Saturday, December 31

No tere kiisupojad. Tulin täna peale lõunat Tallinnast tagasi. Midagi põnevat rääkida pole, aga naerda tahate? Ma ostsin selle jope, mida ma põhimõtteliselt vihkan, HAHA eks. Odavalt sain, algul oli üle 100€, nüüd oli 50 midagi. Mõtlesin, et sitta kah, teistsuguseid nagunii ju pole. Ostsin beeži värvi, musta ei suutnud katsuda. Aga nii pea kui ma oma ostudega koju jõudsin ja selle uuesti selga panin, olin ma kindel et viin poodi tagasi. Nii fucking sitt ost. Uuel nädalal saaksin poodi tagasi toimetatud ja raha tagasi. Aga ema hakkas kaagutama, et ma ei viiks. Kes ikka ema sõna kuulab, aga võib-olla ma seekord kuulan. Appi kui mõttetu teema.
 Igaljuhul, Stradivariusest sain mustad teksad. Pull&Bearist ei saanud mitte tuhkagi, Eesti oma imeb sajaga. Westfieldi omast on osta sitaks. Zarast sain kaks paaripükse ja ühed jalanõud. Tädi andis tutikad nahast ja liiga kallid saapad, mega soojad aga nõmedad. Aga kui tasuta saab, siis peab ikka vastu võtma. Teate mul on selline hästi imelik tädi. Ta koguaeg ainult ostab ostab ostab. Tal on nii palju asju ja enamusel on hinnasildid küljes ja ta ei kanna neid kunagi. Uusi kingi ja saapaid on tal ka karpide viisi. Nad on sellised rikkad, aga neil oma lapsi pole, rääkiv papagoi on keda poputavad nagu ma ei tea keda. No ja siis mina olen nende teine papagoi. Milda annab igasugu asju mulle ja ostavad ja raha saan ka. Mitte et see mingi oluline oleks, ma niisama räägin :D Agaaa.. tglt ma ei käind üldse shoppamas, eile lihtsalt läksin ja ostsin mõned asjad.
Mul on nii pohhui sellest aastavahetusest. Ma ei viitsi midagi teha. Mul ei ole mingisugust vajadust midagi teha. Variante on küll, aga ei viitsi mõelda praegu midagi üldse. Vanemad läksid Iisakusse vanaema juurde, Tiit ja Milda. Oi, mu vanaemal on täna sünnipäev ja ma pole talle veel helistanud, häbi. Kõige mõnusam oleks tegelikult ise ka sinna minna. Laud on kõike head ja paremat süüa juua täis. Vanad inimesed räägivad head juttu ka, vähemalt meie peres on see küll nii. Üldse, mulle meeldib koguaeg perega koos olla, ükskõik mis sündmus või päev ja mida vanemaks saan seda rohkem nii on. Agaa.. endavanustega midagi teha, siis lihtsalt passid kuskil, ajad mingit pläma terve õhtu, enamus joovad. Ma ei viitsi juua, igav. Kui juba varakult kellegi pool midagi organiseerida siis on normaalne. Kogutakse raha, ostetakse söögid joogid ja kõik on nagu päris, siis on okei. Aga selline asi, et midagi kindlat paika pandud pole, iga mats marsib oma pudeliga läbi, kammooon. Õde käis just mingit head küpsetatud asja pakkumas, ta on õhtul oma sõpradega meie pool. Pool päeva juba vaaritab, ta teeb üldse koguaeg süüa ja täiega hästi teeb ka veel. Üldse kuidagi tubliks läinud, täna tulin koju, siis mu sealaut oli kõik läikima löödud. Tõesti hea, aga nüüd ma võtsin oma kotid kõik lahti ja jälle on hullumaja :D Aga ma koristan ära. Tsau, cooli pidu ja aastavahetust kõigile! (:

Saturday, December 24

Eile ärkasin peale lõunat. Vedelesin terve päeva kodus, õhtul läksin Taivo poole sauna. Täna ärkasin jälle peale lõunat. Taivo tuli järgi, käisime tema pool. Jõuluvana käis, ma ei osanud isegi ühte luuletust lugeda, häbi :D Kell neli hakkas mul omal kodus pidu pihta. Mina, ema, isa, vanaema, õde, õe peika. Taivo läks perega Iisakusse, ka kell 4. Nemad jõid ja sõid seal. Igaljuhul, oeh kui täis mu kõht oli, nii nii nii hea. Vahepeal puhkasin ja siis jälle edasi. Viimast korda sõin natukene peale kella 12 liha, kapsast ja kartulit. Kingitusi sain ka. Nagu ikka, mõned hilbud, nahakehahooldusvahendeid, muud pisikest nodi, raha ja söödavat ka. Agaaa teate mis teate mis.. sain Bieberi "Under the Misteltoe" plaadi ka, jee :D Lisaks laulude plaadile oli dvd ka. Mu lemmik vidin mis täna sain on üks kollane kummijunn, kuhu käivad sendid sisse. Aga see on siuke trikivärk :D Muidu seda kuidagi lahti ei saa, aga kui sa selle õigesti kätte võtad ja pihus pigistad, siis see avaneb :D Vanaemal käidi tööjuures igasugu imelikke asju pakkumas, mingi välismaa pahn ja siis ta ostis need. Väiksest asjast nii palju rõõmu :D
Homme tuleb veel Mikk oma perega külla. Jälle suur sööming. Esmaspäeval lähen Tallinnasse. Täpselt ei teagi kui kauaks, eks siis näha ole. Aastavahetust pole plaanis seal veeta.

Thursday, December 22

Mul on selline jama, et mul oleks uusi asju vaja, aga sama kähku nagu ma mingisugusesse poodi sisse vupsan, ruttan ma sealt kohe tagurpidi välja kah. Ma ei taha siit Eesti poodidest midagi osta, sest siis ma sulandun automaatselt massi. Ma ei ütle, et ma erineda tahan, sugugi mitte. Aga ma olen selles osas pisut paha, et ma olen väga trotsiv paljude asjade suhtes. Mulle ei meeldi võtta sama seisukohta ja arvamust, mis on enamikel, ma olen kohe risti vastu. Ma ei lase endale meeldida asjadel, mis meeldib kõigile. Võib-olla on seda pisut keeruline mõista, sest see mida silmas pean on pisut sügavam. Mitte see, et kõigile meeldivad ju mandariinid, minule ei meeldi. Muidugi mulle meeldivad mandariinid. Ja see ei ole ka pirtsutamine ega pahatahtlikus.
Mõnikord on nii, et kui on näiteks mingi film, näitleja, artist, keda paljud ülistavad, siis mul tekib väike vimm selle/tema vastu. Mulle ei meeldi, et on mingisugune üles haibitud kes/mis, ning inimesed lähevad oma kiidulauluga liiale ega teadvusta endale, et tegelikult asi ei ole nii metsikult vägev, ilus, vinge, parim kui neile mõelda meeldib. Pigem on see asjade suhtes, mitte inimeste. Aga on ka inimeste suhtes.
Igaljuhul, tagasi riiete juurde. Hetkel mõtlen üpris kitsalt, nt talvesaapad ja -jope. Mitte Sportlandi O´Neali ja Columbia staff, vaid midagi kenamat. Aga ma ei suuda osta. Kuidas ma peaksingi, kui igas poes on need tüüpilised mustad pikad vööga joped. Mul ei ole nende vastu midagi, ausalt. Aga linnas või maal kõndides, vahet pole, on vähemalt pooltel selline seljas. Mis kõige hullem, need kõik on musta värvi ka. Must on mu lemmik, aga kui peaaegu kõik, kes mu ümber on, kannavad musta pikka vööga jopet, siis ma ei taha osta omale seda. Kui mul selline kodus olemas oleks, ma usun, et ma kannaks seda. Aga see ostmise moment on kõige hullem. Mul on peas vaid küsimus "Mida sa teed, on sul tõesti sellist vaja?". Mul on tunne, et see on nii tavaline saast, iga mats kannab seda. Mul hakkab rahast kahju, ostan suure raha eest mingi musta puhmaka, mis tegelikult polegi mitte midagi.

OOO, kas pole tuttav?






Täpselt sama, isegi hullem lugu on ka saabastega. Kurat, ma ei taha neid kõrge säärega madala tallaga jalavarje  ja sarnaneda poole Eestiga. Nii fucking tüüpiline ja igav. No ja ilgelt moodne ka siis.. täiesti ajast ja arust, muu maailmaga võrreldes. Mulle meeldib tohutult Londoni tänavapilt. Naised riietuvad nii erinevalt ja nii ilusasti. Rahva ja pindala suurust arvestades on see muidugi loogiline ka, aga no ikkagi.. Seal on palju rohkem valikut. Poodi sisendes ei oskagi algul mitte midagi peale hakata. Vaatad lihtsalt ringi ja mõtled et no kust peaks pihta hakkama. Nii palju erinevaid stiile, mida pole varem näinudki. Mitte nagu Eestis, et lähed poodi, ostad Vera Modast need "nagu ikka" teksad ära, valid ühest reast 10ne samasuguse saapapaari vahel ja oledki valmis. Aga seal ei suuda valida, et millist sorti riideid peaks üldse vaatama hakkama. Ei saa ju kõiki erinevaid võtta. Ja siis peab valima, kuid kõik on omamoodi lahedad. Ma olen teemast nii kõrvale kaldunud, aga okei :D
Alles käisin ju Londonis, oleksin võinud osta. Aga sellise lühikese ajaga ei jõua ma midagi valida, kuid tagantjärgi mõtlen, et oleks võinud midagi ikka võtta. Kindlasti etem, kui kuskil Kristiine keskuses sorada ja pead vaevata.
Igaljuhul, väga oleks vaja osta, aga vot ei taha sellised asju osta. Ja tavaliselt mul lihtsalt jääbki ostmata! Samas saan ma aru, et asjad lihtsalt on nii ja polegi midagi teha, pole mõtet vinguda. ELU ON SELLINE!!! Tuleb leppida sellega mis on :D NOOT! Ah, ma ei tea ise ka enam.

