Friday, April 30

anal

Eile tegin ettepaneku, et teeme ühte katset. Ütlesin Kuksile mis vaja. Kuna ma ei läinud otse kodust kooli, palusin Nelel kaks muna võtta :D Tegime siis esimese tunni ajal. Füsa oli meil tegelikult ja ma tegin KT-d ka samal ajal, mille saingi viie. Vesinikkloriidhappega tegime seda katset. Õpetaja oli lämbumas seal kuan see ju nii aurab ja siis igast pulli sai :D Esimese muna otsustasime liiga vara välja tõsta, peale pesemist selgus, et kogu koor polnud siiski veel kadunud. Teise munaga aga lasime liiga kaua olla :D Ma ei teadnudki kaua peab hoidma ja üldse mitme protsendiline see hape peab olema. Me panime otse purgist, rämedalt kanget. Aga vb oleks pidand lahustama. Aga no huvitav oli ikka. Üleüldse oli tundides muidugi jälle nii hea. Musas sain kaa viie. Igal pool oli okei, ainult inka oli nii jama. Tüüp ei võta edasi... siis lihtsalt passime. Andis mingit väga mõttetut sõna asja teha, millele kulus pea terve tund. Aliast, mida meile viiamsel ajal nii mägnida meeldib, me mängida ei saanudki. Meil oli viis tundi, peale seda tulime Annaga koju.
Marilinil nagu muidu seda tahtejõudu jätkub, ag seal kus oleks kõige rohkem vaja, seal ta lihtsalt ei suuda. Cmn. Folfi üle sai ka täna veidsa nalja visata :D Romet istus seal alla ja siis ma ütlesin Murile, et tule ära, halb aura jne :D
Pean koristama hakkama, sest Tln-a vanaeam tuleb.
Mitu päeva kodused virisevad, et ma prügimaja võtme välja ilmutaks. Kuskil peab see olema, aga MA EI TEA. Ma suht otsisin oma toas kõik läbi. Üks võimalus on see ka ,et võti on Taivo mersus.
Trenni tahaks ka täna.

Thursday, April 29

Mul on nii raske, nii paha. Igal hommikul ärkan ja mõtlen, et täna söön normaalseid asju ja normaalsetes kogustest. Sellest ei tule mitte midagi välja. Ma muidu saan kõigega hakkama, mul on tahtmist ja püsiviust, aga kuidas ma sellist asja ei suuda kontrollida. Ühesõnaga, me käisime Keiu, Asko, Harri ja Kädega Narvas mäkis. Big Mac eine ja mingi jäätisre värk. Millleeeeeks no ? :D Samas, kui hästi järele mõelda, siis POHHUI ju... :D Muide, peale kooli viis Käde emps meid Aromasse, kus panime nuudleid ja kana, no nii hea. :D
Täna oli koolis võrratu päev. Meid oli jälle vähe ju. Enamustest tundides istusime Nelega ja Anna meie läheduses. Nii hea oli õppida, tegime kõike koos. Ma viitsisin isegi geos end liigutada, uskumatu :D
Väljas on tõsine sügis, ma niiiiiii ootan, suve, päikest, randa ja viina tahaks ka juba. :D Kädelt tulevad need pahad mõtted :S :D, ta ise muidugi "ei" joo. Aga seda usume me ju kõik.
Poisid võiksid sinan metsa veel nädalaks jääda. Ega ma ei teagi kuidas neil seal on. Täna kuulin kuidas sõbrad olid telefonis suhelnud, et villid ja ma ei tea mis veel. Aga ise pole midagi kuulnud. Tahan nv-d, tahan vanaema juurde.

