Friday, September 30

divine secrets

Magasin lõunani. Koolis ma täna ei käinud, kuna olen voodirežiimil. Eile korvpalli trennis vigastasin selle sama jala hüppeliigest, mis 3-4 nädalat tagasi. Eelmine kord sain ma teisel jalal hüpata ja natukenegi toetuda. Aga seekord on tunduvalt halvem, ei saa midagi teha. Olen voodis teki all ja loen enamasti raamatut. Arvatavasti ei too nädalavahetus ka erilisi muudatusi.


Wednesday, September 28

TAIVOL ON TÄNA SÜNNIPÄEV!!!!!!!!

Koolis oli lebo, kõigest kuus tundi. Peale kooli tulin koju ja hakkasin koristama, koristasin umbes kella kuueni oma tuba. Kella kuueks läksin anksi. Seal samas ruumis, kus muidu meie võimlemine oli, on nüüd Pungasega tantsimine. Arvasin, et mingisugune normaalne tants. RAHVATANTS, tüdrukutega. WTF. Rahavatants on ilus siis, kui on poisitüdrukupaarid ja profesionaalne tegelemine. Nii, et iga üks vehib oma suunas ja no "enamvähem", väga mõttetu vaadata. See peab tõesti ideaalne olema. Kuigi võimlemises oli omaette kaader koos, oli seal kuidagi rahulikum ja sõbralikum õhkkond. Hetkel jääb selline mulje, et üks staarim kui teine. Aga eks näis, algus alles. Varsti käin Toilas, Taivo sünnipäeva puhul istume natukene.

FEEL SO CLOSE ja tuju no hea.

*Mulle meeldib väga raamatuid lugeda. Ma loen kõike. Kui juba alustasin lugemist, aga tuleb välja, et pole päris minu maitse, siis loen ikkagi lõpuni. Ma leian igas raamatus midagi õptelikku ja iga raamat annab mulle midagi juurde. Meeldib võtta mõni kirjanik ning umbes 4-5 tema teost ära lugeda ja siis järgmine.

Tuesday, September 27

Mul on palavik, mu pea valutab, okse tahab tulla.
Jõudsin täna kooli, jess. Tunnid läksid niii aeglaselt. Muusikakoolis oli jube, õpetaja nõuab metsikult palju. Läksin täna bussiga Voka :D, Sibul tuli ka, siis lebo. Läksime kossutrenni. Mitte midagi ei jaksa ega mõista teha :D Aga küll kõik tagasi tuleb. Vastik on lugeda nii lühikesi lauseid, ma just proovisin.
Homme on matas ja kirjanduses KT-d.
Neljapäeval on Hollywoodis Sub Focus, sitaks tahaks minna. Kõvasti parem, kui mingi Chase& Status.(Ma ei tee sugugi maha, ausalt. Nii on lihtsalt.)

* Mulle sobivad jalanõud numbriga 39, enamasti.

Monday, September 26

Natuke veel Tartust..
Laupäeval ärkasime juba üheksa ajal. Lõunal läksime linna, nsma. Käisime "Friends with benefits" vaatamas. Sorri, no nii mõttetu. Olime Anni juures mingi aeg ja õhtul läksime mingi tüübi poole. No sellega veel omaette teema, ei viitsi kirjeldada :D Mina ja Muri läksime ööseks koju, Anni ja Viki läksid Anni poole. Pühapäeval ärkasime jälle jumala vara. Läksime jumalateenistusele. Sellest jätan ka parem rääkimata, crazy. 5-6 aeg olin kodus.
Täna koolis ei käinud. Muusikakoolis käisin.

*Ma ei värvi peaaegu kunagi oma ripsmeid. Peaaegu sellepärast, et nüüd Tartus nt värvisin :D Aga minu meigikotti see ei kuulu, mul pole olemaski seda :D