*MULLE EI MEELDI ÜLDSE SHOPATA!! See on üks vaevalisemaid tegevusi minu jaoks. Eriti üritan ma vältida neid poode, kus peab tuhlama. Kurat, kõik on tihedalt üksteise kõrval ja siis ma pean oma sõrmekesi liigutama ja üritama sealt midagi leida, või siis on kõik ühte hunnikusse visatud ja kas mul peaks siis tekkima tunne, et ma tahaksin mõnda riideeset sealt omada, õudusteõudus!! Okei, paar asja ripub üle käe, lähen siis sinna proovikabiini.. Kitsas, palav.. ajan kuidagi need asjad selga, kurat vale suurus, MINE NÜÜD OTSIMA, ET KUST MA SELLE RIIDEJUPI ÜLES KORJASIN!? Riietuskabiin on nii võrd väike ja vähe ruumi, et ma ei näe õieti kuidas see mul seljas passib.  Siis mõtlen, et äkki teises poes on odavam ja ilusam ja kas mul on üldse seda vaja!!?? Sokutan asjad kuhugi ja lähen minema.
Mulle sobiks, kui keegi tooks asjad koju, ma panen need selga ja elu ongi ilus.
Aga teate mis mulle meeldib, mulle meeldib teistega kaasas käia, kui nad poodlevad. Mulle meeldib teistele valida, soovitada, õiget suurust tuua.. väga kummaline, aga nii see on :D Ainult, et Taivoga nii meeleldi shopingule ei lähe. Tema tähtkuju on väga täppis-KAALUD: Ta ei tea mitte kunagi mida ta tahab või ei taha.
Ma ostan selle!? Noo, osta. Sulle ei meeldi? No ma ei tea, normaalne ju. No ostan siis v? No JAA, osta juba, ilus noh. Ei aga äkki ma ikka ei osta seda, äkki leian mujalt parema? No okei, ise tead, lähme vaatame edasi. Aga tegelt mulle ikka nii meeldib see, ma ostan!? JAH OSTA, väga ilus on. Mh, sulle ei meeldi ju? Ma ütlesin, et väga ilus on, OSTA ÄRA JUBA JA LÄHME MINEMA! Mm, no okei ma ostan. Sõidame siis poest koju vms, siis Taivo mõtleb ja ütleb: tegelikult mulle ikka ei meeldi see, ma poleks pidanud seda ostma, natuke suur on ka.
JESSSSSSSS!

Kirjavigade pärast sorri, kell on 2:48 öösel :)
Eile oli koolis jõulupidu, ma ei käinud seal. Kella 9st oli supikas avatud ja sinna koguneski igasugust rahvast. Olime seal kella kaheni, natuke peale. Täna läksin kell 10 kooli. Meie klassil tegelikult tunde polnud, aga ma tahtsin kapist asjad võtta ja mõndadele õpetajatele jõulukaardi ja šokolaadi anda. Nüüd olen kodus ja pean koristama hakkama -.-

Tuesday, December 20

Jõudsin just trennist koju. Kuigi kõige parema meelega viskaks pikali, paneks silmad kinni ja magaks, siis üritan kuidagi ennast ärkvel hoida. Eile jäin u pool seitse magama, 11 ajal ärkasin üles. Mängisin pool kuueni hommikul CS-i. Kooli ei jõudnud. 11 hommikul oli äratus, Taivo tuli järgi, läksime Jõhvi. Käisime paaris poes ja Linnaisas söömas.
Eile pandi kõik hinded välja, poole aasta omad. Muidu pannakse jaanuaris, aga 12 klass lõppeb ju varem ära ning seetõttu on lühemad kursused. Kõik viied.

Monday, December 19

KELL ON POOL NELI JA UND POLE ÜLDSE JA ELU KÄIB JA KÕIK ON VÄGEV!!!!!!

Sunday, December 18

Vahepeal oli juba täiesti meelest ära läinud..

Saturday, December 17

Eile peale kooli tulin kohe koju, natuke aega passisin ja jäin magama. Ärkasin u 8 aeg vist ja olin lihtsalt kodus. No päris lihtsalt ei olnud ka, ma õppisin. Öösel kell kaks ka veel õppisin. Esmaspäevaks on vaja üks asi ära teha. Aa, vahepeal tegelikult käisime Taivoga mäkis ka. Big Tastyst kõht täis ja hea olla.
Täna ärkasin kahe aeg. Kell neli läksin välja. Olin koos Leo ja Kristjaniga kella kaheksani ja siis tulin koju. Nüüd hakkan jälle kooliasjadega tegelema, tore eks? :D

*Ma ei ole kunagi oma juukseid üleni ära värvinud. Aastaid-aastaid tagasi lasin heledaid triipe teha.

Wednesday, December 14

Kui tantsimast koju tulin, siis ootasid mind piimasupp, kiluvõileivad munaga. Eile õhtul vingusin, et miks pole. Tubli ema, täna oli. Mõnus magus piimasupp makaronidega, must leib, või, lehtsalat, palju kilu, keedumunalõigud, rohelise sibula tükikesed- üks lemmikumatest asjadest.

Ma olen õnnelik! Ma naudin igat hetke, tundi, päeva, mil ma elada saan. Ma olen meeletult tänulik selle eest ja hindan seda tohutult, GRATEFUL FOR GOD!!!!
Mis värk on, jälle ma ei jõua õigeks ajaks kooli. Eile jõudsin kolmandaks tunniks, täna läks natuke paremini-teiseks. Ma olen väga rahul ja rõõmus praegu. Koolis sujub kõik imehästi. Eile oli neli tundi, peale seda käisin järgi tegemas ja siis passisin kella neljani Pentli juures. Füüsika KT oli ka, viis muidugi. Hinded on üldse väga head, tõesti on. Õppida meeldib jubedalt, tõesti meeldib. Ei meeldi see, et koolis hakkab juba kõik ära vajuma. "Veerandi lõpp" või nii, meil muidugi pole aga ikkagi läheb kõik nii lõdvaks nagu käiks põhikoolis.
Kell 6 anksi tantsima, õõh.

OOooO, who remember?



*Kunagi meeldis mulle väga-väga Nelly Furtado!

Monday, December 12

Nädalavahetus möödus rahulikult ja kenasti. Reedel olime niisama väljas ja sõitsime ringi, vaatasime, et kus mis toimub. Laupäeval tulid Iti, Krõõt ja Mikk meile. Vanad läksid külla, Iti jäeti meile. Ta on niiii nummipummi :) Laupäeval ma ei viitsinud midagi teha, olin kodus. Õde tõi kuuse :D Panime pallid ja tuled külge. Pühapäeval ei tõstnud ma oma jalga kordagi toast välja. Ma kaotasin laupäeval oma pangakaardi kuhugi ära. Ei leidnud enam kuskilt, ma teadsin, et mul oli see lahtiselt jope taskus ja arvasingi, et on läinud. Täna helistasin hansapanka, ütlesin, et kadunud ja tahaks uut. Tädi ütles, et äkki blokeerime ajutiselt, võibolla leiate ikka üles? Mina ikka, et ei-ei, mul uut vaja. Siis mingi paar tundi hiljem, kui Taivoga burksi sööma sõitsime, leidsin kuskilt istme vahelt kaardi üles. Ma ei tea mida ma otsisin sealt, pangakaarti igaljuhul mitte. Aga nüüd on see kasutu, järgmine esmaspäev saan uue. Vot sellised lood siis.


Mul on jube raske midagi enda kohta öelda, sest mulle tundub, et iga asi mis mulle pähe tuleb, on mul juba siia kirjutatud. Aga võibolla on need siiski ainult mu peast läbi käinud.
*Ma käin 12. klassis, aga minu kõikidel tavalistel vihikutel, nendel kuhu harjutusi vms teed, peavad kiled ümber olema ja on ka.

Friday, December 9

Tere!
Terve nädal on olnud üsna kiire ja segane. Ma pean silmas kooli. Palju on õppida olnud ja mul on vaja järgi ka vastata. Kahjuks pole ma midagi ära vastanud, mis reisi tõttu tegemata jäi, aga küll jõuab :D Ühed ja hüüumärgid on reas, aga hinded, mis olemas, on kõik head. Ah üldse, kõik on lebo ja täiesti kontrolli all, küll saab.
Käisin korvpallitrennis ka üle pika aja, jalal ei olnud häda midagi.
Ma tahan talve, tahan palju lund, et saaks suusatada, ma tähan väga väga suusatada.
 FB on üks kaval koht.Üpris naljakas, kohati isegi hale on vaadata, kuidas nii paljud jagavad mingit iPhone´i või iPad´i värki. Aga haledus peitub selles, et olen oma kõrvaga kuulnud, kuidas need inimesed Apple´i tooteid rämedalt maha teevad. Suure suuga räägivad, kuidas iPhone on kõige mõttetum vidin, 3110 on 10x parem. Tasuta ka ei tahaks seda. Nii sitt, nii kole, nii mõttetu. Ja siis hopsti ise jagavad mingi 10 korda erinevate asjade kaudu, et seda omale võita. On alles lugu. Okaay, quite random :D
Häbi-häbi, aga mul tõesti pole midagi rääkida, sorri :(

Saturday, December 3

Eile ma kooli ei jõudnud. Ma ei saa aru, kuidas saab nii olla, et mul on äratus pandud ja kõik okei, aga ma lihtsalt ei ärka üles. Vaid alles siis, kui lõuna käes ja keegi helistab. See äratuskell pole üldse tõhus.
Õhtul oli Kertu ja Kareti sünnipäev!
Täna hommikul pidin kell 7 ärkama, sest pidin Rakveresse matemaaika võistlusele minema. No grupi osa läks paremini, kui individuaal, aga ei kurda :D Kohta ei teagi veel. Nii palju passimise aega oli. Aga no meil Leonidiga igav polnud :D U kell 6 sain koju. Nüüd olen ma mega väsinud ja ei teagi kas jaksan täna midagi teha või mitte.

Thursday, December 1

Täna hommikul, kui ärkasin, ei saanud mitte midagi rääkida. Kurk oli nii nii valus, päeva peale läks paremaks, aga nüüd on jälle valu majas. Koolis oli mega mõttetu. Kell 6 oli advendi, talve vms kontsert :D Keiu, Nele ja Heleni esitus oli tõsiselt super! Muidu me tantsisime ja siis kooriga üks laul ka. Mina üritasin end tagareas teiste taha peita. Ma sain umbes 5 minutit enne esinemist teada, et peast peame laulma. Seal ei olnud küll eriti palju sõnu, aga siiski, kui ma ei tea, siis ma ei tea. Ainult irvitasin ja üritasin suud õigesti kaasa liigutada. Vihkan end. Nüüd olen kodus, igav on.

