Wednesday, November 30

Vanemad läksid eile Londonisse. Eile õhtul käisime Taivo ja Uduga Narvas kinos Twilighti vaatamas, naerda sai :D Täna koolis käisime ainult nii palju, et viisime Goldbergile jõulutähe ja kommikarbi, sest ta läheb ära nüüd ju. Lapsepuhkusele. Nii kahju, oleks võinud vähemalt selle aasta veel vastu pidada :D. Kossu võistlused olid täna muidu, aga ma läksin Tartu arstile. Taivo kasutas juhtus ja käis samal ajal Tartus traumapunktis, eile korvaplli võistlustel kukkus põlve peale ja nüüd ei saa käia hästi. Aga õnneks on kõik korras. Kell 6 käisin tantsimas ja siis tulime Nelega minu juurde ja nüüd oleme minu juures. JOU

Monday, November 28

Ma ei suuda, ma ei jaksa. Omadega sassis ja läbi. Palun aidake keegi.

Saturday, November 26

Kvaliteet on nii paha ja jutt ei taha pildile hästi järele jõuda, aga no pole hullu! 






Tuesday, November 15

Kui Krissu mata asjad poleks minu käes olnud, siis arvatavasti poleks ma kooli jõudnud. Tunde põhimõtteliselt polnudki. Esimene ja teine tund oli see nö karjäärinõustamine, väga mõttetu, sorri :D Oma tööd ja värgid sain kõik vastatud ja esitatud, enamasti edukalt. Üks "asi" (ma ei oska teisiti seda nimetada) on väga väga jamasti, kunagi hiljem räägin sellest. Kell kuus jõudsin koju.
Mul pole veel kunagi varem nii olnud, et kui on kuhugi minek, mis on ammu ette teada, pole mul veel eelmisel õhtul 7-8 aeg mitte ühtegi asja pakitud. Lõpuks võtsin end kokku ja pakkisin oma asjad ära. Homme hommikul kell (ma ei tea mis kell :D ) on minek. Olgu, 8-9 ajal vist.
Asjade pakkimine, mida eelpool mainisin, seisnes kogu pahna suurde kotti surumises :D Meil on Taivoga kahepeale üks suur kohver ja nüüd hakkamegi ilusti sättima. Tsauka-pauka, olge tublid :)

Monday, November 14

Ma ei ole kaks viimast päeva midagi kirjutanud, sest mul lihtsalt pole aega. Ja ega mul midagi erilist pajatada poleks ka, sest ma olen koguaeg õppinud. Pühapäeval tundus olukord eriti lootusetu, aga nüüd.. kell 1 öösel tundub, et asjad hakkavad vaikselt sujuma. Sain oma suurima õuduste unenäo just valmis. Homne on vaja veel ära kannatada ja siis on kõik tehtud, korras. Täpsustaksin seda, et minu õppimine ei ole selline, et "õh jääks juba pähe, tahaks selle kolme ära saada". Ma ei peaks üldse vaeva nägema, mul oleksid niisama neljad ja kindlasti viisi ka, aga ma pole rahul nii. Minu õppimine on selline, et teen ja üritan maksimaalselt. No olgu, vahel on väga savi lihtsalt :D Aga kui ma midagi juba teen, siis täiega ja annan endast parima. Milleks muidu üldse teha?

Saturday, November 12

Jälle olen üksi, koguaeg olen üksi. Ja keegi külla ei tule!!
Te ei kujuta ette, kui per_es kõik on. Mu sees pole mitte ainsat rõõmkübet ka. Aga ma üritan paariks minutiks kogu jama unustada ja kiirelt eilsest/tänasest kirjutada.

Eile jõudsin kolmandaks tunniks kooli, sest ma lihtsalt ei ärkanud õigel ajal. Mul polnud kedagi kodus, kes mind ärataks ja äratuskell ei ole mingi ütleja. Koolis oli tore. Eile õhtul oli Vokas isedepäeva kontsert. Tantsimine läks hästi. Klaverimäng- ma tegin omal margi nii nii maha :D Tüüpiline mina.. Ma teadsin juba enne kontserdit, et kõik on metsas, aga no mis teha :D Mul ei olnud peas..juba algul ja keskel soperdasin midagi ja siis lõpuosa jäi täitsa mängimata :D Täiesti lambi koha peal jätsin pooleli, mingisuguse väga kahtlase ja mittesobiva akordiga. Tõusin püsti, ebaviisakalt kummardamata ja pea maas tormasin oma kohale. Ma tundsin ennast väga väga kehvasti.
Õhtul läksime Taivo poole. Rääkisime pererahvaga juttu, Kalvikud olid ka. Käisime supikas, Taivo tahtis süüa kaasa osta. Ütles tellimuse juba ära, pani kaardi sisse ja siis järsku " oi ma ei taha ka, mul tuli meelde, et mul pole seal raha". Mul ei olnud ka rahakotti kaasas, niisiis jäi ostmata :D Seal oli nii palju rahvast, läksime ruttu ära Toilasse. Gert ja Anti läksin Pärna poole. Naised ja Taivo jäid koju. Jõime veini ja arutasime maailmaasju mingi kella 1-ni. Täna magasin u üheni. Õhtul käisime mäkis, big tasty tegi kõhule jälle paha ja nüüd teki all kannatan. jou