Friday, September 23

Istun magava Muri selja peal ja jutustan teile veidikene tänasest päevast. Tulin Tartu Murile ja Vikile külla. Muri emal oli autos vaba koht ja kasutasin kohe juhust. Natuke peale kuute olime Tartus, auto oli Murile ja Vikile mõeldud staffi täis. Me tõstsime kõik kotid trepikoja ette, katusekese alla. Ma panin kogematta terve kuhja välisukse ette. Ma  ei saanud aru, et see uks on :D Aga üks poiss tuli just, vaatas mulle jumala imelikult ja küsiva pilguga otsa. Ma kõndisin lihtsalt eemale. See tüüp ei öelnud mitte midagi :D Muri ema tuli siis sinna ukse juurde ja ütles, kle Merke sa panid kõik asjad ukse ette ju :D Väga feil, see poiss lihtsalt passis seal, ei saanud sisse. No tõstsime oma kodinad ümber. Natuke aega olime MuriViki pool, siis läksime kogudusse "Elu Sõna". Seal oli noortekas, mitte see asutus :D Aga nagu noorte värk ehk noortekas. Seal oli väga chill, teistmoodi ja tore. Üheksa aeg käisime kodus, mul olid liiga õhukesed riided. Siis läksime linnapeale, jalutasime igalpool ringi. Lõpuks hakkas külm ja tulime koju ära. Bussis kohtasime "toredaid" venelasi. ULME lihtsalt. Ma ei kirjuta siia, ei taha ropendada :D Tulime koju ja vedeleme niisama.
Muril ja Vikil on kummalgi ühene voodi, mis on väga kitsas. Ma võtsin täispumbatava selle sinise madratsi kaasa, mis on muide Kertu oma. Aga pumpa mul pole. Muril ja Vikil ka pole :D Hakkasin seda täis puhkuma, puhkusin ja puhkusin aga see polnud millimeetrit ka suurenenud :D Ja nüüd me hakkame Muriga ta imepisikeses voodis kahekesi magama. Ma olen jumala õnnelik, aga Muri pole sugugi rahul :D Tegin Murile massaži. Üpris võimatu, kuna tüübil on igaltpoolt kõdi. See kreem mis talle seljale panin on mul nüüd kõik suus millegipärast :D ja õhetab.

- Mulle meeldib kollase korgiga nestea rohkem, kui roosa korgiga.

Wednesday, September 21

merke. ütleb (23:58):
 sian tütlesidmis kel lsa
 ja siis mian ka


Normaalselt oskan kirjutada ju!? :D:D


* Ma kirjutan msn-is väga halvasti. Praegu on niigi paranenud, kunagi oli poole hullem. Laiskus, ma ei viitsi normaalse tempoga selgelt kirjutada. Panen nagu kuulipildur ja siis kordinatsioon läheb paigast ära ja nii ongi. Pime on ka tavaliselt ja klaviatuur on nii kaugel ja nii ta juhtubki.

MIDA IGANES

Koolis oli täna mõttetu. Esiteks, väga igavad tunnid. Teiseks, kõik poisid olid Vokas korvpalli mängimas ja kuna meid oli nii vähe ei teinud me suurt midagi. Ma ei tunne ennast väga hästi, segajaid jagub.

*Ma ei ole absoluutselt fotogeeniline.

Tuesday, September 20

Eile õhtul oli plaan täna mitte kooli minna. No täpsemalt peale esimest tundi ehk matemaatikat koju minna. Pidime isaga seenele minema, aga kuna hommikul ladistas meeletult vihma, siis otsustasime mitte minna. Vihm jäi üsna pea järgi ja isa läks seenele, kuid ma olin juba kooliga harjunud ega viitsinud ära minna. Toila poest sain hallitanud kohupiima saiakesi. Pool sõin ära, siis sain alles aru :D Vastik, mul on siiani see maik suus.
Peale kooli käisime Krissuga sanakas smegmavees suplemas. Peale seda käisin Evelini uut autot vaatamas, väga uhke, tõesti. Uhkem kui esialgu paistab. Sõin kooki, rääkisin juttu ja siis tulin koju. Nüüd ma istun ja "naudin" külma tuba.


*Mu lemmik värvid on must, hall, lilla, pruun. Ja just täpselt sellises järjestuses.

Monday, September 19

Sain täna peaaegu pool viis koolist koju. 8 tundi + muusikakool. Mu jalal ei lähe üldse hästi. Mulle meeldib, et on sügis.
 Oi kuidas ma armastan elada, fucking hea. Kas te ei mõtle vahel, et kuidas teil vedanud on, et teil on võimalus elada, kõike seda head ja halba kogeda, mida maailmal pakkuda on. Naerda, nutta, armastada, vihata JNE. Öeldakse, et see meile tuttav inimkeha kahest august välja piilumise etapp on kõige hullem, mida meie hing läbima peab. Huvitav, millised need teised etapid siis veel on? Mulle igaljuhul meeldib, ma olen väga rahul, fantastiline. Olen ülimalt õnnelik, et ma saan olla kes ma olen. Kindlasti saad sina ka öelda, et sa oleksid paljust ilma jäänud, kui sa ei elaks seda elu, mida sa praegu elad. Ükskõik kui sitt sulle see hetkel ka ei tunduks, sa naudid seda siiski.

