Monday, February 28

Ärkasin täielikult ilma raskusteta kell 7 üles. Esimeses tunnis leidis Marks, et nüüd oleks hea aeg kirjandit kirjutada, tunni lõpus polnud ma suutnud veel isegi teemat valida, ma polnud vist ainus :D Neli päeva järjest lebotanud ja nüüd tema järsku tahab hommikul vara mingit kirjandit saada. Kauplesime nii, et võib homme ka veel viia, aga ma pole alustanud ja kahtlen, et täna oma mõtteid liigutama hakkan. Peale eriti "vajaliku" kogunemist teatas Marks, et me Taivoga ei oska käituda ja meil on tähelepanu vajadus :D Noh jah.. Ma ei leia, et meie käitumine ja olek erines suuresti teiste saalisviibijate omast. Käisin kõikides kaheksas tunnis, peale seda muusikakool, mis kestis täna palju kauem, kui tavaliselt. Õppisime õpetajaga igasuguseid huvitavaid asju ja klaverimänguni seekord ei jõudnud. :D Mu õpetaja on niiii armas mulle. Järgmisest esmaspäevast algab autokool, esmaspäeva kella neljane klaveritund läheb nüüd arvatavasti neljapäevale. Võimlemine oli ka täna, ülevaatuse kostüümid olid ka seljas ja Pungas filmis. Õhtul ma midagi peale asjade sorteerimsie ja koristamise teha ei jõudnud. Aga nüüd on mul vähemalt mingisugunegi ülevaade oma riietest ja asjadest, mida vahepeal ei olnud absoluutselt. Varsti aga peaks olema kõik suurepärane, ma loodan :D
Tahtsin juba eile öelda, et Eesti laulu oleks pidanud võitma Jana Kask. Mutt ise pole just eriline lemmik :D, aga laul on justkui Inglismaalt ja Janal on häält ja ta teab mida ta laval teeb. Cmn, Getter Jaani ja muud jänesed, õhš.

Sunday, February 27

Kooliöö oli normaalne, enamasti olin Nelega, tegelesime muusikaga või rääkisime maailmaasju. Kordagi ei jäänud tukkuma, ei üritanud ka, sest mul polnud magamiskotti, madratsit ega üldse midagi. Hommikul laulsime ja heiskasime lippu ja läksime koju ära. Kui koju tulime, siis Taivo läks kohe magama, ma veel jäin emaga pläkutama, lõpuks tuli endal ka väsimus peale. Kui peale lõunat ärkasime, läksime Iisakusse, tagasi tulime päris hilja. See oli üks humoorikas õhtu ma ütlen :D Reedel läksime Tallinna, täna õhtul 9 paiku jõusime tagasi. Soovitan vaadata filmi "Just Go With It" ( kinos jookseb "Minu liba-abikaasa" nime all), kes veel näinud pole. Mu tervis on sitaks korrast ära. Koolis läheb väga hästi, kuigi no mõni töö on veel vaja järgi teha, aga eks võtan asja käsile.

Tuesday, February 22

jou sina

SINA, kes sa mulle formspringi juba mitu-mitu korda sama asja kirjutad. Tule juurde, helista või suhtle msn-is. Võibolla ma suudan su uudishimu rahuldada, aga ma ei räägi sellest seal. Mul endal on väga savi, aga T võib päris vihaseks saada, pole mõtet. Sest tegelikult, miks sa sellest minuga üldse räärgid? Loodetavasti ja arvatavasti sa külastad vahetevahel mu blogi.

smells like teen spirit !!!!

Lõpetasin matemaatika tegemise, nüüd puhkan natuke, siis hakkan veel kooliasju tegema ja kunagi pean veel teaduskooli tegema.. See on nii nuss lihtsalt, ma ei tea kuidas ma selle ära teen.. MA EI OSKA. Esimesse tundi täna lihtsalt ei jõudnud. Ja kui viies tund läbi sai, siis enam lihtsalt ei jaksanud koolis olla :D Läksime Taivo ja Uduga Jõhvi, ostsime pitsaasju. Suht kaua tiirutasime seal, aga Udu oli hea kärumees ja üldseasjalik shopingukaaslane :D Peale Jõhvit mõtlesime, et lähme Kuvarisse ikkagi, sõitsime kooli juurde, aga siis ikkagi koju ära :D Treeni polnud täna. Passisin kodus terve õhtu. Tegelikult oleks vaja pegensit kaotada, aga hästi ei õnnestu. Miks see söögiisu peab nii suur olema. Miks on nii, et kui ma mõnusaid kaneelirulle ostan ei piirdu ma 1-2, miks ma pean neid mingi 4-5 ostma. Homme jääb kooliöö pärast karateesse minemata.
Oh, ma unustasin rääkida, et eile polnud hiirest midagi kuulda. Natuke aega tagasitegin teed omale, hakkasin teekotti ära viskama, tegin ukse lahti, see hiir hüppas sealt kotist välja ja põgenes kuhugi asjade taha.. MINEMETSA KUS MA EHMATASIN, karjusin 2 minutit peale tema nägemist ka veel :D:D Ta ei näe nii jube välja, aga ehmatab lihtsalt nah. Aga lõksud onsiiani tühjad, ei tea kaua ta veel meil ringi tuiata kavatseb :D
Tegelikult pole mul üldse lõbus tuju ja naerda pole midagi jaaaa ma nüüd tegelen koolijuraga edasi.