Wednesday, April 28

BURGER

Hommikul nägin korraks veel Taivot. Hästi korraks. Koolis oli väga mõttetu. Mingi 7mekesi olime vist. Tundides passisime tühja, kuna meid nii palju puudu ja siis õpetajad ei taha edasi võtta. Krt mul kopp ees, koguaeg lükatakse mingite tantsijate või hui teab kelle pärast töid edasi. Perse ja nüüd lihtsalt kolm päeva me ei õpi midagi. Putsi minu asi on, et nad KESET NÄDALAT kuhugi metsa lähvad v? Nii hea, et ma seal riigikaitsest ära tulin. Nad nagu nädalavahetusel ei võinud minna v?Ja veel KOLM päeva, eelmineaasta käidi kaks. Täis lambad no. Inkas pold õpsigi, pidime mingeid ristsõnu tegema, millest me ei saanud midagi aru. Hakkasime aliast mängima, see oli huvitav :D Perekonnaõpetuses olime väliklassis, Maire rääkis meile oma elust ja üldse arutasime igast asju, see oli päris huvitav. Peale kuuendat tuli Meeri järgi, ma ei viitsind rohkem passida lihtsalt. Kodus magasin, midagi ei viitsind teha lihtsalt. Õhtu poole läksime Rentsiga jooksma, tegime statkal ka särkev-värke korralikult ja siis jõusaal. Kertu ja Riho olid ka seal. Rääkisime juttu ja särki-värki :D Käisin pesemas ja nüüd istun niisama. Igav on. Hiljem hakkan vene keelt õppima ja füsa töö üritan ka homme järgi teha. AA, muide nägin oma faking mata tööd siis. TA ON TÄIS TILL! mul pole sõnu. Vead olid siis siuksed et lahendasin kogu asja ära ja sain et tan45. no panin ruutjuur3/3. aga no miinus pidi ka ees olema. okei. ja siis üks mingi murrukese viga oli veel, lihtsalt kerge hooletus, olin vastuse valesti maha krijutanud aga ül oli õige. Valus munn, ma ei saa üle. Ma ei ütle tere ka enam talle. Mis see temas asi on, kellega ma olen vms :D Pean talt nõusolekut küsima v, tahab ise mulle meest valida v. ÕÕH lihtsalt.

LEIDSIN SOBIVA PILDI KA!!! LOODAN ET MEELDIB!!!!

Tuesday, April 27

krooks

Taivo käis tantsimas ära ja siis läksime jalutama. Läbi Voka pargi läksime mereäärde ja siis metsatänava ridaelamute kaudu tagasi. Mereääres turnisime ja viskasime kive :D Ja taas on konnad Voka vallutanud :D Tiigi äärne rämedalt täitub juba nendega:D Ma ootan esmaspäeva, nii kahju oli tsau-tsau teha! :/
Hea vitt see Toovis on.. sain töö nelja :D:D:D Wtf, tahaks oma LAHEDAID vigu näha juba. Mingi phmtselt on see nii, et aasta alguses oli kõik jumala ok ja ükskord kui üksi klassi jäin hakkas rääkima, et ega sul enam neid suhtied ei ole( Taivoga). Ma mingi ei ole jah. Toovis, vot tubli, nii mulle meeldib, ei tohigi olla blabla. Nagu esiteks mis see temas asi on :D Ja siis nüüd nagu ta teab, et me Taivoga jälle suhtleme ja blabla ja siis nüüd tüüp on hoopis teistsugune :d Vahepeal kui ma midagi küsin, ta lihtsalt ei vasta mulle ja julm feiss on koguaeg :D:D Ebanormaalne no. Ja siis nüüd ta lihtsalt lasebki mulle rotti pidevalt.
Lugesin Murkakese blogist just, et ILMA PILTIDETA POSTITUSED ON MÕTTETUD! :D:D WTf, ega kui ikka pole midagi tabavat, siis ei ole vaja siin reostada igasuguse pasaga :D Tervitaks TH murilini :D Ja tiuksi ka. Mul on tast kahju, et ta nende poistega hullata ei saa. Agaok.
Täna oli matemaatika KT, üllatavalt lihtsa tegi seekord. Ega täpselt ei tea, aga no arvatavasti hästi, nagu ikka. Aimit polnudki täna, tühja passimine oli. Me Taivoga käisime Vokas ja tema juures. Taivo tegi mulle marki, jutustas kudias mul tihendid läbi lasid, Tore mees. Käisin ajalugu ka tegemas, Ülts passis tagaruumis :D 7 tund käis Taivo majandust tegemas, ma niikaua rääkisin Rakelliga juttu. Koolis leppisime tüdrukutega kokku, et lähme kossu täna. Läksime siis Taivoga anski ja teised tulid ka ja siis selgus, et Hitol on trenn ja me ei saagi. Siis mõtlsin, et lähen jooksma, aga lähme hoopis jalutama :D Nüüd ootangi.