Ootan nädalavahetust!!!

*Olen kristlane. 

Sunday, September 18

Käisime õhtul Narvas kinos. Enne veel mäkis ka. Sõin big tasty burgeri ära ja siis avastasin, et ooooo 800 kalorit. :D Arvan, et täna kokku tarbisin üle 3000 kalori. Kuhu ma nii jõuan? 
Horrible bosses, mõttetu.
Tagasi sõites oleksin kassi alla ajanud. Lihtsalt jookseb ratta alla. Loll, aga armas loom.
Nüüd olen ma jõudnud õppimisteni. Vene keeles jäi selline tekst tõlkida, et no pole sõnu. Eesti keelest vene keelde. Ma lihtsalt ei tee seda lõpuni.

* Mulle meeldivad täiega venelased. Mul on Venemaal vend ka, Andrei(22).

the best describer at the moment

Friday, September 16

olen tallinnas ja ma ei viisi midagi kirjutada. ilusat nv-d!!!!!

Thursday, September 15

Täna toimusid meie koolis koolidevahelised pendli ja krossi teatevõistlused. Tundidest läksid muidugi ka need ära, kes ei jooksnud. Ma vahepeal Ülos passisin, olime kolmekesi- mina, Viljar ja Mare. Ülo ütles, et tehku me mis tahame, ma tšillisin netis. Lõpuks läksin ka mina õue, kus oli megakülm. Aga omadele pidi ju kaasa elama.
Mu jalg on tunduvalt paremas seisus.

Ma olen õnnelik!



- Ma vaatan "Kirgede tormi", täiega meeldib.

Wednesday, September 14

Sain just teada, et see rebastenädala kava, mida eile 4 tundi kokku panin ei kõlba huvijuhi arust kuhugi :D SEE ON NIIIII LEBOOOO, lebomatest lebom lihtsalt. Me niigi ei viitsi üldse huiata sellega. Eelmised aastad on poole hullemad olnud ja nüüd järsku meie trillallaatrullalaa on liiga jõhker? cammoon. Mis veel parem, väidetavalt oli juhtkond oma kava vms koostanud, mida iganes :D:D
Homme lähen uurin koolis asja. Kui see meie plaan ei sobi, jääb lihtsalt ära.


*Mu vanaisa on lätlane.

Tuesday, September 13

Käisin täna koolis. Matemaatika KT pärast, viie sain muide. Ega see hea ei olnud ja jalg ikka valutas korralikult, aga no kõik oli kannatatav ja olin kella neljani koolis.Täna oli esimene korvaplli trenn sellel aastal ja ma ei saanudki minna. Neljapäeval pidin võistlustel pendlit ja krossi jooksma. Eelnevad aastad olen kõrvale hiilinud ja kui ma nüüd see aasta nõus olin, siis lihtsalt pidi midagi juthuma ja ma ikka ei jookse :D
Ma ei tea mida nädalavahetusel teha. Kas nautida kodukoha muusikameeste etendust :D või minna Tallinnasse, kus oleks ka tegemist. Mingisugune variant oli veel, aga vot ei meenu hetkel.

Fakk mind ajab mõni tatist veidrik nii põlema!!!

* Ma ei laki peaaegu kunagi oma küüsi!