Monday, February 21

Midagi uut, suutsin 7 aeg ärgata ja hommikul pesema minna, tavaliselt ma ei lähe hommikul pesema, aja või nuiaga taga. Keha küll, aga juukseid mitte. Esiteks nii külm hakkab. Teiseks, ma ei viitsi seal nii kaua seista. Kolmandaks, ma pean igasugu erinevat kraami pähe toppima, see võtab ilgelt kaua aega. Neljandaks, ma ei taha märja peaga kooli minna, ma ei taha külmetada. JAA, me elame 21. sajandil ja on olemas föön. Sorri, aga ma ei föönita ealeski oma juukseid. Juuksuri juures palun ka kõik võimalikud kuumutamised ja triikimised lihtsalt skippida. Mul on niigi juustega julm jama, nad on mingid koledad kakad ja neid on nii raske hooldada, vahel ema ei oska enam midagi peale hakata nendega ja tahab tagant ühe pahmaka maha lõigata. Nii palju siis juustest.
Peale esimest tundi läksime liinibussiga Jõhvi Gümnaasiumisse kooriga laulma. Peale meie oli veel üks koor, WOW! :D Igaljuhul oli need Kadrina plikad rohkem vaeva näinud, kui meie. Enne käisime Selverist läbi, võtsin kreemimoonirulli, ahjukartuleid, grillliha ja ofc oma lemmikut vett. Laulmine sai veids enne kolme läbi. Saatsin Nele bussile ja ise läksin Jewesse tagasi, passisin pool tundi seal ukse ees, ootasin Taivot, mul pold telfi ka, suht põnev oli :D Lõpuks ta jõudsi, tankisime, käisime poes, võtsime Kertu ka kaasa ja sõitsime Voka. Taivo pidi Basketi trenni minema, aga jäime magama jälle. Kell seitse ärkasime ja siis Toila. Isa pani kaks lõksu täna üles muide, aga see pöörane hiir pole veel näole andnud, vb läks Felixit piinama ;D

Inimesed kasvatage kohusetunnet. Kui sa oled öelnud, et sa kuhugi lähed, teed ja oma nime kirja pannud, siis ole nii kena ja saa sellest aru, et sinuga on arvestatud ja kui su plaanid muutuvad, siis SA PEAD SELLEST TEAVITAMA. Kuradi öökool ees ja taga. Veids kõrini, mingi helista ja aja inimesi taga. Koolis on üleval, et tooge kaks euri ja msni olen pannud ja suuliselt öelnud jne. Inimene on öelnud, et tahab teha ja toob raha, aga pole raha ja pole öelnud ka kas tahab või ei. Ma lähen homme asju juba ostma, aga mõnel jumala savi. Tegelikult see pole otseselt minu asi ka ju, ega see mulle mingit tulu ei too ja mingi minu projekt pole, keegi lihtsalt peab asja vedama. Nii et jah, piiluge oma ninaotsast kõrvale ja mõelge teiste peale ka, mõne aasta pärast teisiti ei saa, hea varakult harjutada.


Normaalsed inimesed ma ootan teid, kus te olete!!!???????????