homsest, 5 päeva, NII KURB. :(

Monday, April 26

Fine

Koolis polnud jälle mitte midagi meeldejäävat. Vb ainutl see, et makarontsikuid anti täna ilma selle ligase kastmeta, edusammud :D
Peale kooli läksime Taivo juurde, ta võttis trenni asjad. Pidime jooksma ja jõukasse minema. Tulime minu juurde, pakkisin ka asjad kokku. Siis aga Taivo viskas pikali no ja ma ka siis. Lõpuks oli nii, et jäime magama :D:D magasime kaua. Kui ärkasime, oli kell suht palju ja ma leidsin, et me ei jõuaks pärast matat õppida. Ei läinudki trenni :D Läksime poodi, Taivo avastas koridoris mu ratta ja tassis kaasa selle. Poes ostsime cocat no ja muud säärast :D Koduteel tahtis Taivo ojakest vaadata ja siis üldse jalutama vms minna :D Käisime anksis, ainult Joss oli seal. Siis läksime tamme juurest üles mäele, sealt bussika juurde, poodi jälle ja siis Konju :D Emme ja Heidi riisusid, me niisama hullasime Bobiga ja kolasime ringi. Pärast sõitsime tagasi. Ühe rattaga :D Meil sai nii kildu :D kord vedas tema mind ja siis mina teda. Hea et me elusalt koju jõudsime. :D Minu juures puhkasime veidsa ja siis hakkasime õppima. No tähendab mina hakkasin õpetama ja ta Taivo õppima. Ja lõpuks ta kadus kah.
Muud ei ole kui Taivo, Taivo, Taivo. :D:D:D Aga no, ta ongi ju mu elu ! (L)

Sunday, April 25

Olime Taivo pool, siis tulime minu poole, käisime poes ja sõitsime ringi, läksime jälle Taivo poole, käisime skeidis. Ja nii mitu tundi :D Ja muide, me sõitsime rolleriga ka täma :D Mazda enam tööle ei lähe :D:D Algul kärutasime mersuga ja siis hiljem jäime rolleri peale :D Tglt päris mõnus on, va see, et rämeeee hais jääb külge.
Homme on esimene tund kehaline. Krt, kellel seda vaja on, võiks täeisti olemata olla lihtsalt.
Noo käisime siis emme ja issiga Mildu sünnal :D Mul on siiani kõht kurguni toitu täis. Lõuna paiku hakkasime tagasi sõimta, phmtselt just jõudsingi. Ma sellest käigust ei hakka pikemalt rääkima:D
Nii ilus ilm on, täiesti selge taevas, tahaks randa, aga õhutemperatuur annab soovida :D
Põhimtzäääält, kõik on perses ja ma ei tea. Tsauu

Friday, April 23

normaalne

Jou.
Ennem, päeval, ma näppisin oma nina peegli ees, mõnongad mustad asjad olid seal ja siis pigistasin, mhm, IUU :D No algul veids punane oli, aga pold hullu. Läksin pesema, panin mingeid näopesu asju ja üldse pesemisvahendid läskdi peale, tundsin kudias kipitab, välja tulin siis mu nina oli nagu, NO MUL EI OLE SÕNU. No ja ma pidin kell kusu juba kooli minema :D Panin jumekat ja mingit matti heledat puudrit, ega väga kasu pold :D Taivo tuli viie paiku minu juurde. hakkasime kooli 15 enne kuut sõitma, mazdake ei läind käima jälle :D:D:D:D, Meeri viis meid kooli. Seal selgus, et me phmtsetl ei saa proovida, siis ühe korra saime vaevu läbi teha :D Passisime õpetajate toas, Nele mängis sünti ja laulsime. Poisid jamasid arvutitega:D Esinemine pold mu arust väga kiita :D Aga Keiu või keegi ütles, et saa tuli kõige paremini. Mul ema oli ka seal, OMG. Meeri tuli meile järgi. Viisime kripsi Toila. Aul ja Taits tuldi Voka. Mazda läks käima, passisime autos tükk-aega ja lõpuks ta läks koju. Ma olen rämedalt kurb, mul on igav ja ma igatsen. Homme lähen Tallinna, ÜLDSE ei viitsi. Taivo saaks tegelt kaasa tulla, aga no nagu ikka on muud asjad esmajärgulisemad. Okei, pohhui. Pühapäeval näeme alles, kui sedagi. Muide, ta tegi teooria ja sõidu ära, tubli. Nüüd istun oma toas ikka see kleit seljas ja olen kurb ja ma ei tahagi midagi teha. Nõme on. Putsi.
Eile õhtul käisime anksis vallakate finaalmängul ja siis tulime minu juurde. Enne seda käisime Taivo juures, tahtis kooli asju võtta, noh ta jäi ööseks. Mazda ei läinud käima jälle :D, tulime mersuga. see ikka siuke traktor :D
Koolis oli niiiiiii mõttetu jälle. Midag head siiski oli, sain vene keeles jutustamise eest viie :D Kreekar ütles, et üks parimaid jutustamisi mida ta kuulnud on ja te nii hea, et mul ise täiega sõnu juurde pandud jms :D pohhui et Tatjana selle kokku vehkis :D Muide, terve klass sai täna viied, teised vastasid sõnu. Ma pean need järgmine nädal järgi tegema. Kuuendast tunnist lasin jalga. Carmeni põhjal klassikrjand. Esiteks reede 6. tund ja teiseks ma ei jõua 45 minutiga mitte midagi valmis.
Taivol hakkavad peale tunde autokooli eksamid, hoian pöialt.
Õhtul peame esinema. Ma pole miu päeva laulnud ja ma tunnen end väga sitasti. Lähme küll varem kohale ja teeme veits proovi, aga noooo kas sellest piiisab präägu naaaa.