Monday, September 12

Mul oli täna seitse tundi. Peale seda hängisin niisama koolis ning peale nelja läksin muusikakooli. Seal läks üpris kiiresti. Natukene aega passisin, siis andis õpetaja uued noodid ja ütles, et täna harjutaksin ja homme siis tegeleme asjaga. Läksin saali. Vene ütles, et tavai mängime 33. Seis oli healjuhul 12:6 (minu kasuks ), ent vabaviset visates olin ma äkitselt pikali maas. Hüppeliiges!!!, sealne piirkond vähemalt. Täiesti ulme, kui närvi ajab. Miks mul peab koguaeg juhtuma.Ma isegi ei jooksund ega midagi, ma lihtsalt viskasin ja hüppasin kergelt. Kohe alguses oli väga valus, aga kannatatav. Vene ja Leo arvasid vist, et ma teen nalja ja nsma kergelt nikastasin. Ma ei saanud astuda, rääkimata edasi mängimisest. Passisin seina ääres ja mõtlesin mida teha. Leo paneb: " ära nuta, ära nuta". TÜ*A ma ei nutnudki :D:D Mul on liiga palju igasuguseid asju juhtunud, et see mind ulguma ajaks. Ja et nägu ja silmad imelikuks kisuvad on igati loomulik sellise asja juures. Igastahes tuli Taivo mulle järgi ja läksin koju. Veel natuke aega tagasi oli nii nii vastikult valus. Isa tohterdas, küll pani ühte asja ja teist.. Vahepeal oli juba päris hea, aga nüüd jälle piinav. Mul juhtub koguaeg, tavaliselt mul nii õnnelikult ei lähe, peaksin vist praegu rõõmus olema. Samas, ei tasu enne õhtut hõisata, kes teab mis paari tunni pärast saab.

  • Mul on kombeks võtta pihku juuksesalk ja punuda sinna otsa väga tugev punupats. Hästi kõva ja täiesti juuste otsteni välja, nii et see on nagu jääpurikas ning ei tule lahti ka. Tihti unustan ma ära, et seda tegin ning nii ta mu ülejäänud juuste sisse ära peitub ja seal sasib ja ei tea mida teeb. Ja kui ma siis lõpuks korralikult juukseid kammima hakkan, tundub parim variant see pundar lihtsalt ära lõigata. Aga sel juhul ei oleks mul enam juukseid peas.

Sunday, September 11

Pean lõpuks ikkagi sõna võtma. Olete kindlasti kuulnud saate "Kodutunne" osast, kus mees kasvatab üksi nelja last, ema läks ammu välismaale minema. Isa koos oma nelja lapsega elab täielikus vaesuses.
Muidugi on sellest kõigest kahju ja tore, et nad selle saate kaudu abi said jne. Aga mind ajavad niii närvi eesti rahva kommentaarid internetis. See kuidas tehakse seda ema maha ja mismoodi ülistatakse seda isa. Jutt on selline nagu oleks see mees midagi enneolematut ja täiesti võimatut teinud.
Kuid leidub ka selliseid, kes arvavad nii nagu mina.

"Oli küll kurb saade ja lastest oli ka kahju, aga see ema lahkus kodust juba 3-4 aastat tagasi. Isa istub kodus ja halab senini oma naist taga, et kuidas nii ikka saab teha. Kahju on neist lastest. Kui palju on Eestis naisi, kes kasvatavad üksi oma lapsi ja ei käi telekas rääkimas, et oi milline kohutav mees mul oli, et marssis minema. Naised elavad edasi ja vaatavad, kuidas oma pere ära toita. Sama peaks juba ammuilma tegema ka see mees ja mitte elama oma 3-4 aasta tagustes hädades. 
Ma ei üritagi seda naist õigustada, sest ema oma lapsi maha tavaliselt siiski ei jäta, aga samas ei tea me ka keegi, miks ta tegelikult ära läks."


"Mütsi maha ma ei võta selle mehe ees, sest iga isa peab oma lastega hakkama saama. Pole kunagi tõesti probleemi tehtud, kui naine kasvatab nelja last üksi, aga kui isa, siis joostakse nii et anna minna.
Hakkama pole ka see mees saanud, kogu aeg leiab, et teada peabki aitama, aga esmalt peaks ikka ise ka pingutama, mitte neli aastat naist taga nutma. Mine eluga edasi.
Räägitakse vorstist lastele, mida ei jätku, aga kõigepealt peaks isa suitsudest loobuma ja jääbki järgi kommiraha lastele.
See on kena, et nende peret aidati ja abi läks ju lastele, aga ka isa peaks ikkagi end muutma- kokku võtma ja halamise lõpetama."


Ja just nii ongi. Üksikemasi on niii faking palju, kes kasvatavad ka rohkem kui nelja last üksi ja juba sellest ajast saadik, kui laps veel kõhus on. Aga siis on kõik normaalne, siis ei mõtle keegi, kuidas mees litsi paneb ja kui värdjas ta on. Ja naistel peab iseenesest mõistetavalt raha puu otsast võtta olema. 