Thursday, November 10

three little words

Täna hommikul oli 6:20 äratus, õudne :D Bussisõit läks täiega kiiresti. 10, 11, mina ja Karl läksime Avariga Niguliste kirikusse(muuseumisse täpsemalt). Arutasime Leonidiga, et tahaks süüa. Siis ta ütles "mu kõht kõriseb". :D:D:D:D mõtles ikka, et koriseb. Peale seda käisime mäkis, siis KUMU-sse. Kõik oli tore, aga mu jalad olid nii läbi. Just jalatallad ja varbad, valutasid ja neil oli palav. Ainus mõte oli, et saaks bussi ja koju. Aga kus sa sellega, pidime veel Ülemistes tšillima tund aega. Teisel grupil läks üli lühidalt vist, ma ei teagi mis nad tegid vahepeal. Tagasisõit läks ka jumala ruttu. Tegelikult on see väga tore, et me terve gümnaasiumiga niimoodi käime. Koju jõudes mõtlesin, et no nüüd ma tõesti ei taha enam kuhugi minna. Aga tantsimine hakkas ka veel 18:30, käisin ära. Nüüd passin niisama.. sööma peaks midagi, aga kedagi pole kodus ja seega keegi ei tee ju. Kõige parema meelega keeraks kohe magama ära, eks varsti nii teengi.

njäu

Wednesday, November 9

Täna ma kooli ei läinud. Lebotasin niisama kodus terve päeva. Kell neli läksin trenni, kell kuus tantsima. Peale seda Toilas ja Taivo pool. Homme lähme siis gümnaasiumiga Tallinna, kes riigikokku, kes KUMU-sse. Väga ei viitsi ja ma pole ainus. Kevin tuli meile täna, jääb siia.





Mac Miller on suht värske avastus minu jaoks. Ta on 19 aastane. Eriti meeldib tema uus album "Blue Slide Park". Kuigi ta on 2007 aastast alates tegutsenud, siis varem ta vist otseselt albumit pole välja andnudki.

Tuesday, November 8

Polnud varem kuulnudki sellisest mehest nagu Gavin DeGraw. Mulle nii meeldib tema muusika ja sõnad on lauludel megahead. Ma ei teagi, kas leidub nende inimeste hulgast, kellega ma suhtlen, selliseid kes ka vahel sellist muusikat kuulata viitsivad. Aga igaljuhul..



Veel on head "More Than Anyone", "Dreams", "Glass", "Crush", "Nice To Meet You Anyway" ..


Mulle vanasti meeldis nii väga see laul.

Läheb peale hetkel..

Minu poolt üks külastatavamaid saite on www.rotten.com . Soovitan ka teil uurida seda, igav ei hakka.





No ja edasi vaadake ja LUGEGE ise, ma ei hakka ära rikkuma.
Meie klassi poisid läksid täna Ülenurmele(vist :D) kossu mängima. Nad jäävad sinna ööseks ja homme kooli ka ei tule. Imelik on tunnis olla, kui nii vähe inimesi. Matemaatikas oli KT, viis. See pole normaalne, kui lihtsaid töid ta teeb, tegelt ka. Tunnis oleme mingi 5 korda täpselt sellist teinud ja siis ta paneb sellise kontrolltöösse ka, kammoon.
Mul oli täna kuus tundi, ühe võrra nihkus ettepoole. Kui suuline inka lõppes, siis oli tunne, et kell on kolm ja nüüd saab PP süüa. Läksin sööklasse, kedagi polnud. Mõtlesin, et ah pole tulnud veel. Läksin sinna ette. Kokatädi vaatas otsa umbes nii, et mis tahad. Siis sain aru, et 1 tund veel ju. Aga siis Kelly vanaema ütles, et mis siis, kui tahan siis saan kohe. Toit oli valmis, sõingi. Jõuda tahtsin selleni, et tavaliselt, kui me kell kolm sööma läheme, saame me alati jääteed. Aga pole midagi imestada, ma läksin täna kell kaks sööma ja tee oli välja valatud. Peabki hakkama vist kell kaks käima, siis saab veel sooja. Kell kolm on see täiesti külm. Miks nad nii teevad? :D Mängisin saalis klaverit ja neljase bussiga tulin koju. Ma ei teagi, miks ma kooli jäin :D No 8 tund Pentliga mata, aga ma ei läinud. Niisama korraks jutustamas käisin, aga midagi ei lahendanud. Nüüd olen kodus, midagi pole teha. Mõtlen kas minna trenni, ei tea.