Sunday, February 20

Magasime kella 12-ni, neli seina ahistasid meeletult ja otsustasime välja minna. Võtsime Vokast Muri peale, käisime Jõhvis, passisime pikalt ja mõtlesime mida teha, otsustasime Narva minna, käisime Mäkis ja siis koju. Koju jõudes leidsime eest närvis ema :D Nii võimatu, kui see ka pole nägi ta hiirt üle köögipõranda jooksmas. Juba oli isale helistanud ja kisand, et misvärk on, isa pidi lõksuga tulema, aga ei :D Vahepeal polnud hiirt üldse näha. Ema hakkas midagi prügikasti viskama, tegi ukse lahti ja pistis kisama, hiir oli seal :D Siis kuulsime tund aega, kuidas ta seal sahistas. Me ei saa aru kust ta tuli ja kuidas ta liikus, sest kord oli ta ühes toas otsas ja jumala lampi piilus teisest kohast välja, ei kujuta ette kus tal mingi käik on või misiganes, see pole võimalik nagu, KORTERIS!!! Ema helistas õele, küsis, et kas Marttil on hiiri, et äkki tõid sealt kotiga kaasa vms :D Aga ei.. Siis ema arvas, et vb tõi Iisakust kotiga kaasa või siis, kui isa täna hommikul välisukse lukku parandas, et siis kui ta ust jumala kaua lahti hoidis, siis vb see hiir vupsas sisse, sest cmn, pole mingeid auke kuskil :D:D Igaljuhul lõpuks oli see hiir ühes nurgas asjade taga. Ema ehitas mingid hullud seinad ette :D ja pani ühte kohta suure kannu ja kannu sisse jupi vorsti, et kui hiir sisse läheb, paneb lõikelaua ette ja pöörab kannu püsti. Kui me vaikselt diivanil istusime, siis nägime mitu korda, kuidas hiir sealt nurgast välja jooksis, aga siis meid nähes tagasi läks. me Taivoga läksime minu tuppa ära. Ema vaatas TV-d, muidu koguaeg jälgis, aga siis tuli uudistest mingi põnev asi ja kui ema pea pööras oli hiir keset köögipõrandat vorstijurakas hambus ja pani kuhugi nurka ajama :D Ema oli sitaks kettas.. :D ja nüüd pole me siiamaani seda hiirt näinud, sõi vist kõhu täis ja jäi magama. Suht hull kui ta öösel siin ringi hakkab vudima, kohutav mingi hiirega koos elada :D Loodan, et homme ajab isa asjad korda ja ta on siit läinud. Mängisime Eestit ka muidu, läks jälle riiuks ära, sest Taivo on ju jube pettunud, et ta alati kaotab :D Takuma loeb nüüd raamatut, mina veids arvutis ja siis tudile.

Saturday, February 19

Plaan oli kohe hommikul kooli minna, aga jõudsime kolmandaks tunniks. Kui keemia uksest sisse asutsin siis olid seal ainult Karl ja Martin :D Füsas vastasin KT-d järele, sain viie. Taivo sai nelja :( :D. Siis hakkasid erinevad mängukesed erinevates klassides. Ma olin koguaeg Avariga samas meeskonnas, skoorisime sajaga :D Vahepeal käisin muusikakooli õpetaja juures, andis mulle noodiraamatu, et lood valiksin. Ja hiljem veel koor. Siis Taivo poole, siis minu poole. Õhtu poole läksime Jõhvi, Taivo pani meid Muriga Jõhvipeal maha, käisime Selveris, ostsime toitu ja siis kõmpisime sportasse. Kuna tribüünid polnud lahti, tundus ebasobilik seal kõigi nähes grillkana nosima hakata :D Poolajal läksime peldikusse ja hakkasime sööma. Kartes, et keegi meid teolt tabab läksime kabiini ja panime ukse luku ja sõime kana. Mul tekkis siis aga veel imelikum tunne ja läksin ikkagi välja sealt, Muri järas üksi edasi seal, suht koomi sai ikka :D Aga Basket võitis igaljuhul, GREAT! Peale mängu läksime Toila rahvamajja. Homenja kirjutas mulle plaadikarbi peale ilusti kirjakese ja siis võttis meie terviseks :D Pugisime mingisuguseid snäkke, naersime kohalolevat rahvast, saime reformi staffi, naersime, naersime, PILDISTASIME ja siis lõpuks läksime koju ära :D Kadri pildistas meid, aga asi ole kohe nii uhke, et ta sai kohe mõne pildi välja lasta. Paneksin siia ka üles, aga mul arvutis pole veel ;D Aih, no sorrri, Jossi, Taivo ja Muriga olime peopeal :D Mario viisime enne koju ära. Ja nüüd ma siin siis passin. Uni on silmas ja eriti midagi ei taju, sorri :D

JUSTIN BIEBER, keda see teema närvi ajab, ÄRA LOE :)