Kuulan muusikat, kerge emo. ;D

Otsustasin midagi suurt ära! the end

Wednesday, November 30

Vanemad läksid eile Londonisse. Eile õhtul käisime Taivo ja Uduga Narvas kinos Twilighti vaatamas, naerda sai :D Täna koolis käisime ainult nii palju, et viisime Goldbergile jõulutähe ja kommikarbi, sest ta läheb ära nüüd ju. Lapsepuhkusele. Nii kahju, oleks võinud vähemalt selle aasta veel vastu pidada :D. Kossu võistlused olid täna muidu, aga ma läksin Tartu arstile. Taivo kasutas juhtus ja käis samal ajal Tartus traumapunktis, eile korvaplli võistlustel kukkus põlve peale ja nüüd ei saa käia hästi. Aga õnneks on kõik korras. Kell 6 käisin tantsimas ja siis tulime Nelega minu juurde ja nüüd oleme minu juures. JOU

Monday, November 28

Ma ei suuda, ma ei jaksa. Omadega sassis ja läbi. Palun aidake keegi.

Saturday, November 26

Kvaliteet on nii paha ja jutt ei taha pildile hästi järele jõuda, aga no pole hullu! 






Tuesday, November 15

Kui Krissu mata asjad poleks minu käes olnud, siis arvatavasti poleks ma kooli jõudnud. Tunde põhimõtteliselt polnudki. Esimene ja teine tund oli see nö karjäärinõustamine, väga mõttetu, sorri :D Oma tööd ja värgid sain kõik vastatud ja esitatud, enamasti edukalt. Üks "asi" (ma ei oska teisiti seda nimetada) on väga väga jamasti, kunagi hiljem räägin sellest. Kell kuus jõudsin koju.
Mul pole veel kunagi varem nii olnud, et kui on kuhugi minek, mis on ammu ette teada, pole mul veel eelmisel õhtul 7-8 aeg mitte ühtegi asja pakitud. Lõpuks võtsin end kokku ja pakkisin oma asjad ära. Homme hommikul kell (ma ei tea mis kell :D ) on minek. Olgu, 8-9 ajal vist.
Asjade pakkimine, mida eelpool mainisin, seisnes kogu pahna suurde kotti surumises :D Meil on Taivoga kahepeale üks suur kohver ja nüüd hakkamegi ilusti sättima. Tsauka-pauka, olge tublid :)

Monday, November 14

Ma ei ole kaks viimast päeva midagi kirjutanud, sest mul lihtsalt pole aega. Ja ega mul midagi erilist pajatada poleks ka, sest ma olen koguaeg õppinud. Pühapäeval tundus olukord eriti lootusetu, aga nüüd.. kell 1 öösel tundub, et asjad hakkavad vaikselt sujuma. Sain oma suurima õuduste unenäo just valmis. Homne on vaja veel ära kannatada ja siis on kõik tehtud, korras. Täpsustaksin seda, et minu õppimine ei ole selline, et "õh jääks juba pähe, tahaks selle kolme ära saada". Ma ei peaks üldse vaeva nägema, mul oleksid niisama neljad ja kindlasti viisi ka, aga ma pole rahul nii. Minu õppimine on selline, et teen ja üritan maksimaalselt. No olgu, vahel on väga savi lihtsalt :D Aga kui ma midagi juba teen, siis täiega ja annan endast parima. Milleks muidu üldse teha?

Saturday, November 12

Jälle olen üksi, koguaeg olen üksi. Ja keegi külla ei tule!!
Te ei kujuta ette, kui per_es kõik on. Mu sees pole mitte ainsat rõõmkübet ka. Aga ma üritan paariks minutiks kogu jama unustada ja kiirelt eilsest/tänasest kirjutada.

Eile jõudsin kolmandaks tunniks kooli, sest ma lihtsalt ei ärkanud õigel ajal. Mul polnud kedagi kodus, kes mind ärataks ja äratuskell ei ole mingi ütleja. Koolis oli tore. Eile õhtul oli Vokas isedepäeva kontsert. Tantsimine läks hästi. Klaverimäng- ma tegin omal margi nii nii maha :D Tüüpiline mina.. Ma teadsin juba enne kontserdit, et kõik on metsas, aga no mis teha :D Mul ei olnud peas..juba algul ja keskel soperdasin midagi ja siis lõpuosa jäi täitsa mängimata :D Täiesti lambi koha peal jätsin pooleli, mingisuguse väga kahtlase ja mittesobiva akordiga. Tõusin püsti, ebaviisakalt kummardamata ja pea maas tormasin oma kohale. Ma tundsin ennast väga väga kehvasti.
Õhtul läksime Taivo poole. Rääkisime pererahvaga juttu, Kalvikud olid ka. Käisime supikas, Taivo tahtis süüa kaasa osta. Ütles tellimuse juba ära, pani kaardi sisse ja siis järsku " oi ma ei taha ka, mul tuli meelde, et mul pole seal raha". Mul ei olnud ka rahakotti kaasas, niisiis jäi ostmata :D Seal oli nii palju rahvast, läksime ruttu ära Toilasse. Gert ja Anti läksin Pärna poole. Naised ja Taivo jäid koju. Jõime veini ja arutasime maailmaasju mingi kella 1-ni. Täna magasin u üheni. Õhtul käisime mäkis, big tasty tegi kõhule jälle paha ja nüüd teki all kannatan. jou

Thursday, November 10

three little words

Täna hommikul oli 6:20 äratus, õudne :D Bussisõit läks täiega kiiresti. 10, 11, mina ja Karl läksime Avariga Niguliste kirikusse(muuseumisse täpsemalt). Arutasime Leonidiga, et tahaks süüa. Siis ta ütles "mu kõht kõriseb". :D:D:D:D mõtles ikka, et koriseb. Peale seda käisime mäkis, siis KUMU-sse. Kõik oli tore, aga mu jalad olid nii läbi. Just jalatallad ja varbad, valutasid ja neil oli palav. Ainus mõte oli, et saaks bussi ja koju. Aga kus sa sellega, pidime veel Ülemistes tšillima tund aega. Teisel grupil läks üli lühidalt vist, ma ei teagi mis nad tegid vahepeal. Tagasisõit läks ka jumala ruttu. Tegelikult on see väga tore, et me terve gümnaasiumiga niimoodi käime. Koju jõudes mõtlesin, et no nüüd ma tõesti ei taha enam kuhugi minna. Aga tantsimine hakkas ka veel 18:30, käisin ära. Nüüd passin niisama.. sööma peaks midagi, aga kedagi pole kodus ja seega keegi ei tee ju. Kõige parema meelega keeraks kohe magama ära, eks varsti nii teengi.

njäu

Wednesday, November 9

Täna ma kooli ei läinud. Lebotasin niisama kodus terve päeva. Kell neli läksin trenni, kell kuus tantsima. Peale seda Toilas ja Taivo pool. Homme lähme siis gümnaasiumiga Tallinna, kes riigikokku, kes KUMU-sse. Väga ei viitsi ja ma pole ainus. Kevin tuli meile täna, jääb siia.





Mac Miller on suht värske avastus minu jaoks. Ta on 19 aastane. Eriti meeldib tema uus album "Blue Slide Park". Kuigi ta on 2007 aastast alates tegutsenud, siis varem ta vist otseselt albumit pole välja andnudki.

Tuesday, November 8

Polnud varem kuulnudki sellisest mehest nagu Gavin DeGraw. Mulle nii meeldib tema muusika ja sõnad on lauludel megahead. Ma ei teagi, kas leidub nende inimeste hulgast, kellega ma suhtlen, selliseid kes ka vahel sellist muusikat kuulata viitsivad. Aga igaljuhul..



Veel on head "More Than Anyone", "Dreams", "Glass", "Crush", "Nice To Meet You Anyway" ..


Mulle vanasti meeldis nii väga see laul.

Läheb peale hetkel..

Minu poolt üks külastatavamaid saite on www.rotten.com . Soovitan ka teil uurida seda, igav ei hakka.





No ja edasi vaadake ja LUGEGE ise, ma ei hakka ära rikkuma.
Meie klassi poisid läksid täna Ülenurmele(vist :D) kossu mängima. Nad jäävad sinna ööseks ja homme kooli ka ei tule. Imelik on tunnis olla, kui nii vähe inimesi. Matemaatikas oli KT, viis. See pole normaalne, kui lihtsaid töid ta teeb, tegelt ka. Tunnis oleme mingi 5 korda täpselt sellist teinud ja siis ta paneb sellise kontrolltöösse ka, kammoon.
Mul oli täna kuus tundi, ühe võrra nihkus ettepoole. Kui suuline inka lõppes, siis oli tunne, et kell on kolm ja nüüd saab PP süüa. Läksin sööklasse, kedagi polnud. Mõtlesin, et ah pole tulnud veel. Läksin sinna ette. Kokatädi vaatas otsa umbes nii, et mis tahad. Siis sain aru, et 1 tund veel ju. Aga siis Kelly vanaema ütles, et mis siis, kui tahan siis saan kohe. Toit oli valmis, sõingi. Jõuda tahtsin selleni, et tavaliselt, kui me kell kolm sööma läheme, saame me alati jääteed. Aga pole midagi imestada, ma läksin täna kell kaks sööma ja tee oli välja valatud. Peabki hakkama vist kell kaks käima, siis saab veel sooja. Kell kolm on see täiesti külm. Miks nad nii teevad? :D Mängisin saalis klaverit ja neljase bussiga tulin koju. Ma ei teagi, miks ma kooli jäin :D No 8 tund Pentliga mata, aga ma ei läinud. Niisama korraks jutustamas käisin, aga midagi ei lahendanud. Nüüd olen kodus, midagi pole teha. Mõtlen kas minna trenni, ei tea.


*Mulle meeldib kõige rohkem talv. Muidugi on kõik aastaajad head ja mulle meldib, et nad vahetuvad. Ma ei tahaks elada kliimas, kus on koguaeg ühesugune. Aga talve naudin ma kõige rohkem.

Monday, November 7


Koolis oli niisama mõnus ja tore. Pentlit polnudki, igatsus tapab :D Kell neli sain koju. Läksin trenni. Ja kella kuuest saati olen niisama lebotanud. Klaverit harjutasin ka vahepeal. Homseks midagi õppida pole. Tavaliselt mulle ei meeldi midagi ette rääkida, aga.. neljapäeval lähme gümnaasiumiga Tallinnasse. 10. ja 11. klass lähevad KUMU-sse. 12. klass riigikokku ja kuhugi veel. Ma olen seal riigikogus mingi viis korda käinud ja mind üldse ei huvita see pa*k. KUMUS olen ka käinud, aga see oli ammu ja no igaljuhul on see huvitavam, osad näitused vahetuvad ka ju. Ühesõnaga, me Karliga läheme ka KUMU-sse. Ega tegelikult ise nagu valida ei saa, aga no ma saime niimodi ära rääkida :D
Reedel on isadepäeva kontsert. Mängin klaverit ja tantsin.
Üldiselt on kõik hästi, aga on asju, mis hakkavad kuidagi tasapisi allamäge veerema.