Thursday, April 22

Hästihästi

Täiesti lõpp, ma olen selles söögi piiramis osas nii tahtejõuetu. Hommikut alustasin normaalselt, seal siusked lihaasjad, ja siis kurki ja tomatit ja porgandisalatit :D no jogurtit ka :D aga siis.. käisime Taivoga Viking Motorsis suverehve panemas ja siis muidugi jäi Stat ette ja no hot dog ja mingi muu pahn läks :D ja kodus ema tõi mingeid häid asju ja noo nüüd mul kõht punnis igast pasast :D Muri veel saatis lingi kus see toitumisvärk on, mis tema teeb. Ta ikka tõsiselt mai tea hulluks läind vist, näost ei tunne ära ka enam. varsti mingi haiglane värk :D

taivo pidid täna peale teist tundi mulle järgi tulema, no eks ta tuligi, aga see auto tal nii pekkis, et see ei läind käima :D:D Õnneks mul oli õde kodus ja tal hakaks kell 12 konsultatsioon, niisiis saime temaga kooli. Geosse ja multikasse ei läinud, Taivo ema tõi meid Voka ja mazdake läks ka käima :D magasime minu juures ja siis läksimegi Jõhvi. Mina nüüd õpin vene keelt ja Taivo läks mängima. Ma vist pidin tglt lauas olema, aga ma eiviitsind minna :D Loodan, et vastu kukalt nüüd ei saa :D

Omg, homme peame valla aastapäeval selle sama imeliku lauluga esinema.. JA 5.mai emadepäeva kontserdil ka veel. Peaks muu loo tegema ruttu.

Wednesday, April 21

putsi

Käisin siis ennem jooksmas ja jõusaalis. Taivo võttis mu seal hiljem peale ja tulime minu juurde.

Homme lähen kolmandaks tunniks kooli, sest teine tund on vene keel ja ma ei taha sinna minna. Me peame jutustama oma perest. Mul on tekstis üle saja sõna. Ma õppisin üle poole selgeks tegelikult, aga ma rohkem ei suuda, mu pea valutab kohutavalt. Niisiis ma ei hakka nussima ja jutustan reedel parem. Perse, mul mingi paha tuju jälle. Tundub, et kõik on niiiii sitasti sitasti, aga samas kui kõige üle järele mõtlen, siis on kõik nii hästi. Ah, mis siin imestada, nkn sellest, et koolis on nii metsikult vaja teha ja siis kõik on sassis nagu pudru ja kapsad. Ma ei tea üldse millal mida ja kuidas neid faking töid saab vastata ja putsi ma ei viitsi mingit paska õppida. VITTU KÜLL no! Tra see ülo vana munn. Putsi, nii palju teksti on, et läheb koodi peale täpselt kaks pastakat ära. Ja vittu kuidas ma lampi vahetan neid, see vana munn vahig ju ka koguaeg ja sisi tra üldse parandamis aeg on kaheksas tund AGA MUL ON KAHEKSA tundi, vittu mis ma siis tegema pean täis sittuma v, ülol jumala pohhui, Putsi kuradi gei kool . ÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖOOOOOOOOOOOOOO
Tra härra Piik on ka mingi hale hujjar. Ma koguaeg mõtlen. Mul on nii kahju, ma lihtsalt ei usalda teda üldse. Ma ei viitsi..

