Sunday, September 11

Pean lõpuks ikkagi sõna võtma. Olete kindlasti kuulnud saate "Kodutunne" osast, kus mees kasvatab üksi nelja last, ema läks ammu välismaale minema. Isa koos oma nelja lapsega elab täielikus vaesuses.
Muidugi on sellest kõigest kahju ja tore, et nad selle saate kaudu abi said jne. Aga mind ajavad niii närvi eesti rahva kommentaarid internetis. See kuidas tehakse seda ema maha ja mismoodi ülistatakse seda isa. Jutt on selline nagu oleks see mees midagi enneolematut ja täiesti võimatut teinud.
Kuid leidub ka selliseid, kes arvavad nii nagu mina.

"Oli küll kurb saade ja lastest oli ka kahju, aga see ema lahkus kodust juba 3-4 aastat tagasi. Isa istub kodus ja halab senini oma naist taga, et kuidas nii ikka saab teha. Kahju on neist lastest. Kui palju on Eestis naisi, kes kasvatavad üksi oma lapsi ja ei käi telekas rääkimas, et oi milline kohutav mees mul oli, et marssis minema. Naised elavad edasi ja vaatavad, kuidas oma pere ära toita. Sama peaks juba ammuilma tegema ka see mees ja mitte elama oma 3-4 aasta tagustes hädades. 
Ma ei üritagi seda naist õigustada, sest ema oma lapsi maha tavaliselt siiski ei jäta, aga samas ei tea me ka keegi, miks ta tegelikult ära läks."


"Mütsi maha ma ei võta selle mehe ees, sest iga isa peab oma lastega hakkama saama. Pole kunagi tõesti probleemi tehtud, kui naine kasvatab nelja last üksi, aga kui isa, siis joostakse nii et anna minna.
Hakkama pole ka see mees saanud, kogu aeg leiab, et teada peabki aitama, aga esmalt peaks ikka ise ka pingutama, mitte neli aastat naist taga nutma. Mine eluga edasi.
Räägitakse vorstist lastele, mida ei jätku, aga kõigepealt peaks isa suitsudest loobuma ja jääbki järgi kommiraha lastele.
See on kena, et nende peret aidati ja abi läks ju lastele, aga ka isa peaks ikkagi end muutma- kokku võtma ja halamise lõpetama."


Ja just nii ongi. Üksikemasi on niii faking palju, kes kasvatavad ka rohkem kui nelja last üksi ja juba sellest ajast saadik, kui laps veel kõhus on. Aga siis on kõik normaalne, siis ei mõtle keegi, kuidas mees litsi paneb ja kui värdjas ta on. Ja naistel peab iseenesest mõistetavalt raha puu otsast võtta olema. 

"ma ei saa aru kas sellel naisel ,kui teda enam nii saab nimetada, südant seel polegi. Kuidas on võimalik kuue kuuse lapse juurest lihtsalt minema minna , Endal on hetkel kodus 7 aastane tütar ja 4 kuune poeg ja ma ei kujutaks küll elu ette kui mul neid ühel hetkel enda kõrval poleks., et lihtsalt kõnnin minema.
Kohutavalt südametu naine."

Mind ajab selline tekst oksele!!!!!!!! SELLISED MEHED ON ILGELT SÜDAMEGA EKS!!!

"Mees nelja väikese lapsega, see on uskumatu. Au ja kiitus talle.Ka tema oleks võinud ära minna, see tähendab, anda lapsed lastekodusse, kuid tema armastus oma laste vastu ei lase tal seda teha. Au ja kiitus ka Kirsti Timmerile ja tema koostööpartneritele. Jõudu ja jaksu neile!
Perekonnatuttavale - mis sellises emas kena on? Teie õigustate ema tegu, kui meie kõik imetleme isa ja tunneme talle kaasa. Kummaline.
Head inimesed, kes te saaksite aidata, aidake leida isale väike töökoht, mida ta saaks pidada laste lasteaias oleku ajal. Kas ei oleks võimalik see pere vabastada lasteaia maksust? Tore, et vald maksab kommunaalkulud. Usun, et selline abistamine/toetamine annab isale hingejõudu vastu pidada."

Meeste palk on statistika järgi kõrgem, kui naiste oma. Üksikemad käivad ja rabad tööd teha ja saavad oma lapsed mingitmoodi siiski üles kasvatatud. See mees ei käi lihtsalt tööl ja imestab, et ei saa üldse hakkama.

"Super isa ikka. Vaatasin saadet ja imetsasin - kuidas ta küll hakkama saab. Tahtejõud on selle nimi. Au sellele pereisale ning jõudu ja jaksu edaspidiseks.! :)"

Selge see, et selline tegu on ühe ema poolt väga südametu ja raske mõista. Lihtsalt, mind ajab vihale see, kuidas seda meest ülistatakse.

WE RUN THE WORLD GIRLS!!! WE RUN THE WORLD GIRLS!!!

No comments:

Post a Comment