"ma ei saa aru kas sellel naisel ,kui teda enam nii saab nimetada, südant seel polegi. Kuidas on võimalik kuue kuuse lapse juurest lihtsalt minema minna , Endal on hetkel kodus 7 aastane tütar ja 4 kuune poeg ja ma ei kujutaks küll elu ette kui mul neid ühel hetkel enda kõrval poleks., et lihtsalt kõnnin minema.
Kohutavalt südametu naine."

Mind ajab selline tekst oksele!!!!!!!! SELLISED MEHED ON ILGELT SÜDAMEGA EKS!!!

"Mees nelja väikese lapsega, see on uskumatu. Au ja kiitus talle.Ka tema oleks võinud ära minna, see tähendab, anda lapsed lastekodusse, kuid tema armastus oma laste vastu ei lase tal seda teha. Au ja kiitus ka Kirsti Timmerile ja tema koostööpartneritele. Jõudu ja jaksu neile!
Perekonnatuttavale - mis sellises emas kena on? Teie õigustate ema tegu, kui meie kõik imetleme isa ja tunneme talle kaasa. Kummaline.
Head inimesed, kes te saaksite aidata, aidake leida isale väike töökoht, mida ta saaks pidada laste lasteaias oleku ajal. Kas ei oleks võimalik see pere vabastada lasteaia maksust? Tore, et vald maksab kommunaalkulud. Usun, et selline abistamine/toetamine annab isale hingejõudu vastu pidada."

Meeste palk on statistika järgi kõrgem, kui naiste oma. Üksikemad käivad ja rabad tööd teha ja saavad oma lapsed mingitmoodi siiski üles kasvatatud. See mees ei käi lihtsalt tööl ja imestab, et ei saa üldse hakkama.

"Super isa ikka. Vaatasin saadet ja imetsasin - kuidas ta küll hakkama saab. Tahtejõud on selle nimi. Au sellele pereisale ning jõudu ja jaksu edaspidiseks.! :)"

Selge see, et selline tegu on ühe ema poolt väga südametu ja raske mõista. Lihtsalt, mind ajab vihale see, kuidas seda meest ülistatakse.

WE RUN THE WORLD GIRLS!!! WE RUN THE WORLD GIRLS!!!

Nädalavahtus möödus väga rahulikult. Eile hommikul vastu aknalauda peksva valju vihmakrabina peale ärgates arvasin, et laupäev niiviisi voodis vedeledes ka möödub. Kuid õige pea tuli päike välja ja ilm läks megamõnusaks. Hüppasime Taivoga panthri ja maxxi selga ja läksime Voka vahele tiirutama. Käisime poes, ostsime saia. Seejärel suundusime tiigi äärde ja hakkasime parte toitma. Sai oli nii värske ja pehme, et pool sõime vist ise ära :D Partidel ja endil kõhud täis, otsustasime Jossi juude vändata. Jäime sinna kauemaks. Mängisime Liisuga ja Joosep tegi meile pasta bologneset, nii hea on küla peal söömas käia. 7 ajal läksime parmukale. Tšillisime seal mõna aega ja siis läksime Miku, Jossi ja Taivoga supikasse. Ülejäänud, nii vähe kui neid seal ka oli, läksid koju. Seejärel läksime Taivo poole, poisid vaatasid korvpalli, ma olin arvutis. Peale 1 tuli meelde, et oleks aeg magama minna. Enda peale olen üpris kuri, et sellisel kella ajal magama läksin. Tulemus on käes, ärkasin peale 12. Hakkasime matat tegema, vahepeal tulime minu poole ja tegime matat edasi. Kokku tegime matat umbes 6-7 tundi :D:D:D Nii palju ülesandeid oli lihtsalt :D

Iga postituse lõppu lisan mingisuguse fakti endast!
FAKTINURK: Ma magan maksimum ühe padjaga, mis on täielik liistakas. Kõige parem on, kui patja polegi.

Tuesday, September 6

missing those times

Eile õhtul käisime isaga termides ja koju jõudes olin ma nii väsinud, et ei viitsinud midagi kirjutada. Ega mul midagi tarka poleks öelda olnudki.
Mitu korda on selline mõttetu olukord olnud, et küsitakse "said tehtud v??" nagu uudis oleks. Mainin siis blogis ka ära :D:D Jah, ma käisin augustis sõidueksamil, sain tehtud ka kohe. No suprise anymore, I guess.
Üldiselt olen eluga rahul. Üpris õnnelik, rõõmus.
Koolis viitsin käia.

Olen neljas inimeses niiiiiii pettunud, nad pole üldse omavahel seotud. soooo harrowing.