Passin tühja

Täna oli 12-ndike lõpukell. Nad olid nii armsad, aga mõni nägi välja pigem nagu strippar :D Aktusel esitasime kooriga Muusat. Bändiga esitasime "Hands on me" again. Pidin luuletust ka lugema, aga kava venis nii pikaks ja ma olin valmis loobuma, et asja lühemaks teha :D Peale aktust hakkas mingi põlevkivi värk saalis, aga Taivo tõi mu koju ja ise läks autokooli. Phmtselt, mul oli täna kaks tundi. Kehka ajal tegime proovi ja siis veel mata, ajalugu. Ülejäänud tunnid istusin saalis. Normaalne kool.
Ja nüüd ma ei teagi mis teha. ÜLDSE EI TEA

Tuesday, April 20

MIDAGI

Täna jälle neli tundi, nagu ikka. Ma ei käiksi teisipäeviti koolis, kui neid kahte matat poleks. Muidugi seal ka niii lihtne, mingi saan ülesanded valmis ja siis lihtsal passi, Toovis midagi uut ka välja ei mõtle. Aga no nendes tundides ikka vajalik käia. Taivo tõi mu koju.
Siis ma magasin, kaua. Kell neli Taivo helistas, tal sai kool läbi, ajas mingit pläma. Siis hakkasin kossu trenni ka sättima. Üldse polnud kossu tuju, siuke looderdamine käis. Taivo oli ka saalis ja hiljem tegutsesime jõusaalis. Vaatasime veids mängu ka, Pombe sai Luualt mölisemise eest tehnilise ja eks seal sai veel igast nalja, aga me tulima ära. Käisime poes ja jutustasime-naersime mu maja kõrval. Ja siis iga roju oma koju.

Et suht mõttetu jah :D

Monday, April 19

Some things will never change.

Ah, et nii..

Haha, putsi oma sõbranna vaenlastega iialgi besti ei pane ega taga ei räägi. Elusees ei valmistaks mingitele türaimejatele sellist rõõmu.

Mida selline inimene üldse tunneb või hindab?

"Ah, need viinamarjad ongi niikuinii hapud"

Miks inimesed loobivad nii mõtlematult sõnu? Miks inimesed varjavad oma tegelike tundeid? Üks mölakam kui teine. Milleks rääkida kellestki kohutavalt halvasti, kui tegelikult nii ei arva. Räägid teistele temast igasugu jutte, sul on hea meel kui teisedki tema vastu on ja tast halvasti arvavad. Otsid temas vigu. Teed igast ta valest sõnast või sammust suure numbri, pead idioodiks. Naeruvääristad, põlgad. Tahad, et tal sitasti läheks, et ta saaks teiste ees häbistatud. Miks? Sa oled kade, sa oled tohutult kade, et sa ei saa temaga koos neid faking vigu teha. Su tegelik soov on iga hetk temaga olla, naerda, mõtteid, vahetada, muljetada. Sa ei saa seda. Et enda hingevalu leevendada räägid totrusi. Nii haledaid, kohutavaid, julmi. Jutu järgi on see inimene su jaoks maailma lollim ja halvim, vihkad. Kuid kui ühel päeval avaneb võimalus, et ta taas sinu kõrval on. Mitte muidugi sellepärast, et ta sind kalliks peab, vaid lihtsalt näiteks on ta elu igav ja veereb allamäge. Siis sa lihtsalt sööd oma sõnu. Sööd on vähe öeldud, õgid, nagu "sada aastat" näljas olnud paks vanamutt. Reaalsus koidab. Sa oled koguaeg tahtnud ta sõber olla, tegelikult pigem mingit sõprust mängida. Räägid teiste kohta sama, saad justkui asjast aru. Kõik see näitemäng oli lihtsalt sellepärast, et ta ei tahtnud sind, ta pidas teisi sinust hulga paremaks, ta ei väärtustanud su sõprust. See kõik on kindlasti ka praegu nii. Ta lihtsalt on sinust targem, sa oled niivõrd loll, tema kasutab su naiivsust ja tühja ajukolu ära. Su sõnad on puhas pask, sa ei tahtnud et teised su üle naeraks, kui sind üksi jäeti. Tõesti, vist on lihtsam öelda, et "ah, nkn on pask, ega ma ei tahagi". Mina nt pole selline, ma jään enda seisukohtadele kindlaks ja üldiselt ma ei viitsi endale koguda suhteid selliste inimestega. Oma lollus, omad vitsad. Närve raiskav on hiljem mingit mõttetut halamist kuulata. HAPUD VIINAMARJAD. Edu!