Üldiselt ma sellele tähelepanu ei pööra, aga  seletan oma seisukohad lahti siiski. See on nii vastik, et leidub inimesi, kes teda väga julmal moel maha teevad ja igasugu rõvedusi räägivad :D Enamasti öeldakse neile, et ah sa oled lihtsalt kade. Vastuseks on alati, et MIDA VITTU, KADE??? MIKS MA PEAKS SELLISE PEDEKA PEALE KADE OLEMA. Mina kohe küsiks selle peale, et aga mis paneb sind temast niimodi rääkima? Mõtle nüüd selle peale ja küsi endalt, miks ta sind nii tohutult häirib? Ütled, et tal on nii nõmedad laulud? Selliseid artiste on tohutult, kelle laule ma absoluutselt kuulata ei taha, aga kas siis on normaalne kohe nende kõigi surma soovida jne? Maitsed on ja jäävad erinevateks, mulle meeldib, sulle ei meeldi, mis siis teha. Mulle ei meeldi jälle üldse see, keda sina vb kõik parimaks pead. Jutt sellest, et kui naise hääl tal jne. Tüüp oli 15 kui tal need tundumad lood välja tulid.. tekib küsimus, et kas kõigil 15 aastastel poistel on hääl nagu Rasmus Luual? ( Rasmus on tore poiss muidu :D). Justin on ju laps ja seega tal on ka lapsehääl. Ja nüüdseks, kui ta intervjuusid kuulata, siis on tal ikka ülimõnus mahe hääl. See on nii hale, et just TEDA niimodi maha tehakse, kuulsusi on maailmas nii palju, aga just Bieber käib kõigile piki sittumist. Aga ma olen ise oma silmaga näinud ja kõrvaga kuulnud, kuidas poisid tunnistavad, et jah nad on Bieberi peale osaliselt kadedad, nt et tal nii hästi läheb, kuidas tal vedand on, et tal nii palju pappi on, et ta suht andekas, sõbralik ja heasüdamlik on ja muidugi et ta hea välja näeb. Ja uskuge või mitte selliseid inimesi on olemas, kes seda tunnistavad, ma respektin seda täiega. Kadedus on inimlik asi, kõik me oleme millegi peale kadedad, seda on normaalne tunnistada. Elu24 on iga Bieberi uudise all tekste, et " T*RA TE SEST BIEBERIST KOGUAEG KIRJUTATE, IGA KORD KUI TULEN ON LEHT BIEBERI UUDISEID TÄIS, NÄRVIDELE KÄIB JUBA, KEDA KOTIB MIDA TA TEEB. Hale, kuidas inimesed oma ninaotsast kaugemale ei näe. Kui SINA ei taha neid lugeda, siis MINA tahan. Kõiki huvitavad erinevad valdkonnad ja teemad. Üht uudistelehete ei saa vastavalt ühe inimese maitse järgi teha ju. Mind ei koti väga-väga paljud artiklid, mida ma sealt näen, aga ma lihtsalt ei loe neid siis.Kerin lihtsalt edasi ja otsin seda, mis mind huvitab. Uudiseid, kuidas Paris Hilton telefoniga rääkis jne on ka meeletustest koguestes, aga nende üle ei vingu keegi. Vastupidi isegi, kui mingitest mõtetutest lehtsabadest mõni uudis on, siis meessoostisikud lausa automaatselt klikkavad nende peale, lootes et mõni ikka tissi vägutab ja oiii see läheb rämedalt peale.  Veel on "huvitav" see, et inimesed ütlevad tihtipeale tema kohta igasugu asju, ilma et ise üldse teemat jagakski. Kuskilt on midagi kuuldud ja siis plärisetakse, tegelt asi pole üldse nii. Ma olen tähele pannud, et enamik ei teagi temast midagi :D:D:D ja siis lihtsalt mölisevad ja kiruvad :D Hoidke suu kinni parem, lolli mulje jätate endast.

Ma arvan, et kriitika ja erinevad arvamused on vajalikud ja mõnes mõttes head asjad, kunagi pole asjad ainult mustad ja valged, aga mõelge sellele, et ta on kõigest LAPS. Ärge olge nii õelad ja kurjad. See on loomulik, et kõik ei meeldi kõigile, aga jäägem lihtsalt inimlikeks.

Ja mis veel, vaadake youtubest mõnda videot, kus ta niisama räägib vms, ta ON jumalast normaalne poiss :)

Lisan mõne video ka, mis mulle meedlib, muide mul oli plaanis Justini uudiste leht teha, mõte oli suur:D:D aga ma ei viitsinud üldse, jõudsin sinna ainult mõned pildid ja videod panna, vb keegi soovib vaadata siiski :D http://justindrbieber.tumblr.com/

                                                                Akustiline versioon :P





                                                             VÄHE VEDAS PLIKAL :D



                                        Mu lemmikvideo, räägivad huvitavatest asjadest:

Friday, February 18

Täna ma olin küll pai laps ja läksin ilusti esimeseks tunniks kooli. Koolis oli megavähe rahvast, mis mulle tohutult sobib. Ma lause torman kooli, kui seal eriti kedagi pole :D Mõnes klassis oli üks inimene, aga meie klassis oli olukord isegi suht normaalne, pooled olid vähemalt kohal. See külm on hea vabandus kooli mitte tulemiseks :D Muidugi ma saan nendest aru, kes elavad kusagil kaugemal ja peavad jala minema jne, aga kui buss viib kooli siis on julmalt lebo ju. Üldse, kui ma praegu õues käin, siis mulle ei tundu, et seal nii külm oleks, pika aja peale läheb nägu ainult jäässe. Suuresti on asi riietuses, teksadega oleksin ma ka vist jääpurikas valmis. Aga praegu on vähemalt seegi hea, et tuult pole. Vastasel korral oleks asi suht puuksus. Koolis oli viis tundi, siis muusikakool ( mulle NII-NII meeldib mu õpetaja, missest et ta vahepeal 20 minti hiljaks jääb või teises ruumis kurke sööb :D ) ja kella kahest neljani veel koor. Müsler oli viineripirukaid teinud, rämedalt läksid paaki :D Siis oli kodu tsill, ootasin pingsalt kunas ema oma vaaritamistega valmis saab. Üllatavalt kombel tegi ta täna kooki ka, see on tõsiselt harv  nähtus :D Ta ise ei söö kooke ja siis ta ei viitsi neid teha ka, aga ma puudust pole ka igaljuhul tundnud, poest saab ka üsna head kraami, kui vaja. Aga kook oli hea, isegi Taivole meeldis :D Õhtul läksime anski mängu vaatama. Üle pika aja hea mäng. Mäng oli väga pingeline, nii skoori poolest kui ka mängijate omavahelised suhted :D Kutid Amblast olid üsna närvilised (pehmelt öeldes), seal käis ikka mõnus jant, küll üks sai kolaki ja teine ja kolmas, sõnad olid küllaltki suured ja mõni hakkas juba välja asju ajama minema :D Siis käisime minu poolt läbi, tüütasin pererahvast ja tulime ära Toila. Nüüd ma üritan vaikselt füüsikat õppida. Aa noh, meil homme kool ju, lahe eks :D Ma loodan et ma päris ainuke pole, kes kooli poole tõttab :D Tegelikult ma lähen suht muusikakooli ja koori pärast, tuleb üks "mõnus" kella neljani koolis laupäev :D

Keegi ei tahagi, et ma midagi räägiks, formspringis pole keegi siiani märku andnud :D

AGA ÄKKI KEEGI TAHAB TOILA GÜMNAASIUMISSE KOOLIÖÖLE TULLA ? :O tulge-tulge

ERITI MUSIKAALNE MUTT!!!

Thursday, February 17

Kahjuks või õnneks ma kooli täna ei jõudnudki. Ärkasime kella 12 ajal. Sõime ja siis passisime kella kolmeni arvutis, päris sisukas, ma tean. Siis läksin mina PP-kooli. Taivo tuli ka algul sinna, aga ta käitus nagu viimane tropp, minu mölina peale oli ta sealt varsti õnneks läinud ka! Peale PPkat läksin võimlema ja siis koju. Homseks otseselt midagi õppida ei ole, aga mul on vaja nüüdseks umbes 7-8 tööd järgi teha, AWFUL!! Aga täna lasin lebosse ära ja otsustasin, et ajan need asjad järgmine nädal ära. Nüüd on mul aga jube igav. Üleüldse, kuigi mu päev on igasugu asju pungil täis, on vahel midagi puudu. Mul oleks vaja üht inimest, inimest kellega igast lollusi ja jubedusi teha, kellega mingeid lampe asju arutada. Kes viitsiks tihti minu juurde ööseks jääda või siis vastupidi, et õhtuti lobiseda, palju süüa (  :D ) ja siis tudile jääda. Ma võiksin olla talle üpris oluline, kui ta midagi teha tahab, siis ma võiks olla üks esimeste seast kellega ta arvestab ja keda oma plaanidesse kaasab. Ma olen tüdinenud, et inimesed leiavad mind siis, kui kedagi teist parasjagu käepärast pole. Kõige parem on muidgi see, et mul on Taivo, temaga saan ma iseenesest kõike seda teha ja teemegi, aga mul oleks vaja ka kedagi, kes oleks minuga samasooline. Vahel ma mõtleingi, et kui imelik võib olla nendel, kellel ei ole sellist ülilähedast sõbrannat ja kellel ei ole ka peikat, suht masendav võib vahepeal olla, aga samas, mõnele võibolla meeldibki omaette rohkem olla, aga tegelikult tahab ju igaüks vahepeal ilma kõigi ja kõigeta olla. Et mitte valet muljet jätta, siis mul on tegelikult neid kellega ma hästi läbi saan ja tihedalt suhtlen ja kõik, aga mul pole kedagi, kelle jaoks ma üks olulisemaid oleks. Niiet jah, sõbrantsi on vaja :D:D:D:D Kõik pakkumised oodatud ::d:D:D

tegelt mulle meeldiks mingeid teemasid, kas enda või maailma kohta siin lahata, aga ma ei tea milliseid, kui kedagi miski huivtab, siis võiks mulle sellest formspringi kaudu teada anda. MINU FORMSPRING