* Selena on kõige kenam üldse.

Sunday, November 6

Ärkasin täna natukene peale lõunat. Kell kolm oli tantsimine. Nele veel rääkis, et kui koju läheb, siis kohe magama. Tüüp on ma ei tea kui kaua juba üleval olnud :D No tulin koju, siis ema ütles, et läheb Ojadele sauna. Nele oli msnis ja siis rääkisime ning lõpuks tuli nii välja, et me läksime ka kaasa. Kevinit kodus polnudki :D Rääkisime Nelega juttu. Sõime need kommid ära, mis mu ema KellileKevinile viis ja siis sõime neid komme ka, mis neil kodus olid. Tüüpiline, kaks näljast. No Kevin tuli ka mingi aeg ikka ja niisama lebotasime. Umbes pool 9 olime kodus. Taivo tuli minu poole. Nüüd msn ja üritan natukene õppida ka midagi.

Nele on nii pai mulle!
Leonidi ja Kristjanit tervitaks ka!

-Mulle ei meeldi sukad. Nagu need sokisukakesed :D Sukapüksid meeldivad no ja need sokikesed ka, aga siis kui on king jalas. Aga muidu ma fuhh neid kanda ei taha.

Saturday, November 5

yo yo yo rahvas!!!
Teate ma ei hakka rääkima, mis ma vahepeal teinud olen, eksju!?
Täna magasin u kaheni. Oleks kauemgi maganud, aga Taivol ema helistas, käskis muru niitma minna :D:D ja siis ma mõtlesin, et võiks ka end püsti ajada. Aga ega ma midagi tarka ei teinudki. Õhtu poole läksime Leonidi ja Taivoga piljardit mängima. Või no nemad mängisid, mina vaatasin ja mulisesin niisama. Leopold pani mulle kiiga silma. See ei olnud mingi niisama, vaid  ta lõi oma löögi ära ja siis vehkis suure hooga ja ma sain sellega piki nägu ja ots torkas silma. Kehv seletada, aga see oli naljakas :D Mingiaeg passisime Vokas natukene. Taivo jäi teistega supikasse. Me läksime Leoga Kristjani juurde. Natukese aja eest jõudsin koju.

JESS, reedel sain lõpuks teaduskooli ära saadetud :D Tähtaeg oli oktoobri alguses ;D Vahepeal tuli juba uus teema ka- integraal. Jea, huvitav on.

-Mulle meeldivad kõige rohkem musta värvi sokid.

Wednesday, November 2

Üpris väsinud olen. Kell neli tulin koolist koju, läksin kohe trenni. Jooksin, jõusaal. Kell kuus hakkas tantsimine ja 7 sain koju. Viimasel ajal, kui kuskil mujal olen, siis ootan täiega seda hetke, kui istun rahulikult kodus, ema on midagi head süüa teinud. Söön, lebotan ja tean, et enam midagi tegema ei pea.
Viimased päevad on täitsa mõnusad olnud, pole millegi üle kurta. Koolile mõeldes muutub tuju natuke sitaks. Vaja mõned asjad järgi teha, mida üldse teha ei tahaks.

Ma hakkan õppima nüüd..

*Mulle meeldib väga süüa.

Saturday, October 29

yo yo yo
TEATE MIS, MA OLEN NIIIII ÕNNELIK. Aitäh, aitäh, aitäh. See tunne lihtsalt ei mahu ära minusse, uniqueeeee.
Umbes tund tagasi jõudsin koju. Täna oli kõige kiirem ja mõnusam Tallinnast Jõhvi sõit :)
Neljapäeval käisin Olegi sünnipäeval, cool! Tore näha!
Ma pean hakkama kooli asjadega tegelema. Väga nõme, aga midagi pole teha..

Ma olen täna öösel u tund aega maganud, nüüd hakkas uni ründama, ei mingit koolistaffi praegu.

* Mulle meeldivad kõik Apple´i vidinad. Minu arust on iPhone´il, iPad´il jne mõtet.

Tuesday, October 25

Naudin lebotades vaheaega ja olen kõigega rahul. Lähen täna Tallinnasse. Olge tublid!!!!!!

Mul oli vahepeal vana kaart telefonis, aga vahetasin tagasi. 56779690.



Saturday, October 22

Keegi vaimuks ütles youtubes "I don't blame Bieber haters. If I was a boy and saw someone that hot, i'd want them to be gay too!"

Taivo sai oma iPhone´i kätte, kõik korras. Reedel läksin esimeseks tunniks kooli. Peale klassijuhatajat oli Narva minek. 10. klass ja 12. klass. meie klassist tulid vist alla poole sinna :D Narvas kõndisime lihtsalt natukene ringi ja viimaks käisime kindluses ka. Üritan positiivselt suhtuda, aga no see oli tõesti väga mõttetu käik :D Jäime Nelega Narva, käisime mäkis ja mõnes poes. Taivo tuli ka hiljem Narva, ta hommikul kooliga ei tulnud. Mingi aeg läksin sanakasse, Leo ja Kristjan olid seal. Nõmetsesime mõned tunnid sanakas ja siis iga roju oma koju. 9 ajal läksin välja, aga rohkem edasi ma ei viitsi rääkida.

Kell kolm sõidame Tartu teatrisse, "klassiga". Ma olen niiiiii negatiivselt häälestatud juba mitu päeva. Ma ei taha sinna üldse minna!! Esiteks, mul ei ole midagi selga panna. No mul kleite ja värke on, aga mul ei ole midagi peale panna ja jalga ka mitte. Asja teeb topelt keerulisemaks ka ilm. Ma tahaks kummikud jalga tõmmata ja sooja talvejope peale. Lisaks.. oleks nii, et me jõuame Tartu, astume bussist välja ja kohe teatrimajja. Aga ei! Meil on enne etendust mingi 2 või 3 tundi vaba aega :D No kammooon! Paneks jah mingid saapakesed jalga, tanderdaks nendega lompides ja siis ütleb liim üles ja ongi "korras". Oleks mugav, kui saaks mõelda ainult sellele, et teatris viisakas välja näeks. Aga praegu peab mõtlema, kuidas seal vihma ja külma käes ellu jääda ja inimese moodi välja ka veel näha. Tegelt asi ei ole ju nii hull ka ju :D Ma dramatiseerin üle, AGA NO IKKAGI!!!! Teiseks. Me pidime sinna minema oma klassiga. Aga poisid läksid hoopis korvpalli võistlustele. Ja meil on neid kossupoisse ikka päris mitu. Nende asemel tulevad mingid muud.. Ma ei viitsi nii, ma tahtsin oma klassiga minna. Sõidke kõik seenele.

Thursday, October 20

Põhimõtteliselt ongi vaheaeg käes. Homme lähme gümnaasiumiga Narva kindlusesse:D, tunde pole. Poleks vist tegelikult vaja mainida, et esimestesse tundidesse ei jõudnud :D Peale seitsmendat läksime Krissuga jala Toila. Olin kella kuueni Taivo pool, siis läks Taivo trenni, me Nelega Aromasse. Siis viisin Johanna Kalvikutelt koju ja ise oma koju. Ma ei viitsinud täna Toila jääda, kuigi Evelin ja Gert tulevad täna öösel koju.

msnis:

M:
bieberi mistletoe meeldib?
K:
gomezi cameltoe meeldib?


Ma pole praegu eriti eluga rahul..

50 euri suutsin ka ära kaotada :D

* Mulle ei meeldi päevitada.

Tuesday, October 18

Esimestesse tundidesse ei jõudnud :D:D Tegelt see pole naljakas.
Koolis oli tore. Peale kooli läksime Taivoga Jõhvi, tankisime, käisime poes ja Annekas burksil. Siis läksin mina koju, Taivo trenni. Nüüd oleme Toilas, sõime just ja õpime.


- Üldjuhul ei pese ma hommikuti enne kooli juukseid.

Monday, October 17

Kooli läksin täna kella üheksaks, sest esimene tund oli kehaline. Üpris mõttetu värk, mingeid töid ega tähtsaid asju polnud. Läksin varem koju ka, muusikakooli lasin ka üle. Kella kuueni magasin, siis käisin kodus ja nüüd olen Toilas. Õppida pole homseks midagi. Üldse, midagi pole vaja teha, mulle ei meeldi kui midagi pole vaja teha :D Kuulan toredaid vanu laule ja olen niisama mõnus.

Iga päev võiks selline ilm olla nagu täna oli. Tahtsin täiega jalutama minna, Taivo ei tulnud :D

- Ma ei joo gaasidega jooke. Mullivee poole ei saa vaadatagi.

Sunday, October 16

Eile niisama pigistasin  Taivo punne:


VÄGA HULL :D

Eile õhtul tähistasime vaikselt Gerttu sünnipäeva. Mõndadel kujunes õhtu väga pikaks :D Täna ärkasin lõuna-ajal. Midagi erilist ei teinud. 4-8 oli jälle sanakachill :D Ja nüüd Taivo pool, õpin natuke ja lebotan niisama.

- Poest ostetud frikadellidega tehtud supi kätan vahele. Koolis ainult söön vahel :D Olen harjunud, et ema teeb alati frikadellid ise ja seetõttu poe omad ei taha üldse alla minna.


Saturday, October 15

Üllataval moel jõudsin ma eile kella kaheksaks kooli. Taivo nägi muidugi kaunist und sellel ajal. Esimene tund pidi olema saksa keel, kus pidi olema sõnade töö. See oli põhjus, miks ma kooli minemist vajalikuks pidasin. Siis tuli aga välja, et õpetaja on Berliinis ja peame arvutiklassis passima. Oleks seda vaid teadnud!!! Lõpuks olin ma ikkagi kõik 7 tundi koolis ära ja peale kolme koju. Kella neljast kaheksani olime Kristjani ja Leoga sanakas. 4 tundi lihtsalt rääkisime juttu. Õhtul läksin veel Ojade juurde, vanemad olid seal. Kevinil oli sünnipäev. Tülitasin terve õhtu Nelet ja Kevinit. 1 aeg sain koju. Isa oleks muidu heameelega veel kaks päeva seal mõnulenud, aga ma tahtsin koju. Täna äratas mind kell 12 õde, muidu oleksin rahumeeli 3-4 välja põõnanud. Lähme ema ja õega ajame Jõhvis asju nats :D

Thursday, October 13

Aina paremaks läheb, täna jõudsin kella üheks kooli, kahesse matemaatikasse. Kontrolltöö oli meil, lebo. Neljase bussiga tulin Voka. Mul on väga kehv tuju, kõigest on kopp ees, midagi ei viitsi. Tahan olla mitu päeva oma toas, mitte kuhugi minna, mitte kedagi eriti näha. Tahaks, et see kõik oleks tühja kõhu pärast, aga ei ole. 