123

Reedel läksime siis Taivo juurde. Aitasin Annil õhupalle pumbata ja lauda katta, tal oli suurte inimestega sünnipäeva pidu. Taivoga sõime-jõime ka veids, aga ööseks läksime minu juurde, kuna mul pold nkn kedagi. No Meerit ja Krissut ei pea lugema:D

Laupäeval ärgates oli "tore" üllatus. Mu kruk ja nina ja kõik muu oli halvas seisus. Läksime juba pool 9 kooli. Proov ei tulnud üldse välja :D Nii kaua aega oli, et läksime Taivo juurde, kuulasime peo muljeid ja hiljem kooli tagasi. Siiski esinesime. Ega kiita pole, aga no teise koha saime :D Ideaalkosmeetika 150.- kinkekaart. Keith tegi video, NII NÕME :D Pärast laulukat käisime Anni, Gerttu, Evelini, Keithi ja Taivoga Jõhvis. Bauhofis ja toidupoes, TAIVO ON VÕIMATU, siuke latatara ja tola. Hiljem tegime Taivo juures aiatöid ja grillisime, taas jäime minu juurde ööseks.

Pühapäeval kell 1 hakkas sanakas Anni laste pidu :D Oi, see oli tore :D Üks ropsis seal kõik täis ja no need väiksed on siukse jutuga, et ei ole sõnu. Johanna sai ikka MEELETULT neid kodinaid, pärast kodus vahtisime neid :D Käisime Gerdi ja Taivoga taarat viimas!!!, Jõhvis. Jäime taas minu juurde ööseks :D

Friday, April 16

REPLAY!

Pagan küll, meie vanusegrupis 14-17 on KOLM, KOLM, KOOLLMM lauljat :D, no miks nii vähe.. jama on ju nii :D ei saagi kuulata. Mina, Keiu Lindeburg ja Keiu Simm. Eile tegime peale Vallimäe sünnipäeva proovi. Luuletuse lugemine läks hästi. 6 paiku tõi Taivo mind koju. Pidin kingituse võtma ja Anni juude minema, aga mul oli kohutavalt paha tuju ja pea valutas ja igatepidi paha, ma ei tahtnud mitte kusagile minna. Siis läkseme Taivoga sellepärast tülli ka veel. Andsin kingituse, Taivo viis ära. Ja ma lihtsalt ei läinudki nagu lapsele õnne soovima. Taivo ema oli veel öelnud midagi, et miks ta ei tuld kui kutsuti ja blabla, ups. Ja tuju läks aina halvemaks, proovisin magama jääda, ema lohutas :D Ma ei tea isegi milles point oli, aga vahest on halb päev :D Taivo käis tantsimas, ROLLERIGA LÄKS, pärast viis Kripsi Toila ja sõitis tagasi, minujuurde. Ja kuna see oli nii ootamatu, et ta tuli, siis läks mu tuju kohe-kohe paremaks. Vedelesime ja rääkisime juttu, kunagi tegi vehkat ka. Kell 23.00 jäin magama juba.


Kuna tehnika on nkn üleval, sisi tegime vahetunnis ka veids proovi. Esimese korraga läks Taivol väga sassi :D, väga halb, kui ta homme ka nii teeb :D

Meil käisid koolis rääkimas Jüri Ratas ja siis veel mingi tüüp Keskerakonnast :D Väga huvitav oli, aga OI kudias ma oleks tahtnud vastu vaielda. Aga üldiselt, meile vist üritati rämedat ajupesu teha, et me ikka valimisikka jõudes vasakparteisi pooldaks. Ülistas seal Edgarit meile ja :D Õnneks mul oma vaated ja suhtumine olemas.


Taivo tõi mu koju, ise läks autokooli, nüüd ootan teda, siis teeme midagi :)

Wednesday, April 14

Boom Boom Pow

Marilin on NII kõhnaks jäänud ja nii ilusaks ka läinud. Peaks talt seda söömisejälgimis asja küsima, dieediks seda nimetada ei saa. Aga no mul siuke jama, et ma söön koguaeg ja kõike ja järele ka ei jäta, nii hea on ju :D

Käisin täna oma vene keele ühte parandamas, ssain viie, väo :D Ja selle kirjandi sain ka viie ja saksa sõnad. Koolis midagi tordat polnudki, va kartuli-hakklihavorm, mida ma kolm portsu sisse vitsutasin ja mul ei ole SIIAMAANI kõhus kõik korras :D

Käisime Rentsiga jooksmas, Oruni. Mul see op-i põlv paneb ikka väga näkku. NII valus on. Ma olen suht kõvasti koormust talle ka tglt andnud, täna jõukasse ei läinud. Koju tulin, siis joonistasin Johannale sünnipäeva kaardi :D taivo käis minupool, tal lõppes autokool alles kell 7. TA TULI ROLLERIGA :D, ise jumala õnnelik!