Sorri kirjavigade pärast ;D

Wednesday, February 16

Ma teadsin, et ma pole mitu päeva kirjutanud mdiagi, aga ma ei arvanud, et kohe nii-nii mitu päeva :D Nädalavahetusel midagi olulist ei toimunud. Krõõt, Mikk ja Iti olid meil. Laupäeval õpetasin Krõõdale ehete värki. Laupäeva õhtut ma ei mäleta, pühapäeval käisime anksis mängu vaatamas ja õhtut ma jälle ei mäleta, Taivo juures nsma vist. Esmaspäeval lasin muusikakooli üle, sest see ei läinud plaanidega üldse kokku. Asi oli selles, et Johanna jäi meiega, peale kooli võtsime ta siis lasteaiast ära. Taivo läks trenni, Johanna tuli minuga võimlema ja pärast läksime minu juurde. Hiljem tulime Taivo juurde. Õhtul oli paras tsirkus, küll oli Johannal issi igatsus ja mis sada häda tal veel oli. Lõpuks saime ta ikka magama, lugesin talle muinasjutte, Taivo tuli vahepeal sinna tuppa ja ütles, et ma loen liiga kõvasti, tol hetkel oli see nii naljakas :D Esmaspäeva öösel tuli Evelin koju :P Eile oli mata töö, läks hasti, sain viie, kursuse kah. Õhtul oli trenn ja siis Taivo juurde ja õppisime pool ööd. Iga päev me õpime pool ööd :D Üldse jube tihe graafik on. Kool lõppeb mingi neli või peale seda. Siis kas mingid ringid või trenn, phmtselt enne kaheksat naljalt koju ei jõua. Siis õppima ja juba ongi kell mingi 12-1, magada tahaks ka. Käisime karatees ka täna. Tavaliselt me peksame Taivoga teineteist. Aga Oleg pani mind selle naiskarateekaga paari. Temaga oli suht normaalne. Ta on venelane tegelt, eesti-vene-inglise keeles suhtlesime :D Vahepeal ajasime muud juttu ka. Aga muidu tal see eesti keel tuli päris kenasti välja. Aga tal on vaja mingit kõrget taset saada, sest ta õpib pedas klassiõpetajaks, vot. Täiega tore tots. Homseks on jälle mingeid idiootsusi õppida. Võibolla laseme esimese tunni üle, sest see bioloogia töö on liiga hull, ei jaksa õppida täna.

Väike teadaanne ka :D Kes tuleb öökooli ja pitsat tahab teha, siis toogu see nädal minu kätte kaks eurot.

Friday, February 11

Hooolaa. Eile natuke enne ühtteist hakkasime siis Ib-iga kooli juurest liikuma. Juba Pühajõel ütles Ibensi buss üles, suri välja iga 10 sekundi tagant :D Võtsime Vokast rahva peale, seejärel sõitsime Toila tagasi. Saime Toila Spa bussi, mis oli tunduvalt mugavam, suurem ja parem. Sõitmise ajal küttis päike meid Nelega nii kuumaks, et me saime vist päikesepiste, igaljuhul meil keeras peas midagi niivõrd ära, et me hakaksime mingit lolli juttu ajama, endale tegi veel julmalt nalja ka, ühesõnaga suht lamp aga fun :D Esimene mäng hakkas mingi kell 3 vist!? Viljandi koolis oli see, esimese mängu võitsime, teise kaotasime. Iseenesst oleks kõigest sellest väga palju rääkida, aga ma hetkel ei näe sellel mõtet, so lets move on. Peale teist mängu suundusime siis oma ööbimiskohta, Viljandi spordihoonesse. Esialgu oli see väga tore ja kuanis, aga kui me oma "magamistuppa" jõudsime oli suht kõle, aga mis seal ikka vinguda :D Sättisime end paika, siis tegelesime muusikaga natuke aega, koos Nele ja Keiuga. Siis läksime Nelega Viljandit avastama. Õnneks seisid trepi peal juba mingid kohalikud, kes meile pubi kätte juhatasid. Mina muidugi suutsin nende ees oma margi täiesti maha teha, aga sellest me ei räägi :D Sõime siis kõhud täis, passisime telfidega netis veid ja seejärel suundusime järgmise kohaliku abiga poodi. Poes käidud kõmpisime spordihoonesse. SIis otsustasime Statoili minna, mis oli poest veel kaugemal :D Statist ostsime piparmündikakaod ja jalutasime jälle tagasi. Siis avastasime, et Renna ja Kelly mängivad saalis mingite poikadega kossu :D Natuke aega vaatasime seda pealt, kuid siis pani valvuritädi tuled kustu ja oligi pidu läbi. KURAT MA EI VIITSI ENAM SELLEST RÄÄKIDA :D:D:D:D:D FAKK MA EI VIITSI ÄRA KA KUSTUTADA MIS MA KIRJUTANUD OLEN. No tegelt oli igasugu põnevaid asju, aga türr ma ei taha rohkem. Igaljuhul me meil oli Nelega tšill, huumorit jagus:D Tegelt ma kirjutaks siia head särisevat teksti, aga iial ei või teada, kes siin lugemas käivad ja kõigil pole vaja kõike teada :D Täna jõudsime peale nelja koju, Taivo tuli vastu, olime Vokas mingiaeg, siis läksime Jõhvi mängule. Nägin Murkat, siis phmtselt 3 veerandaega ma passisingi selg platsi poole ( sellist vaatepilti kohtab Jõhvi spordihoones iga mäng), mis pole üldse minu moodi ja käisin Murile ja ta peikale närvidele. Aga no asjad tuli selgeks rääkida ju :D Peale mängu tulid Muri ja Viki meiega Voka, aa Mikk tuli ka Taivoga mängule. Siis passisime minu juures, onu Mikk tuli perega meile külla. Ema ajas mind nii närvi, hullult küüris ja majandas seal ja sisi mölises kõigiga lampi, omg nagu president oleks külla tuld, tal oli lihtsalt igav vist :D Mängisin Itiga natukene aega :) Taivo kanseldas ka last vahepeal, Iti ronis sülle talle ja siis vaatasid koos multasid :D Nüüd aga oleme siis Taivo juures. Pean ära mainima, et ma pole kaks kuud kindlasti nii õnnelikuna tundnud, põhjust sellel ei olegi. Mul on nii, et vahel lampi on lihtsalt ülim rahulolu ja suu on mitte millegi pärast kõrvuni, süda puperdab, eluvaim on sees.. hea tunne on :D