Wednesday, October 12

Hellööuu!
Magasin hommikul jälle sisse! Natukene enne üheksat helises Taivo telefon, ärkasin selle peale üles. Jõudsin teise tundi. Taivo ainult möhises midagi ja magas edasi. Hiljem mõtlesin, et oleks ka pidanud koju jääma. Inglise keeles olin ära, siis oli kahe tunnine klassikirjand, mida ma ei teinud. Ma ei viitsi seda kommenteerida, läksin poole pealt koju. Tulin viiendaks tunniks tagasi, aga siis toimus mingisugune väga mõttetu loeng. Kehalisest olen ma vabastatud, nii et inglise keel oli ainuke tund täna :D 3 aeg, kui Taivo üles ärkas käisime Jõhvis poes. Ostsime bingo lotot, kumbki kaks. Taivo mängib minu omadega ka, ma ei viitsi jälgida. Tüüp on mõnusalt närvis, aga ikka mängib :D Sõimab seda pallitädi koledate sõnadega. Oo, värsked uudised, ükski neljast piletist ei võitnud :D Igaljuhul, peale poodi läksin ma koju, koristasin, kaua. Siis tulin Toila tagasi, Getu käis matat tegemas. Seejärel hakkasin süüa tegema. Julm menüü.. Nüüd lebotan niisama, tegelen pisut õppimistega. Kui olemine kergemaks läheb, teen küpsetatud banaani jäätisega ja elu ilus.

- Mulle meeldib melon rohkem, kui arbuus.

Tuesday, October 11

Kooli jõudsin täna tänu sellele, et Sten helistas peale esimest tundi "kooli tuled v? võta eesti keele tv kaasa". Algul ei saanud midagi aru, järsku tekkis aga küsimus WTF PALJU KELL ON? Kell oli küll alles üheksa läbi, aga asi oli selles, et esimene tund e matemaatika oligi ainuke vajalik tund täna :D Kolmandaks tunniks jõudsime kooli. Kuid kolmas tund jäi ära :D, sest meie kooli külastas Erki Nool. Kogunesime suurde saali. Kolm meie kooli õpilast istusid koos Erkiga saali ees laua taga ning küsisid küsimusi, Erki vastas. Kella neljani olin koolis. Peale seda läksime Krissuga ujuma, nüüd olen Taivo pool ja teen süüa.

-Mulle meeldib väga kukesupp.

Monday, October 10

Mul läheb hästi. Nädalavahetus oli tavaline. Taivo vanemad läksid kaheks nädalaks USA-sse- kassid läinud, hiirtel pidu! Mitu tundi tegin süüa täna õhtul :D.. erinevaid asju, alustadest supist ja lõpetades singirullidega, sinna vahele veel mõned mõnusad asjad. Nüüd just hetk tagasi sai valmis küpsetatud banaan jäätisega ja sinna juurde igasugused mõnusad lisandid. MINE MUHVI KUI HEA!!!!! Ma söön seda praegu ja see teeb mind nii õnnelikuks :D
Kahju, et Nele homme kooli ei tule.
Palavad tervitused kallile abikaasale Kristjanile. Lugege kõik tema blogi, see on kõige huvitavam blogi, mida te eales näinud olete, kõik loevad seda.

-Paprika Tucid meeldivad kõige rohkem.

Friday, October 7

Pole päris mitu päeva kirjutanud. Ei hakka tagant järele meelde ka tuletama, nagunii midagi erilist pole olnud. Koolis läheb loomulikult väga hästi. Selle õudae füüsika töö sain viie. Ja viisi kukub niisama igalt poolt mujalt ka. Täna peale kooli tšillisime Krissuga Toilas ja pärast seda tulin Taivo juurde ja siin me nüüd oleme. Taivo on ikka haige :S
Saate lõpuks tervitaksin kallit reesusahvist Nelekest!


- Käin koolis koolikotiga, mitte mingisuguse üle õla või käes oleva asjaga.

Tuesday, October 4

Sain Selveris parkimistrahvi, 30€. Hästi läheb.. ja tuju on nii või naa s*tt, tsau.

Monday, October 3

Nädalavahetus möödus nii nagu arvata oli- kordagi ei saanud toast välja :D Täna hommikul kakerdasin karkudega kooli. Vahepeal ikka toetusin jalale ja nüüd annab kenasti tunda ka. Koolis läheb väga hästi, hinded on nii head ja kõik on lebo. Kui välja arvata homne füüsika töö, millega ma terve õhtu tegelenud olen. Aasta alguses sai räägitud, et õpetaja ole hea ära võta pool õpikut läbi ja siis selle kõige peale pauhh töö. "jaa-jaa, jaa-jaa". Ta on andnud nagu teemade nimetused, aga MIDA sealt teadma peab- pole õrna aimugi. Seda kõike on nii palju. Nelega msnis maadleme, arutame ja arvame, et mis võiks mis olla :D Ülesandeid on ka nii palju erinevaid. Ma tõesti ei tea, mida need teevad, kes eriti ei taju. Kahju, tõsiselt.
Lisaksin veel, et seda tööd sooritada ei oleks mingi raskus, aga ma pean silmas ikka viiele tegemist, nii nagu need asjad käivad.


Loomulikult leidub mõningaid segavaid faktoreid, aga üldiselt veereb see eluke nii kui hernetera.

* Mulle meeldivad kuld ja hõbe sama palju, mingisugust eelistust pole.

Saturday, October 1

messed up


Üldse ei meeldi taolised lood, aga millegipärast see suudab hetkel mu tuju hoida.




Olen täna terve päeva kodus olnud. Olukord on igas mõttes kehv.

Friday, September 30

divine secrets

Magasin lõunani. Koolis ma täna ei käinud, kuna olen voodirežiimil. Eile korvpalli trennis vigastasin selle sama jala hüppeliigest, mis 3-4 nädalat tagasi. Eelmine kord sain ma teisel jalal hüpata ja natukenegi toetuda. Aga seekord on tunduvalt halvem, ei saa midagi teha. Olen voodis teki all ja loen enamasti raamatut. Arvatavasti ei too nädalavahetus ka erilisi muudatusi.


Wednesday, September 28

TAIVOL ON TÄNA SÜNNIPÄEV!!!!!!!!

Koolis oli lebo, kõigest kuus tundi. Peale kooli tulin koju ja hakkasin koristama, koristasin umbes kella kuueni oma tuba. Kella kuueks läksin anksi. Seal samas ruumis, kus muidu meie võimlemine oli, on nüüd Pungasega tantsimine. Arvasin, et mingisugune normaalne tants. RAHVATANTS, tüdrukutega. WTF. Rahavatants on ilus siis, kui on poisitüdrukupaarid ja profesionaalne tegelemine. Nii, et iga üks vehib oma suunas ja no "enamvähem", väga mõttetu vaadata. See peab tõesti ideaalne olema. Kuigi võimlemises oli omaette kaader koos, oli seal kuidagi rahulikum ja sõbralikum õhkkond. Hetkel jääb selline mulje, et üks staarim kui teine. Aga eks näis, algus alles. Varsti käin Toilas, Taivo sünnipäeva puhul istume natukene.

FEEL SO CLOSE ja tuju no hea.

*Mulle meeldib väga raamatuid lugeda. Ma loen kõike. Kui juba alustasin lugemist, aga tuleb välja, et pole päris minu maitse, siis loen ikkagi lõpuni. Ma leian igas raamatus midagi õptelikku ja iga raamat annab mulle midagi juurde. Meeldib võtta mõni kirjanik ning umbes 4-5 tema teost ära lugeda ja siis järgmine.

Tuesday, September 27

Mul on palavik, mu pea valutab, okse tahab tulla.
Jõudsin täna kooli, jess. Tunnid läksid niii aeglaselt. Muusikakoolis oli jube, õpetaja nõuab metsikult palju. Läksin täna bussiga Voka :D, Sibul tuli ka, siis lebo. Läksime kossutrenni. Mitte midagi ei jaksa ega mõista teha :D Aga küll kõik tagasi tuleb. Vastik on lugeda nii lühikesi lauseid, ma just proovisin.
Homme on matas ja kirjanduses KT-d.
Neljapäeval on Hollywoodis Sub Focus, sitaks tahaks minna. Kõvasti parem, kui mingi Chase& Status.(Ma ei tee sugugi maha, ausalt. Nii on lihtsalt.)

* Mulle sobivad jalanõud numbriga 39, enamasti.

Monday, September 26

Natuke veel Tartust..
Laupäeval ärkasime juba üheksa ajal. Lõunal läksime linna, nsma. Käisime "Friends with benefits" vaatamas. Sorri, no nii mõttetu. Olime Anni juures mingi aeg ja õhtul läksime mingi tüübi poole. No sellega veel omaette teema, ei viitsi kirjeldada :D Mina ja Muri läksime ööseks koju, Anni ja Viki läksid Anni poole. Pühapäeval ärkasime jälle jumala vara. Läksime jumalateenistusele. Sellest jätan ka parem rääkimata, crazy. 5-6 aeg olin kodus.
Täna koolis ei käinud. Muusikakoolis käisin.

*Ma ei värvi peaaegu kunagi oma ripsmeid. Peaaegu sellepärast, et nüüd Tartus nt värvisin :D Aga minu meigikotti see ei kuulu, mul pole olemaski seda :D

Friday, September 23

Istun magava Muri selja peal ja jutustan teile veidikene tänasest päevast. Tulin Tartu Murile ja Vikile külla. Muri emal oli autos vaba koht ja kasutasin kohe juhust. Natuke peale kuute olime Tartus, auto oli Murile ja Vikile mõeldud staffi täis. Me tõstsime kõik kotid trepikoja ette, katusekese alla. Ma panin kogematta terve kuhja välisukse ette. Ma  ei saanud aru, et see uks on :D Aga üks poiss tuli just, vaatas mulle jumala imelikult ja küsiva pilguga otsa. Ma kõndisin lihtsalt eemale. See tüüp ei öelnud mitte midagi :D Muri ema tuli siis sinna ukse juurde ja ütles, kle Merke sa panid kõik asjad ukse ette ju :D Väga feil, see poiss lihtsalt passis seal, ei saanud sisse. No tõstsime oma kodinad ümber. Natuke aega olime MuriViki pool, siis läksime kogudusse "Elu Sõna". Seal oli noortekas, mitte see asutus :D Aga nagu noorte värk ehk noortekas. Seal oli väga chill, teistmoodi ja tore. Üheksa aeg käisime kodus, mul olid liiga õhukesed riided. Siis läksime linnapeale, jalutasime igalpool ringi. Lõpuks hakkas külm ja tulime koju ära. Bussis kohtasime "toredaid" venelasi. ULME lihtsalt. Ma ei kirjuta siia, ei taha ropendada :D Tulime koju ja vedeleme niisama.
Muril ja Vikil on kummalgi ühene voodi, mis on väga kitsas. Ma võtsin täispumbatava selle sinise madratsi kaasa, mis on muide Kertu oma. Aga pumpa mul pole. Muril ja Vikil ka pole :D Hakkasin seda täis puhkuma, puhkusin ja puhkusin aga see polnud millimeetrit ka suurenenud :D Ja nüüd me hakkame Muriga ta imepisikeses voodis kahekesi magama. Ma olen jumala õnnelik, aga Muri pole sugugi rahul :D Tegin Murile massaži. Üpris võimatu, kuna tüübil on igaltpoolt kõdi. See kreem mis talle seljale panin on mul nüüd kõik suus millegipärast :D ja õhetab.