Mu nina on rohkem kinni, kui kunagi varem ja ma juba kardan, et MIS SAAB!

Tuesday, April 13

Ordinary Day.

Uudiseid polegi. Koolis ainult neli tundi, nagu ikka teisipäeviti. Taivo lasi koodi jälle neljast järgmisest tunnist, läksime Voka. 14:45 bussiga sõitsime Jõhvi. Taivo tegi midagi tõsiselt MEELETUT, ta sõitis bussiga. Talle ei meeldi ju, ta kardab :D Tüüp vingus ja virises jälle igasse poodi sisenedes. Ma otsisin Annile kingitust. Kuna Johanna paneb kõik kleepsud toauksele, niisis mõtlesin, et võiks talle kleepsualbumi ja kleepse kinkida. Värvida meeldib talle ka tohutult, eriti printsessi või barbi huuli, silmi, kõrvaõngaid ja väiskeid asju.. õigemini ainult neid ta värvibki :D Aga mul meenab enda puhul sama asi. Niisiis värviraamatuid vaatasin ka. Raamatupoest leidsin Hello Kitty raamatu, kus olid kleepsud ka sees. Barbie oma oli ka, seal ka kleepsud. ma ei ostnud kohe, mõtlesin, et kolan veel ringi. Käisime igasugustes poodides, huvitavaid asju oli :D aga mitte Johannale.lõpuks nägin ühe karbi peal printsesse, kelle pusle ja pildiklotsid Johannal on. See oli domino, ma võtsin selle ära. Ema vahepeal helistas, et ta ostis päeval kleepse ja albumi, nii et oligi korras. Käisime taivoga Peetri Pitsas, phmtselt nii tülli läksime, sest me sööme nii erinevaid asju :D, aga no ilma suurema jonni ja tahtmiseta jäin mina peale. Siis kõmpisime mu ema tööjuurde ja tulime koju lõpuks. Siis otsustasime rattaga sõitma minna. Nii nuss, mul kummid tühjad ja blabla, Konjus ajasime asjad korda, tiirutasime Konjus, Vokas, Toilas jne. Toilas vaatasime skeidis teisi ning pargis isusime pingil ja rääkisime juttu ja viimaks saatis ta mind koju ja pani ise Toila poole. kuni Oruni lõbustasin teda telefonis :D, Aa, Taivo juures käisime ka, Anni kutsus pika läägimisega( tal ei tulnud sõnad ja kuupäevad meelde :D) mind neljapäeval tordile ja laupäeval sanakasse peole :D, mina, Taivo, Keith ja Gerttu peame neid väiksed seal vist lõbustama, nägusi joonistama või misiganes :D tore ju :D lapsed on lahedad.

Nüüd pean ma hakkama õppima, NII PALJU ON VAJA JÄRGI TEHA. Homme üritan oma vene keele ära teha, rõve ihtsalt. Taivo sai saksa kuulamise nelja ja sõnad viie, uskumatu.Tubli. Tal oli hinne kahe ja kolme vahel, eks see pani pingutama.



JA ISSIL ON TÄNA SÜNNIPÄEV!!! reedel võtame :D musimusi

Monday, April 12

Inglisekeele tund, oleme arvutiklassis. Me teeme mingit imeliku türklastega tutvumisasja vms. Mingi ühine blogi, kuhu kõik peaksime saama kirjutada, aga ma ei saa. Ja ma ei viiiitsi hakata sellepärast mingit gmaili kontot tegema. Mulle ei meeldi igasugused kontod igalpool, mul on vajalikud asjad olemas ja ma ei taha tühja-tähja igast mõtetusi teha. Nii, et suht suva.

AEG MAHA!

