Monday, April 12

AEG MAHA!

Laulmisest siis niipalju, et tegime proovi ja trummi ning bassiga oli päris palju ägedam. Mu hääl ei olnud muidugi kiita, aga no enamvähem. Kindlasti peame veel ja veel proovima. Laupäeval võistlus. Millegipärast arvan, et oleks pidanud midagi muud valima, aga mis tehtud see tehtud. Ja kuigi ma eriti ei tahaks, siis teisipäeval tutipeol esitame seda sama. Meil oli siuke list muidu:
  1. Sum41-Pieces
  2. Krezip-Sweet Goodbyes
  3. Green Day-Basket Case
  4. System Of a Down-Lonely Day
  5. Wheatus-Teenage Dirtbag

Kuigi need on suhtleiselt lihtsad laulud, enamik sõnad peas ja mõnda oleme isegi veids mänginud, siis me LIHTSALT EI jõuaks proovi teha jms. Aega üldsee pole. Peale selle, et Karjuhin tahtis, et ma veel tutikal üht luuletust loeks, tuli Aul ka mingi luulega lagedale, kuid selle saab juba see neljapäev Vallimäe juubelil ette vuristada. Tutikal laulame kooriga vist Sevn Lõhmuse Muusat, noh see mida Laura esitab. Me alles täna võtsime seda, aga seal pole midagi rasket, niiet kui tublid oleme siis teisipäeval läheb käiku.

Koolis on ka hullumaja, mul on niiii palju asju tulemas ja vaja järgi ka teha. Täna oli klassikirjand teemal "Meie Virumaa rikkus ja võlu", sain viie. Viimasel ajal Marks mingi närvar ja pahas tujus, see kõlastub ka mu hinnetes. Saksa sõnad sain ka viie, mis pole muidugi mingi üllatus. Aiiii, naguuu, me tahtsime esimese tunni ajal, milleks meil kehka, proovi teha. Nele käis Rajalt küsimas, kas võime. Tüüp ei lubanud. Ütlesime et lõpukella jaoks õps palus jms. Tüüp ütles, õõäööoo seda ei pea tundidest tegema. EI NO ME SAAME ARU JA KÕIK, AGA KUST PUU OTSAST ME SELLE AJA PEAKS VÕTMA. Üks tahab ühte, teine teist jne. Õpetajad võiksid omavahel rohkem kokku rääkida ja mis iganes. Klassijuhatatunni ajal saime siiski tehtud.

Peale kooli käisime Anna ja Taivoga kalda ringi jooksmas, tund. Mõnuuus ilm oli, päike. Räme klatš käis, no ikka :D Anna põrutas pärast otse koju, me Taivoga tegime tund jõukas korralikult trenni. Pärast muidugi läksime poodi jälle ,ostsime Nachosi ja muud HEAD TOITU, nagu alati. Enne trenni panime ka paki NACHOSI, nii head. Asi läheb karmiks tegelikult, me ei jõua nii kuhugi, kui me oma toitumist ei muuda :D Aga no elu tuleb ju nautida.

Ja see ka, et Nele on nii-nii tore!

No comments:

Post a Comment