NEVERSAYNEVER3D!!!


Thursday, February 10

TĀNU KOHALIKE ABILE LEIDSIME TEGELISTE PUBI, NÜÜDSEKS ONMEIL KÕHUD TÄIS JA LÄHME POODI OTSIMA. TSAOO,TERVITADES NELE JA MERKE :D

Wednesday, February 9

Taas pole mulle teile midagi rabavat rääkida, aga no blogi elushoidmiseks ajan siis bläma:D Kolmapäev on tavaliselt lebo päev, see on hea. Koolis 8 tundi, neist kolm matemaatikad, YEA LIKE IT! Noot. Ei, tegelikult on matemaatika mu lemmik, aga 7-8 tunnis on mõtted ainult kojuminekul ja see viib isu ja huvi nulli. Kehalises mängisime poistega kossu. Kusjuures, homme lähemegi oma naistega Viljandisse võistlustele. Jääme sinna ööseks. Mulle üldse ei istu see minek tegelikult. Esiteks, Ib-i bussiga pole just kõige mugavam kolm tundi loksuda :D, teiseks miks on nii, et mingi faking nelja mängu ei saa ühe päevaga ära mängitud. Kolmandaks, meile pole nende kahe päeva jooksul mingit sööki ette nähtud, ma loodan siiralt, et seal lähedal leidub mõni pubi või restoran. Neljandaks, see pole mulle eriti meeltmööda, et ma pean kaks päeva koolist puuduma. Igavuse peletamiseks võtan kaasa Tartu Ülikooli Teaduskooli matemaatika ülesanded kaasa, just tuli uus teema ka-graafiline lineaarne planeerimine. Peab selle hästi tegema, mul on head hinnet vaja, esimese sain C, teise töö A, kolmanda jätsin tegemata, neljas nüüd tuli alles. Veel võtan kaasa raamatu, hetkel on käsil Hemingway. Loen kusagil 3-4 tuntumat teosat ära ja siis annan oma hinnangu ka. "Vanamees ja meri" polnud igaljuhul minu maitse.
Nägin täna oma kullakallist ema. Panin kodus asjad kokku, rääkisin jutud ära. Pool kaheksa algas karate, Taivo oli väga pettunud, et mina jälle kiita sain :D ma räägin, ma sensei ise ju :D Siis käisime veel Jõhvis poes ja koju tulek ja pesu pesemine ja söögi tegemine ja koristamine ja nüüd puhkamine.

Adios amigos!!!