Laulmisest siis niipalju, et tegime proovi ja trummi ning bassiga oli päris palju ägedam. Mu hääl ei olnud muidugi kiita, aga no enamvähem. Kindlasti peame veel ja veel proovima. Laupäeval võistlus. Millegipärast arvan, et oleks pidanud midagi muud valima, aga mis tehtud see tehtud. Ja kuigi ma eriti ei tahaks, siis teisipäeval tutipeol esitame seda sama. Meil oli siuke list muidu:
  1. Sum41-Pieces
  2. Krezip-Sweet Goodbyes
  3. Green Day-Basket Case
  4. System Of a Down-Lonely Day
  5. Wheatus-Teenage Dirtbag

Kuigi need on suhtleiselt lihtsad laulud, enamik sõnad peas ja mõnda oleme isegi veids mänginud, siis me LIHTSALT EI jõuaks proovi teha jms. Aega üldsee pole. Peale selle, et Karjuhin tahtis, et ma veel tutikal üht luuletust loeks, tuli Aul ka mingi luulega lagedale, kuid selle saab juba see neljapäev Vallimäe juubelil ette vuristada. Tutikal laulame kooriga vist Sevn Lõhmuse Muusat, noh see mida Laura esitab. Me alles täna võtsime seda, aga seal pole midagi rasket, niiet kui tublid oleme siis teisipäeval läheb käiku.

Koolis on ka hullumaja, mul on niiii palju asju tulemas ja vaja järgi ka teha. Täna oli klassikirjand teemal "Meie Virumaa rikkus ja võlu", sain viie. Viimasel ajal Marks mingi närvar ja pahas tujus, see kõlastub ka mu hinnetes. Saksa sõnad sain ka viie, mis pole muidugi mingi üllatus. Aiiii, naguuu, me tahtsime esimese tunni ajal, milleks meil kehka, proovi teha. Nele käis Rajalt küsimas, kas võime. Tüüp ei lubanud. Ütlesime et lõpukella jaoks õps palus jms. Tüüp ütles, õõäööoo seda ei pea tundidest tegema. EI NO ME SAAME ARU JA KÕIK, AGA KUST PUU OTSAST ME SELLE AJA PEAKS VÕTMA. Üks tahab ühte, teine teist jne. Õpetajad võiksid omavahel rohkem kokku rääkida ja mis iganes. Klassijuhatatunni ajal saime siiski tehtud.

Peale kooli käisime Anna ja Taivoga kalda ringi jooksmas, tund. Mõnuuus ilm oli, päike. Räme klatš käis, no ikka :D Anna põrutas pärast otse koju, me Taivoga tegime tund jõukas korralikult trenni. Pärast muidugi läksime poodi jälle ,ostsime Nachosi ja muud HEAD TOITU, nagu alati. Enne trenni panime ka paki NACHOSI, nii head. Asi läheb karmiks tegelikult, me ei jõua nii kuhugi, kui me oma toitumist ei muuda :D Aga no elu tuleb ju nautida.

Ja see ka, et Nele on nii-nii tore!

Sunday, April 11

Aeg on raha!

6 päeva pärast on lauluvõistlus. Me pole koos bändiga proovigi teinud. Aga ehk homme koolis klassijuhatja tunni-ajal õnnestub. Nelega kahekesi oleme teinud. Algul ei olnudki nii hull, aga nüüd on pagana raskeks muutunud see laul. Mis kõige hullem, ma olen jumala haige. Mu kurk on nii läbi ja ninaga ka täiesti jama. Kord on nii-nii kinni ja siis jälle jookseb nagu kraanist. Ma ei tea mis saab. Homme ma väga lõõritama ei hakka, paneme trummid ja bassi vähemalt paika ja eks siis näib.
Ja see pole veel kõik, päris paljudel migni imelik arusaam jäänud, et meil ongi selline tegutsev bänd :D Niisiis Karjuhin tegi ettepaneku, et loeksin 12dike lõpukellal luuletust, no olin nõus. Järgmine päev kui mulle ja Taivole korraga peale sattus tuli juba lagedale uue ideega. Nimelt arvas ta, et me võiks "bändiga" midagi esitada.. no me Taivoga olime nõus. Küll see siis kiitis et oi nii tublid ja blabla, nagu ta ikka :D See lõpukell on juba 21 aprill vms. enne seda lauluvõistlus. Mul pole seegi laul selge ja me peaks midagi uut tegema juba. Nelel on vist üldse väga täbar olukord. Tal on koguaeg vaja kuskil käia ja teha ja kõik tahavad temast midagi, kahju temast kohe. Aga võibolla esitame seda "Hands on me" lõpukellal ka, siis vähem sebimist.
MIS SAAB, MIS SAAB?