- Mulle meeldib kollase korgiga nestea rohkem, kui roosa korgiga.

Wednesday, September 21

merke. ütleb (23:58):
 sian tütlesidmis kel lsa
 ja siis mian ka


Normaalselt oskan kirjutada ju!? :D:D


* Ma kirjutan msn-is väga halvasti. Praegu on niigi paranenud, kunagi oli poole hullem. Laiskus, ma ei viitsi normaalse tempoga selgelt kirjutada. Panen nagu kuulipildur ja siis kordinatsioon läheb paigast ära ja nii ongi. Pime on ka tavaliselt ja klaviatuur on nii kaugel ja nii ta juhtubki.

MIDA IGANES

Koolis oli täna mõttetu. Esiteks, väga igavad tunnid. Teiseks, kõik poisid olid Vokas korvpalli mängimas ja kuna meid oli nii vähe ei teinud me suurt midagi. Ma ei tunne ennast väga hästi, segajaid jagub.

*Ma ei ole absoluutselt fotogeeniline.

Tuesday, September 20

Eile õhtul oli plaan täna mitte kooli minna. No täpsemalt peale esimest tundi ehk matemaatikat koju minna. Pidime isaga seenele minema, aga kuna hommikul ladistas meeletult vihma, siis otsustasime mitte minna. Vihm jäi üsna pea järgi ja isa läks seenele, kuid ma olin juba kooliga harjunud ega viitsinud ära minna. Toila poest sain hallitanud kohupiima saiakesi. Pool sõin ära, siis sain alles aru :D Vastik, mul on siiani see maik suus.
Peale kooli käisime Krissuga sanakas smegmavees suplemas. Peale seda käisin Evelini uut autot vaatamas, väga uhke, tõesti. Uhkem kui esialgu paistab. Sõin kooki, rääkisin juttu ja siis tulin koju. Nüüd ma istun ja "naudin" külma tuba.


*Mu lemmik värvid on must, hall, lilla, pruun. Ja just täpselt sellises järjestuses.

Monday, September 19

Sain täna peaaegu pool viis koolist koju. 8 tundi + muusikakool. Mu jalal ei lähe üldse hästi. Mulle meeldib, et on sügis.
 Oi kuidas ma armastan elada, fucking hea. Kas te ei mõtle vahel, et kuidas teil vedanud on, et teil on võimalus elada, kõike seda head ja halba kogeda, mida maailmal pakkuda on. Naerda, nutta, armastada, vihata JNE. Öeldakse, et see meile tuttav inimkeha kahest august välja piilumise etapp on kõige hullem, mida meie hing läbima peab. Huvitav, millised need teised etapid siis veel on? Mulle igaljuhul meeldib, ma olen väga rahul, fantastiline. Olen ülimalt õnnelik, et ma saan olla kes ma olen. Kindlasti saad sina ka öelda, et sa oleksid paljust ilma jäänud, kui sa ei elaks seda elu, mida sa praegu elad. Ükskõik kui sitt sulle see hetkel ka ei tunduks, sa naudid seda siiski.

Ootan nädalavahetust!!!

*Olen kristlane. 

Sunday, September 18

Käisime õhtul Narvas kinos. Enne veel mäkis ka. Sõin big tasty burgeri ära ja siis avastasin, et ooooo 800 kalorit. :D Arvan, et täna kokku tarbisin üle 3000 kalori. Kuhu ma nii jõuan? 
Horrible bosses, mõttetu.
Tagasi sõites oleksin kassi alla ajanud. Lihtsalt jookseb ratta alla. Loll, aga armas loom.
Nüüd olen ma jõudnud õppimisteni. Vene keeles jäi selline tekst tõlkida, et no pole sõnu. Eesti keelest vene keelde. Ma lihtsalt ei tee seda lõpuni.

* Mulle meeldivad täiega venelased. Mul on Venemaal vend ka, Andrei(22).

the best describer at the moment

Friday, September 16

olen tallinnas ja ma ei viisi midagi kirjutada. ilusat nv-d!!!!!

Thursday, September 15

Täna toimusid meie koolis koolidevahelised pendli ja krossi teatevõistlused. Tundidest läksid muidugi ka need ära, kes ei jooksnud. Ma vahepeal Ülos passisin, olime kolmekesi- mina, Viljar ja Mare. Ülo ütles, et tehku me mis tahame, ma tšillisin netis. Lõpuks läksin ka mina õue, kus oli megakülm. Aga omadele pidi ju kaasa elama.
Mu jalg on tunduvalt paremas seisus.

Ma olen õnnelik!



- Ma vaatan "Kirgede tormi", täiega meeldib.

Wednesday, September 14

Sain just teada, et see rebastenädala kava, mida eile 4 tundi kokku panin ei kõlba huvijuhi arust kuhugi :D SEE ON NIIIII LEBOOOO, lebomatest lebom lihtsalt. Me niigi ei viitsi üldse huiata sellega. Eelmised aastad on poole hullemad olnud ja nüüd järsku meie trillallaatrullalaa on liiga jõhker? cammoon. Mis veel parem, väidetavalt oli juhtkond oma kava vms koostanud, mida iganes :D:D
Homme lähen uurin koolis asja. Kui see meie plaan ei sobi, jääb lihtsalt ära.


*Mu vanaisa on lätlane.

Tuesday, September 13

Käisin täna koolis. Matemaatika KT pärast, viie sain muide. Ega see hea ei olnud ja jalg ikka valutas korralikult, aga no kõik oli kannatatav ja olin kella neljani koolis.Täna oli esimene korvaplli trenn sellel aastal ja ma ei saanudki minna. Neljapäeval pidin võistlustel pendlit ja krossi jooksma. Eelnevad aastad olen kõrvale hiilinud ja kui ma nüüd see aasta nõus olin, siis lihtsalt pidi midagi juthuma ja ma ikka ei jookse :D
Ma ei tea mida nädalavahetusel teha. Kas nautida kodukoha muusikameeste etendust :D või minna Tallinnasse, kus oleks ka tegemist. Mingisugune variant oli veel, aga vot ei meenu hetkel.

Fakk mind ajab mõni tatist veidrik nii põlema!!!

* Ma ei laki peaaegu kunagi oma küüsi!

Monday, September 12

Mul oli täna seitse tundi. Peale seda hängisin niisama koolis ning peale nelja läksin muusikakooli. Seal läks üpris kiiresti. Natukene aega passisin, siis andis õpetaja uued noodid ja ütles, et täna harjutaksin ja homme siis tegeleme asjaga. Läksin saali. Vene ütles, et tavai mängime 33. Seis oli healjuhul 12:6 (minu kasuks ), ent vabaviset visates olin ma äkitselt pikali maas. Hüppeliiges!!!, sealne piirkond vähemalt. Täiesti ulme, kui närvi ajab. Miks mul peab koguaeg juhtuma.Ma isegi ei jooksund ega midagi, ma lihtsalt viskasin ja hüppasin kergelt. Kohe alguses oli väga valus, aga kannatatav. Vene ja Leo arvasid vist, et ma teen nalja ja nsma kergelt nikastasin. Ma ei saanud astuda, rääkimata edasi mängimisest. Passisin seina ääres ja mõtlesin mida teha. Leo paneb: " ära nuta, ära nuta". TÜ*A ma ei nutnudki :D:D Mul on liiga palju igasuguseid asju juhtunud, et see mind ulguma ajaks. Ja et nägu ja silmad imelikuks kisuvad on igati loomulik sellise asja juures. Igastahes tuli Taivo mulle järgi ja läksin koju. Veel natuke aega tagasi oli nii nii vastikult valus. Isa tohterdas, küll pani ühte asja ja teist.. Vahepeal oli juba päris hea, aga nüüd jälle piinav. Mul juhtub koguaeg, tavaliselt mul nii õnnelikult ei lähe, peaksin vist praegu rõõmus olema. Samas, ei tasu enne õhtut hõisata, kes teab mis paari tunni pärast saab.

  • Mul on kombeks võtta pihku juuksesalk ja punuda sinna otsa väga tugev punupats. Hästi kõva ja täiesti juuste otsteni välja, nii et see on nagu jääpurikas ning ei tule lahti ka. Tihti unustan ma ära, et seda tegin ning nii ta mu ülejäänud juuste sisse ära peitub ja seal sasib ja ei tea mida teeb. Ja kui ma siis lõpuks korralikult juukseid kammima hakkan, tundub parim variant see pundar lihtsalt ära lõigata. Aga sel juhul ei oleks mul enam juukseid peas.

Sunday, September 11

Pean lõpuks ikkagi sõna võtma. Olete kindlasti kuulnud saate "Kodutunne" osast, kus mees kasvatab üksi nelja last, ema läks ammu välismaale minema. Isa koos oma nelja lapsega elab täielikus vaesuses.
Muidugi on sellest kõigest kahju ja tore, et nad selle saate kaudu abi said jne. Aga mind ajavad niii närvi eesti rahva kommentaarid internetis. See kuidas tehakse seda ema maha ja mismoodi ülistatakse seda isa. Jutt on selline nagu oleks see mees midagi enneolematut ja täiesti võimatut teinud.
Kuid leidub ka selliseid, kes arvavad nii nagu mina.

