna oli täna päris pöörane, aga no nalja sai. Õhtu poole tulimegi siis minu juurde, Taivo läks nüüd tantsima. Ööseks jääb siia.
Eile tuli Mermuri pakk. Tegime päris palju uusi. Täna koolis oli mõnusalt tahtjaid ka. taivo jurues tegin pilte kõikidest nüüd panen teise blogisse ülesse. PEKKI TEGELT MA OLEN JUMALA NÄRVIS! Taivo ajas terve helmekarbi kummuli ja KÕIK on laiali. Tra mul tuba sassis ka ja midagi ei leia, ma ei tea. PUTSI KÜLL. Ma sõimasin nii läbi, siuke kaklus käis. Ta ütles et need on mingid mõttetud ja nõmed kivid. Veel lisas, et ostab mulle uued. SÜnnipäevast rääkis ka midagi.
Mul on nii palju tegemist, et ma parem sukeldun taas oma asjadesse.
JA PERSE KÕIK ON NII PASASTI, aga kõigest nüüd rääkida ei saa ka.

Sunday, May 9

Things.




Reedel olime Taivo pool. Johannal on tuulerõuged :D Taivo ei tahtnud teda oma tuppa :D Laupäeva hommikul kell 9 helistas mu ema, et tavai lähme Jõhvi. Ajasin oma sitamaj karkudele. Midagi isegi veids ostsime ka, kuigi valikut ju pole :D Läksin otse Toila. Tegime Gerttu, Taivo ja Keithiga Pühaorus veids tööd. Hiljem pesime Taivoga autiosi ja siis sõime grilli. Meeletult ilus ja soe ilm oli. Tulime siis Voka, passisime veids minujuures ja läksime anksi mängu vaatama. Kaarel oli ka Vokas, aga ma ei saanudki küsida kuidas tal läheb jne. Taivo pani plehku vahepeal, läks Toila kossu. Passisin seal Muri ja Rakelli ja hiljem Kertu ja Ragnega. Ilma pööras täiesti ära.
Ja mis peale mängu sai teavad vist kõik. Sellised asjad peaksid lihtsalt juhtumata jääma, tõesti. Me Kertuga olime seal.. Hiljem saime Kertu emaga koju. Kodus oli nii paha olla. Läksime jalutama. Kohtasime poisse ja siis rääkisime niisama juttu. Hiljem tuli Taivo ka, käisid mu emaga konjus ja panid rolleri ära. Pärast läksime Kertu ja Taivoga supikasse. Enne seda veel jalutasime vasakule, et vaadata kuidas lood on. panime üle põllu, nii et mu NIKED on jumala pasased. Peale suppi saatsime Kertu koju ja tulime ise ka koju. Ärkasime alels lõunal. Käisime Konjus ja Addinolis. Taivo põrutas siis Toila kossu ja kell kolm pidi Saartele appi minema. Kell on nüüd kuus, ta pole siiani helistanud, aga okei.
Homme peaksid helmehaldja asjad tulema, fakk ma nii ootan.




Friday, May 7

REEDE

Hihi, feil, eile peale kooli kirjutasin veids, aga siis Taivo tuli ja midagi juthus ja kõik läks kinni ja kadus ära. Aga no..
Kolmapäeval oli see emadepäeva kontsert. Esinesime selle mõttetu lauluga taaskord :D Muri show oli viimasepeal. Vahva oli vaadata, kui palju sebimist neil seal riietusruumis oli :D Neil oli koguni nii kiire, et ma tegin Karetile ja Ragnele ka veids meiki. Hea tümm oli ka :D Õhul tulime Taivoga mina juurde. Hommikul läksime bussiga kooli. Taivo oli segaduses, ta pole siukest asja näind ju :D
Eile oli koolis teatejooks. 8 klassi jooks oli kõige lahedam :D Girill ja Luud ikak siukest jooksuvennad :D Ja tüdruktuest MUKI. Luud ka täna hommikul kiitis. :D Phmtselt terve klass lasi peale teatekat jalga. Gesse ja multimeediasse jäi minemata. Täna Marks plõksis sellepärast midagi, aga no KEDA KEPIB!?


MERMURI asjad on lõpuks tellitud. Täiega tahaks juba asju kätte saada, siis läheb tegemiseks.
Kuigi meil on räme nõelte puudus jms, ei suutnud ma pärlitest mööda vaadata. Mõned ikka tellisin. Mulle meeldivad neeeed.





Ja ega nendel ka viga pole .. :D

On veel igasugu, aga ma ei jaksa rohkem tegeleda nende avaldamisega :D
Ja mind piinab see, et millised kõik tellimata jäid. Ma ei tea et seal oleks kuangi nii palju ja ilusaid korraga saada. Ruttu-ruttu ehted valmis, ära müüa ja sisi saab tellida. Aga no nkn siis kui meil jälle raha ja tellida vaja, siis seal pole mitte midagi.







Tuesday, May 4

Eilsest on mul meeles ainult see, et ajaloos oli jube koodida :D Mul oli pastaka sees nagu, tavaliselt on pohhui nii. Aga see tund ta rämedalt vahtis lihtsalt, koguaeg seisis mu laua juures. Ma ei saanud kirjutada, sest muidu ta oleks näinud et mul see pastakas kahtlane. Aga pikkamisi õnneks ikka kobistasin ära.
Täna ma ei käinudki koolis. Kui muidu mul on neli tundi, siis täna oleks kaks olnud, sest matat jäid ära. Taivo tuli 12 ajal minu juurde. Mingiaeg käisime Toilas ja siis jälle minujuures. Kossu trennis käisin. Poisid mängisid ka meiega. Siis kui Taivo ja Tiuks olid, siis oli normal. Nad saavad aru, et see on tüdrukute trenn ja meie peame arenema. Aga kui Rasmus, Joss ja Kista tulid.. siis need tegid seal ma ei tea mida. Ja kui Ib ütles, et see ikka tüdrukute mäng, siis tüübid üldse.. ÕÕh.. mingi võtsid palle ära ja siis söötsid jaa"viska,viska", aga mingit mängu enam ei teinud. Tähtis pole, et me visata saaks, vaid et MÄNGIDA NOH :D Hiljem olime jälle minu juures ja nüüd läks Taivo tantsima. Mul on koolist tõsiselt kopp ees. Mul on vaja palju teha, ma ei tea kudias saab. blabla......

Sunday, May 2

Nv tegemisi ei hakka üksikasjalikult kirjeldama. Taivo, Taivo, Taivo. Nii palju, et 24/7 koos. Reede öösel Toilas, laupäeval Vokas. Ja nüüd veids peale seitset eraldusime teineteisest :D

Ma armastan elada!