Monday, September 5

head sõnad



Ainult kuulata, mitte vaadata!! ( vaadates on üliii geii)

Sunday, September 4

Istun laua taga ja mõlten, et kas kirjutada midagi või mitte. Viimane variant on ideaalne aga miski sunnib pisutki trükkima. Mul on paha olla, tegelt ka. Hommikul (ega see päris hommik ei olnudki enam, natuke enne lõunat), kui ma mahla pärast suurde tuppa venisin ja pearinguluse pärast hetkeks diivanile vajusin, arvas ema, et just praegu oleks hea, kui ma Itiga jalutama läheksin. Iti ( ema venna laps) on reedest meil. Mõtlesin, et mis seal ikka, ehk värske õhk teeb head, käisime mängumaal ja jalutasime Voka vahel. Polnud just kõige parem mõte. Praeguse pasa olukorra põhjustajaks pole muud kui eilne õhtu. HAHA, ei normaalne läbs :D

Friday, September 2

Kahtlemata on kool mõnus.

Meil on uus vene keele õpetaja. Tund temaga on hoopis midagi muud, kui me harjunud oleme. Kuigi õppimine Kreegimetsaga väga efektiivne polnud, olin ma rahul. Hinded olid täpselt sellised, kui palju ise õppisid. Ma õppisin venkus alati kõik ära ja töö oli ka täpselt selline, oligi viis olemas. Ta ei soperdanud ega pannud mingit muud võõrast kraami töösse, alati see mida kordasime oli ka töös, imelihtne. See oli muidugi jama, et kui oli näiteks ilma teema, siis ta arutles eesti keeles 30 minutit järjest looduskatastroofide üle, mis parasjagu maailmas on jne :D Hästi palju tegeleti ebavajalikuga ja 15 minutit tegeleti mingil määral asjaga ka. Uus õpetaja on meil Maria (vist). Tegelikult meil oli ju temaga täna alles esimene tund, aga mingisugused järeldused saab teha. Eesti keeles ta meiega suurt ei räägi, ta hästi vist ei oskagi. Lasi meil kohe üsna kahtlastel teemadel esseed teha ja selline tõsine tegutsemine käis ikka. Et jah, ta on väga teistmoodi, nii tõsine ja selline jube ning karmi välimusega :D Iseenesest mulle see variant sobib väga, et me suhtleme ja teeme kõike vene keeles ja terve tund toimub õppimine. Eks peale esimest tööd on pilt temast selge. Ma loodan, et tema pole see, kes meie mitte just kõige paremat seisu ei mõista ja töösse iseenesest mõistetavalt igasuguseid muid venekeelseid sõnu laob ja kõik arusaamatuks teeb.


Üks poiss sheeris mõni aeg tagasi. Täna tuli meelde jälle, jagan teiega ka. Bass põhja, vol põhja ja ENJOYYYY!!!


Thursday, September 1

Koolist pole midagi põnevat rääkida :D Oli aktus, klassijuhatajatund ja teate ise ka kuidas see käib. 
Meilt varastati Iisakust Zorro ära.. vastik, vastik, vastik, nutma ajab. Kui keegi ei tea, siis Zorro oli 1-2 kuune malamuudi kutsikas. Lell ärkas öösel üles autohäälte peale, õue jõudis, siis auto sõitis minema. Kes kurat ta ära viis ja kes fucking teda pidama hakkab. Need ei saa normaalsed inimesed olla, kui nad kurat vargil käivad. Nagunii on mingid lollakad ja nad ei tea sellest tõust midagi. Nad ei tea kuidas teda hooldada ja hoida tuleb. Raudselt hoiavad kuskil toas. Aga seda koera ei tohi toas hoida, sest ta on Alaska koer ja vabatahtlikult ta ise toas ei püsi mitte mingil tingimusel. Kujutan ette kuidas ta mingite lollakate juures piinleb. Veel hullem kui nad ta ketti topivad, pole ketikoer. Raudselt ei viitsi nad uurida mida see kutsikas sööma peab või mida ta süüa ei või. Ja kõik muud asjad ka, rikuvad ta lihtsalt ära..
Viie ajal käisime minu perega väljas söömas, seitsme ajal läksime Taivo pere ja Saartega sööma.
Natuke aega tagasi lõpetasime Muriga oma tunnise kõne :D HOMME HOMME MURKS TULEB VOKKAAAA! haha, alles nad läksid ju Tartu :D