"Oli küll kurb saade ja lastest oli ka kahju, aga see ema lahkus kodust juba 3-4 aastat tagasi. Isa istub kodus ja halab senini oma naist taga, et kuidas nii ikka saab teha. Kahju on neist lastest. Kui palju on Eestis naisi, kes kasvatavad üksi oma lapsi ja ei käi telekas rääkimas, et oi milline kohutav mees mul oli, et marssis minema. Naised elavad edasi ja vaatavad, kuidas oma pere ära toita. Sama peaks juba ammuilma tegema ka see mees ja mitte elama oma 3-4 aasta tagustes hädades. 
Ma ei üritagi seda naist õigustada, sest ema oma lapsi maha tavaliselt siiski ei jäta, aga samas ei tea me ka keegi, miks ta tegelikult ära läks."


"Mütsi maha ma ei võta selle mehe ees, sest iga isa peab oma lastega hakkama saama. Pole kunagi tõesti probleemi tehtud, kui naine kasvatab nelja last üksi, aga kui isa, siis joostakse nii et anna minna.
Hakkama pole ka see mees saanud, kogu aeg leiab, et teada peabki aitama, aga esmalt peaks ikka ise ka pingutama, mitte neli aastat naist taga nutma. Mine eluga edasi.
Räägitakse vorstist lastele, mida ei jätku, aga kõigepealt peaks isa suitsudest loobuma ja jääbki järgi kommiraha lastele.
See on kena, et nende peret aidati ja abi läks ju lastele, aga ka isa peaks ikkagi end muutma- kokku võtma ja halamise lõpetama."


Ja just nii ongi. Üksikemasi on niii faking palju, kes kasvatavad ka rohkem kui nelja last üksi ja juba sellest ajast saadik, kui laps veel kõhus on. Aga siis on kõik normaalne, siis ei mõtle keegi, kuidas mees litsi paneb ja kui värdjas ta on. Ja naistel peab iseenesest mõistetavalt raha puu otsast võtta olema. 

"ma ei saa aru kas sellel naisel ,kui teda enam nii saab nimetada, südant seel polegi. Kuidas on võimalik kuue kuuse lapse juurest lihtsalt minema minna , Endal on hetkel kodus 7 aastane tütar ja 4 kuune poeg ja ma ei kujutaks küll elu ette kui mul neid ühel hetkel enda kõrval poleks., et lihtsalt kõnnin minema.
Kohutavalt südametu naine."

Mind ajab selline tekst oksele!!!!!!!! SELLISED MEHED ON ILGELT SÜDAMEGA EKS!!!

"Mees nelja väikese lapsega, see on uskumatu. Au ja kiitus talle.Ka tema oleks võinud ära minna, see tähendab, anda lapsed lastekodusse, kuid tema armastus oma laste vastu ei lase tal seda teha. Au ja kiitus ka Kirsti Timmerile ja tema koostööpartneritele. Jõudu ja jaksu neile!
Perekonnatuttavale - mis sellises emas kena on? Teie õigustate ema tegu, kui meie kõik imetleme isa ja tunneme talle kaasa. Kummaline.
Head inimesed, kes te saaksite aidata, aidake leida isale väike töökoht, mida ta saaks pidada laste lasteaias oleku ajal. Kas ei oleks võimalik see pere vabastada lasteaia maksust? Tore, et vald maksab kommunaalkulud. Usun, et selline abistamine/toetamine annab isale hingejõudu vastu pidada."

Meeste palk on statistika järgi kõrgem, kui naiste oma. Üksikemad käivad ja rabad tööd teha ja saavad oma lapsed mingitmoodi siiski üles kasvatatud. See mees ei käi lihtsalt tööl ja imestab, et ei saa üldse hakkama.

"Super isa ikka. Vaatasin saadet ja imetsasin - kuidas ta küll hakkama saab. Tahtejõud on selle nimi. Au sellele pereisale ning jõudu ja jaksu edaspidiseks.! :)"

Selge see, et selline tegu on ühe ema poolt väga südametu ja raske mõista. Lihtsalt, mind ajab vihale see, kuidas seda meest ülistatakse.

WE RUN THE WORLD GIRLS!!! WE RUN THE WORLD GIRLS!!!

Nädalavahtus möödus väga rahulikult. Eile hommikul vastu aknalauda peksva valju vihmakrabina peale ärgates arvasin, et laupäev niiviisi voodis vedeledes ka möödub. Kuid õige pea tuli päike välja ja ilm läks megamõnusaks. Hüppasime Taivoga panthri ja maxxi selga ja läksime Voka vahele tiirutama. Käisime poes, ostsime saia. Seejärel suundusime tiigi äärde ja hakkasime parte toitma. Sai oli nii värske ja pehme, et pool sõime vist ise ära :D Partidel ja endil kõhud täis, otsustasime Jossi juude vändata. Jäime sinna kauemaks. Mängisime Liisuga ja Joosep tegi meile pasta bologneset, nii hea on küla peal söömas käia. 7 ajal läksime parmukale. Tšillisime seal mõna aega ja siis läksime Miku, Jossi ja Taivoga supikasse. Ülejäänud, nii vähe kui neid seal ka oli, läksid koju. Seejärel läksime Taivo poole, poisid vaatasid korvpalli, ma olin arvutis. Peale 1 tuli meelde, et oleks aeg magama minna. Enda peale olen üpris kuri, et sellisel kella ajal magama läksin. Tulemus on käes, ärkasin peale 12. Hakkasime matat tegema, vahepeal tulime minu poole ja tegime matat edasi. Kokku tegime matat umbes 6-7 tundi :D:D:D Nii palju ülesandeid oli lihtsalt :D

Iga postituse lõppu lisan mingisuguse fakti endast!
FAKTINURK: Ma magan maksimum ühe padjaga, mis on täielik liistakas. Kõige parem on, kui patja polegi.

Tuesday, September 6

missing those times

Eile õhtul käisime isaga termides ja koju jõudes olin ma nii väsinud, et ei viitsinud midagi kirjutada. Ega mul midagi tarka poleks öelda olnudki.
Mitu korda on selline mõttetu olukord olnud, et küsitakse "said tehtud v??" nagu uudis oleks. Mainin siis blogis ka ära :D:D Jah, ma käisin augustis sõidueksamil, sain tehtud ka kohe. No suprise anymore, I guess.
Üldiselt olen eluga rahul. Üpris õnnelik, rõõmus.
Koolis viitsin käia.

Olen neljas inimeses niiiiiii pettunud, nad pole üldse omavahel seotud. soooo harrowing.

Monday, September 5

head sõnad



Ainult kuulata, mitte vaadata!! ( vaadates on üliii geii)

Sunday, September 4

Istun laua taga ja mõlten, et kas kirjutada midagi või mitte. Viimane variant on ideaalne aga miski sunnib pisutki trükkima. Mul on paha olla, tegelt ka. Hommikul (ega see päris hommik ei olnudki enam, natuke enne lõunat), kui ma mahla pärast suurde tuppa venisin ja pearinguluse pärast hetkeks diivanile vajusin, arvas ema, et just praegu oleks hea, kui ma Itiga jalutama läheksin. Iti ( ema venna laps) on reedest meil. Mõtlesin, et mis seal ikka, ehk värske õhk teeb head, käisime mängumaal ja jalutasime Voka vahel. Polnud just kõige parem mõte. Praeguse pasa olukorra põhjustajaks pole muud kui eilne õhtu. HAHA, ei normaalne läbs :D

Friday, September 2

Kahtlemata on kool mõnus.

Meil on uus vene keele õpetaja. Tund temaga on hoopis midagi muud, kui me harjunud oleme. Kuigi õppimine Kreegimetsaga väga efektiivne polnud, olin ma rahul. Hinded olid täpselt sellised, kui palju ise õppisid. Ma õppisin venkus alati kõik ära ja töö oli ka täpselt selline, oligi viis olemas. Ta ei soperdanud ega pannud mingit muud võõrast kraami töösse, alati see mida kordasime oli ka töös, imelihtne. See oli muidugi jama, et kui oli näiteks ilma teema, siis ta arutles eesti keeles 30 minutit järjest looduskatastroofide üle, mis parasjagu maailmas on jne :D Hästi palju tegeleti ebavajalikuga ja 15 minutit tegeleti mingil määral asjaga ka. Uus õpetaja on meil Maria (vist). Tegelikult meil oli ju temaga täna alles esimene tund, aga mingisugused järeldused saab teha. Eesti keeles ta meiega suurt ei räägi, ta hästi vist ei oskagi. Lasi meil kohe üsna kahtlastel teemadel esseed teha ja selline tõsine tegutsemine käis ikka. Et jah, ta on väga teistmoodi, nii tõsine ja selline jube ning karmi välimusega :D Iseenesest mulle see variant sobib väga, et me suhtleme ja teeme kõike vene keeles ja terve tund toimub õppimine. Eks peale esimest tööd on pilt temast selge. Ma loodan, et tema pole see, kes meie mitte just kõige paremat seisu ei mõista ja töösse iseenesest mõistetavalt igasuguseid muid venekeelseid sõnu laob ja kõik arusaamatuks teeb.


Üks poiss sheeris mõni aeg tagasi. Täna tuli meelde jälle, jagan teiega ka. Bass põhja, vol põhja ja ENJOYYYY!!!


Thursday, September 1

Koolist pole midagi põnevat rääkida :D Oli aktus, klassijuhatajatund ja teate ise ka kuidas see käib. 
Meilt varastati Iisakust Zorro ära.. vastik, vastik, vastik, nutma ajab. Kui keegi ei tea, siis Zorro oli 1-2 kuune malamuudi kutsikas. Lell ärkas öösel üles autohäälte peale, õue jõudis, siis auto sõitis minema. Kes kurat ta ära viis ja kes fucking teda pidama hakkab. Need ei saa normaalsed inimesed olla, kui nad kurat vargil käivad. Nagunii on mingid lollakad ja nad ei tea sellest tõust midagi. Nad ei tea kuidas teda hooldada ja hoida tuleb. Raudselt hoiavad kuskil toas. Aga seda koera ei tohi toas hoida, sest ta on Alaska koer ja vabatahtlikult ta ise toas ei püsi mitte mingil tingimusel. Kujutan ette kuidas ta mingite lollakate juures piinleb. Veel hullem kui nad ta ketti topivad, pole ketikoer. Raudselt ei viitsi nad uurida mida see kutsikas sööma peab või mida ta süüa ei või. Ja kõik muud asjad ka, rikuvad ta lihtsalt ära..
Viie ajal käisime minu perega väljas söömas, seitsme ajal läksime Taivo pere ja Saartega sööma.
Natuke aega tagasi lõpetasime Muriga oma tunnise kõne :D HOMME HOMME MURKS TULEB VOKKAAAA! haha, alles nad läksid ju Tartu :D






Wednesday, August 31

Täna oli äratus 9:45. Käisime koolis, pidime toole panema ja saali kaunistama. Siis tegime tööd, istutasime Leena aeda veel 50 puud. Käisime Jõhvis, mul oli vaja seelikut. No ega ma ei lootnudki, et ma Jõhvist midagi leian :D, aga tõesti ei hakanud kuhugi sõitma ka. Bastionist sain siis mingi seeliku, mida ma heal juhul ühe korra kannan, 55€.
Vanaema tuli külla :)
Parim uudis viimaste päevade jooksul on kahtlemata see, et mu ruloo sai täna valmis. Telli veel Sunorekist.. nii kallis ja oota ka veel kuu aega :D Võimalik, et terve küla on näinud mida ma oma toas teen, rulood pole ees ja maja on nagu mäe all ja ülevalt tuleb sõidutee alla ja minu maja taga on teine maja ja kõike on tuppa näha, naisss.
:D:D:D

Monday, August 29

Arvatavasti ei ole mul kooli minemisega ehk siis vara ärkamisega probleeme. Pea iga hommik ärkan ma lampi mega vara üles ja nii ongi.