*Mulle meeldib kõige rohkem talv. Muidugi on kõik aastaajad head ja mulle meldib, et nad vahetuvad. Ma ei tahaks elada kliimas, kus on koguaeg ühesugune. Aga talve naudin ma kõige rohkem.

Monday, November 7


Koolis oli niisama mõnus ja tore. Pentlit polnudki, igatsus tapab :D Kell neli sain koju. Läksin trenni. Ja kella kuuest saati olen niisama lebotanud. Klaverit harjutasin ka vahepeal. Homseks midagi õppida pole. Tavaliselt mulle ei meeldi midagi ette rääkida, aga.. neljapäeval lähme gümnaasiumiga Tallinnasse. 10. ja 11. klass lähevad KUMU-sse. 12. klass riigikokku ja kuhugi veel. Ma olen seal riigikogus mingi viis korda käinud ja mind üldse ei huvita see pa*k. KUMUS olen ka käinud, aga see oli ammu ja no igaljuhul on see huvitavam, osad näitused vahetuvad ka ju. Ühesõnaga, me Karliga läheme ka KUMU-sse. Ega tegelikult ise nagu valida ei saa, aga no ma saime niimodi ära rääkida :D
Reedel on isadepäeva kontsert. Mängin klaverit ja tantsin.
Üldiselt on kõik hästi, aga on asju, mis hakkavad kuidagi tasapisi allamäge veerema.





* Selena on kõige kenam üldse.

Sunday, November 6

Ärkasin täna natukene peale lõunat. Kell kolm oli tantsimine. Nele veel rääkis, et kui koju läheb, siis kohe magama. Tüüp on ma ei tea kui kaua juba üleval olnud :D No tulin koju, siis ema ütles, et läheb Ojadele sauna. Nele oli msnis ja siis rääkisime ning lõpuks tuli nii välja, et me läksime ka kaasa. Kevinit kodus polnudki :D Rääkisime Nelega juttu. Sõime need kommid ära, mis mu ema KellileKevinile viis ja siis sõime neid komme ka, mis neil kodus olid. Tüüpiline, kaks näljast. No Kevin tuli ka mingi aeg ikka ja niisama lebotasime. Umbes pool 9 olime kodus. Taivo tuli minu poole. Nüüd msn ja üritan natukene õppida ka midagi.

Nele on nii pai mulle!
Leonidi ja Kristjanit tervitaks ka!

-Mulle ei meeldi sukad. Nagu need sokisukakesed :D Sukapüksid meeldivad no ja need sokikesed ka, aga siis kui on king jalas. Aga muidu ma fuhh neid kanda ei taha.

Saturday, November 5

yo yo yo rahvas!!!
Teate ma ei hakka rääkima, mis ma vahepeal teinud olen, eksju!?
Täna magasin u kaheni. Oleks kauemgi maganud, aga Taivol ema helistas, käskis muru niitma minna :D:D ja siis ma mõtlesin, et võiks ka end püsti ajada. Aga ega ma midagi tarka ei teinudki. Õhtu poole läksime Leonidi ja Taivoga piljardit mängima. Või no nemad mängisid, mina vaatasin ja mulisesin niisama. Leopold pani mulle kiiga silma. See ei olnud mingi niisama, vaid  ta lõi oma löögi ära ja siis vehkis suure hooga ja ma sain sellega piki nägu ja ots torkas silma. Kehv seletada, aga see oli naljakas :D Mingiaeg passisime Vokas natukene. Taivo jäi teistega supikasse. Me läksime Leoga Kristjani juurde. Natukese aja eest jõudsin koju.

JESS, reedel sain lõpuks teaduskooli ära saadetud :D Tähtaeg oli oktoobri alguses ;D Vahepeal tuli juba uus teema ka- integraal. Jea, huvitav on.

-Mulle meeldivad kõige rohkem musta värvi sokid.

Wednesday, November 2

Üpris väsinud olen. Kell neli tulin koolist koju, läksin kohe trenni. Jooksin, jõusaal. Kell kuus hakkas tantsimine ja 7 sain koju. Viimasel ajal, kui kuskil mujal olen, siis ootan täiega seda hetke, kui istun rahulikult kodus, ema on midagi head süüa teinud. Söön, lebotan ja tean, et enam midagi tegema ei pea.
Viimased päevad on täitsa mõnusad olnud, pole millegi üle kurta. Koolile mõeldes muutub tuju natuke sitaks. Vaja mõned asjad järgi teha, mida üldse teha ei tahaks.

Ma hakkan õppima nüüd..

*Mulle meeldib väga süüa.