Monday, February 7

Eile õhtul vaatasin JB videosi liiga kaua, hommikul oli jõle raske enda sitamaja karkudele saada. No, et ühesõnaga jah, käisin koolis ja muusikakoolis ja bändiproovis ja Jõhvis poes ja nüüd on Tiigi 9-27 tšill. phmtselt, mul mingi mõõn, pole jututuju absull. Aga tegelt mulle meenuvad kaks ajsa, millest võiks natuke rääkida :D Esiteks, eile õhtul kukkus minu toas ukse kõrval seisev puidust ukseliist pikali. Täiesti oma algatusel hakkas mööda seina alla lohisema. Nüüd on mõnus jutt värvi maas, aga isa ütles, et järgmine nädal kutsub mutid, teevad korda :D Teiseks, täna kui proovist Voka sõitsime, pidas politsei meid kinni. Kalda peal Taivo võttis neid kurve nagu tal ikka kombeks, järsku ütleb, et imelik auto taga, nagu mendid, kui on siis pange vööd kinni. Arutasime seda teemat edasi ja järsku läksid vilkurid tööle:D Nele rabistas ja rabistas, õnneks sai vöö peale :D Mingi loll mutt tuli siis akna taha, küsis lube ja auto doke. Taivo hakkas neid käed värisedes pardakast otsima. Põhiline oli see, et kui ta selle avas, siis minu alukad vaatasid vastu :D Lõpuks leidis selle üles. No siis mingi kamm oli seal, mutt oli sitaks ülbe, mögises seal. Taivo pidi puhkuma ka, mõtlesin, et nädalavahetuse teod annavad nüüd tunda, aga õnneks mitte :D Mutt kobises ja kobises ja lõpuks saime minema. Vokas kohatsime veel seda autot ja pärast Toilas ka. Aga no tegelt ma olen suht unine ja ma ajan totaalset möla ja ma ei saa midagi aru, ma lähen keeran parem kerra ära ;D Teinekord proovin vähe mõtekamat postitust teha :D

Sunday, February 6

Täna ma pole igastahes mitte midagi kasuliku teinud. Magasin kaua, siis niisama lebo ja lõpuks käisime Taivoga narvas kinos ja mäkis. Vaatasime "Sanctum", on hea film. Iseenesest ma ei suuda vaadata selliseid filme, kus pinge on koguaeg õhus. Mul lähevad närvid nii läbi, ma ei suuda endale selgeks teha, et see on ainult film:D Ma nagu oleksin ise seal samas kohal ja siis muudkui pabistan ja kardan :D Aga see on vaatamist väärt. Nüüd lähen ja mängin klaverit edasi. Ja ahhoi Michael!

Saturday, February 5

Loll öö oli, tõsiselt. Tahaks magada, aga lihtsalt ei jää. Ma ei viitsi praegu midagi muud teha, peale selle et soran iTunesis ja kuulan mingeid vanu laule :D Tegelt on ju hea kuulata vanu laule, mis on sitaks ära kuulatud, aga nüüd isegi kuulatavad on :D










Friday, February 4

Kooli täna kahjuks ei jõudnud, kahe ajal tegin silmad jalhti, helistasin Nelele, et küdia kas koor on, jah oli. Taivo viis mu koori. Käisin kodus ka täna :D Taivo magas ja mina sõin, mängisin spiderit :D Siis käisime Udu ja Taivoga Jõhvis, võtsime bena, sööki, jooki. Nüüd on poistekari Austin Powersi ja lahja alkoholi lainel ja meie Johannaga ajame niisama naistejuttu:D Sessile ma see aasta ei lähe.

Mõni on nii idioot, üks kirjutas kommentaari, et ma loodan, et ta õde saab vähi ja sureb maha. mmm???


Thursday, February 3

Teatris käidud, väga hea etendus oli. Enne teatrisse minekut oli suur jama, Taivol ei läinud ühegi viigipüksi nööp eest kinni :D Ma ei teagi kudias ta lõpuks oma asjad korda sai. Peale teatrit käisime Mäkis ka muidugi. A muide me lasime kooli ka üle eile. Aga igaljuhul kusagil peale 12 jõudsime koju. Täna olime imekombel kõik seitse tundi koolis. Aga ütlen otse välja, sitt päev oli. Kõik asjad ajasid nii närvi. Õhtul oli veel võimlemine, jube igav. Nüüd tegeln juba terve õhtu füüsikaga, kaugemale vist ei jõuagi täna. Vot jah aega napibki, tegelen edasi, tsaukapauka.

Tuesday, February 1

Peab ikka veel varem hakkama magama minema, peaaegu, et poleks kooli jõudnud jälle, aga siis ma võtsin end kokku ja me jõudsime isegi esimesse tundi. Hea oli, et läksime, keemias oli KT-ks kordamine. Aga no koolis oli suht pointless, va see et HERNESUPP oli, eluhea :D Pannkookide üle ma ei rõõmustanud, need mingid kummised. Igaljuhul oli meil ainult kuus tundi, siis läksime Jõhvi toidukraami ostma ja lõpuks siis trenni ka. Peale trenni valmistasin ma peaaegu 2 tundi õhtusööki :D, Taivo oli rahul vähemalt. Ma ei tea kas homme kooli lähen, samas matas tahaks käia. Meil oli täna KT, jätan kommenteerimata parem, muidu läheb õhkkond väga tuliseks. Tahaks siis jah homme näha, et mis värk sellega siis oli. :D Kell neli lähme klassiga Tallinnasse teatrisse. Kusagil 12 öösel jõuame tagasi, vb hiljem isegi.
 Mul pole siia mingeid pilte lisada, aga ma vist panen facebooki eelmise suve reisi pilte üles, kui aega on.