Terve päeva olin kodus, koristasin tuba, põhjalikult. Õhtu poole käisin Jõhvis ja Toilas, niisama. Üheksa ajal sõitsime Taivoga Narva kinno. Vaatasime seda "kehad vahetusse". Nalja sai, soovitan :D Kinos oli mingi vana mutike koos vana mehega :D Film oli kohati üsna ropp. Mees oli koguaeg nii tõsine. Aga see tädike.. see pani SELLIISSTT naeru seal, ta ajas mind täiega naerma :D Vaata veel, et film ise polnudki nii naljakas. :D Ei no tore, et vanurid selliseid filme vaatamas käivad, kuigi mulle tundus, et sellele mehele jäi see küll viimaseks :D

HEADÖÖD!

Sunday, August 28


Ema andis just kaks kontrollimata bingo piletit. Lähen nüüd eesti loto lehele mängima :D HOIDKE KÕIK PÖIALT, ET IKKA MILJONID TULEKSID!!!!!!






Mittemingisugust võitu ei tulnud.
Käisime Muriga kohutsuslikul VKG päeval!! :D No korralik venelaste üritus. Kindlasti oli neid rohkem, aga mina kuulsin umbes viite eestlaste seltskonda peale meie. No olgu, lõpus oli neid natuke rohkem kuulda, aga vähe siiski. Ma polnud täna midagi peale hommikuse pudru, võileiva ja lõunase jäätise söönud. Läksime siis järjekorda, et midagi osta. Praad nägi megajama välja. Tellisin burgeri, selgus et kapsast pole, võtsin friikaid. Neid oli nii vääheee ja niiii sitad, 2€. Noh, vähemalt hoidis oksendamise ära. Terminaatori ajal hakkas vihma sadama. Ma olin tennistega, mille tallad on üpris kehvas seisus( sellepärast ma nendega sinna läksingi). Aga no Muril oli vaja seal lava ees olla, kus oli betoon maas ja kust vesi ära ei jooksnud, nii et mu jalad tundsid et nad on basseinis. Jalatsid ja sokid olid veest läbi imbunud ja jalad külmetasid vastikult. Muril oli ilge soov rokkida :D, ma ei võtnud vedu. Lõpuks läks igavaks ära ja tulime tulema, see hakkas tegelikult läbi ka saama. aa jee
Pole mitu päeva kirjutanud ja ega ma suurt ei mäleta ka. Üleeile õhtul otsustasime peipsi minna. Ostsime Selverist kraami kaasa ja jõudsime 10 ajal suvilasse. Jõime, tegime sauna, grillisime. Järgmine hommik teised läksid koju, mina läksin otse enda suvilasse, ema ja isa olid seal. Olin rannas terve päev. Sugulased tulid ka sinna, fun. Taivo tuli ka mingiaeg. Õhtul tegime sauna ja grillisime. Käisime Iisakus Zorrot vaatamas, läks pikemalt.. :D kuna isa oli joonud ja siis oli vaja  külaparmudega juttu ajada. Olgu, veids karmilt vist, pold mingeid parme, pidutsevad naabrid. Lõpuks saime minema sealt. Kuigi eile õhtul oleks võinud Toilasse muinastuledele minna ja no prowintsi oleks ka lühike tee olnud..aga e i. Parkisime endid isa ja emaga verandale maha ja rohkem sealt ei liikunud. Väljas oli nii mõnus soe, ümberringi oli kõik nii vaikne, kottpime, ema pani verandale palju küünlaid. ja mitte ühtegi putukat. Nii me seal istusime, rääkisime juttu ja mitte midagi muud ei soovinudki. Taivo vaatas toas telekat :D Nüüd jõudsin koju ja eluga rahul.

Thursday, August 25

Täna hommikul sõitsime emme, issi, Taivo ja Tiuksiga Tallinna. Tiuks läks oma kooli asju ajama. Ema läks koosolekule. Me isa ja Taivoga läksime loomaaeda :D Nojah, mõne koht on tõsiselt ahvidega koos puuris, miks ei või end viisakalt ja normaalselt üleval pidada :D Hiljem käisime söömas. Käisime vanaema juures. Tiidu-Milda juures ka. Kell üheksa jõudsime koju. Käisime korra Voka vahel ja Toilas väljas, nüüd kodus ja üpris väsinud. Nii et pikka pidu pole, magama minek- homme tööpäev siiski.

Wednesday, August 24

Esmaspäeval jõudsime natuke peale kuut koju, läksime Muriga kohe trenni tegema ja peale seda ma ei mäletagi mis toimus :D Eile hommikul läksime tööle, LEENA PLACE AGAIN. 150 1,5 meetrist elupuud oli vaja istutada..täna saime valmis.

Sunday, August 21

Nagu kord ja kohus käisime Muriga 4 ajal trennis! Andkem au ja kiitkem. Murka on hüppersupper edusamme teinud, NÄDALAGA!!! Kui esimest korda jõukas käisime, tegi ta vaevalt viis kätekõverdust ära :D:D Nüüd juba 15, mis oli suve lõpu eesmärk, aga näed sa, hoopis varem!! Ja see ring, ms esimesel korral jooksime ja mis oli nii raske ja palju ja vastik :D Siis täna oli Muri võimeline seda sitaks kiiremini jooksma pluss ta ei väsinud sellest ära ja me jooksime veel! TUBLII! Võtke õppust, poisid ja tüdrukud :D

Kuue aeg hakkasime Taivoga Tallinnasse sõitma. Käisime kinos ahvide planeeti vaatamas, vaadatav. Ma räägin väikese saladuse ka, me pissisime keset kesklinna :D:D:D Film lõppes nats peale 00:00-i. Mul oli poole filmi pealt siukeee põiekas ja lõpuks sinna vetsu enam ei saands või mingi jama seal oli. Meil oli auto suht eemal ühes parklas.. ja siis me ei kannatanud kumbki ja tegime oma häda linnapeal :D:D:D Ärge kellelegi rääkige!! :D:D
Nüüd vaatame telekat ja sööme mäkdoonaldsi toitu.
Vanaproua avab koputamise peale ukse. Mingi mees seisab seal tolmuimejaga. Naine siis ütleb, et tal pole raha ja tema ei taha midagi osta. Hakkab ust kinni lükkama kui mees paneb jala vahele ja pressib tuppa. 
"Lubage mulle kümme minutit oma ajast ja te ei kahetse!" Kallab proua lumivalgele vaibale ämbritäie sõnnikut ja ütleb: 
"Kui see tolmuimeja seda puhtaks ei tee siis ma luban, et söön ülejäägid ise ära." 
Proua siis selle peale: 
"Ma loodan, et teil on hea isu, elekter on hommikust saadik ära...

"




Eile pisut peale üheksat hakkasime Muriga promenaadile minema, aga siis tuli välja, et see sai just läbi, feil. Läksime lihtsalt Toila, olime skeidis veids, siis läksime parki. Mis siis, et promenaad läbi oli, park oli küünaldega kaetud. Nii me siis istusime Muri, Tiuksi ja Taivoga pargipingil. Nautisime küünlavalgust ja VIP telgis laulvat Ivot. Käisime supikas, hiljem veel skeidis. Midagi toredat, magasin täna 12:30ni.

Saturday, August 20

No tere kallid kakukesed!!!
Väikene ülevaade eilsest ja tänasest.
Eile hommikul kell 11 pidi Muri olema minu maja ees, nii oli kokku lepitud. Kell oli 11.03, kõõlusin akna peal, aga väljas polnud mitte kedagi. Istusin pantheri selga ja läksin Muri ukse taha. Vähemalt kümme minutit vägistasin uksekella ja kopsisin nagu segane. Lõpuks ilmus siiski mingi unine kollike ukse peale. Mõtlesin, et kas parem-sirge, näitan fakki ja jooksen ära või .. siiski jäin viisakaks, ütlesin, et tavai ruttttuuu pane riidesse ja minek!! Käisin raamatukogust läbi, viisin ühe raamatu ära. Läksin koju, mul olid juba kõik asjad ammu valmis pandud ning lõpuks ilmus muri ka kohale. Pidime algul Aluojale minema, aga Muri arvas, et see on ohtlik kant ja seega läksime lossiplatsile.

        
 Alustasime singirullide ja dreameriga.


Seejärel asusime munapihvileibade juurde..





Vahepeal mängisime..


Sõime ka veel, kogu toidust pilte pole.. ja siis nautisime vedelemist :)








Peale pikniku käisime korraks Jõhvis ja siis tegime trenni. Peale trenni läksime välja. Olime kella kolmeni vist..

Täna ärkasin kell 7. Läksime Rakveresse moetäikale. Ma sain suht palju asju maha müüdud, aga ma tõesti ei oska öelda, et palju ma siis raha sain, sest ma panin kohe selle rahaga segamini mis mul kaasas oli, aga ma ei tea palju mul kaasas oli, et arvutada. Ja kaasas oli palju 20seid ja 5 euroseid nii et ei saa välja arvutada kuidagi. Aga no osteti ikka korralikult. Natukene peale lõunat hakkas täiega vihma sadama :D Asjad olid märjad ja Muri stange kukkus lihtsalt kokku ja asjad vedelesid maas. Ega minu stangel oleks ilma lauata, mille najal ta püsti seisis, sama saatus olnud. :D Aa, Hälis oli ka seal :), meie kõrval täitsa. Igaljuhul nalja sai ja väga tore!



Kella nelja paiku jõudsime koju. Nii kui uksest sisse sain, viskasin voodisse ja ärkasin kell 7.